Interviuri
În această categorie puteți vizualiza interviurile susținute de către utilizatorii comunității. Enjoy it!
Sub-forumuri
144 topicuri în acest forum
-
- 3 răspunsuri
- 208 citiri
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LeagueCS Interview ! In acest interviu suntem alaturi de @NeverStar @Blu3HaSky • Hai Noroc si bine te-am gasit ! @NeverStar • Salut, si bine te-am gasit ! @Blu3HaSky • Astazi vei participa la un nou interviu marca Leaguecs.Vor fi câteva intrebari din viata cotidiana, câteva din viata online si câteva despre legatura ta cu Leaguecs, esti pregatit sa incepem ? @NeverStar • Da, sunt pregatit sa incepem! @Blu3HaSky • Totul are un inceput ,asa ca incepem cu inceputul ! In Primul rand , Care este numele din spatele acestui…
Ultimul răspuns de la *Kent:D*, -
- 11 răspunsuri
- 397 citiri
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LeagueCS Interview ! In acest interviu suntem alaturi de @Minion @Blu3HaSky • Buna si bine te-am gasit ! @Minion • Buna @Blu3HaSky - Astazi vei participa la un nou interviu marca Leaguecs.Vor fi câteva intrebari din viata cotidiana, câteva din viata online si câteva despre legatura ta cu Leaguecs, esti pregatita sa incepem ? @Minion • da @Blu3HaSky • In Primul rand , Care este numele din spatele acestui pseudonim, câti ani ai si de unde esti? @Minion • Ma numesc Lucic…
Ultimul răspuns de la ZORO, -
- 2 răspunsuri
- 210 citiri
Bine v-am regasit la un nou interviu in cadrul proiectului LeagueCS In acest interviu suntem alaturi de @CosmiNN; @Blu3HaSky - Hai noroc si bine te-am gasit ! @CosmiNN; - Salut @Blu3HaSky - Numele meu este Andrei Robert , iar astazi vei participa la un nou interviu marca Leaguecs.Vor fi câteva intrebari din viata de zi cu zi, câteva din viata online si câteva despre legatura ta cu Leaguecs, esti pregatit sa incepem ? @CosmiNN; - Sunt pregatit @Blu3HaSky - Toate au inceput , asa ca incepem cu inceputul , Care este numele tau, cati ani ai si de unde esti? …
Ultimul răspuns de la H A D E S, -
- 5 răspunsuri
- 214 citiri
Buna ziua , iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea ! CosmiNN : Cum te numesti , cati ani ai si unde locuiesti ? seikatsu^ : Stefan Ion, 15 ani si sunt din Chisinau CosmiNN : Ai frati / surori ? daca da cum te intelegi cu ei ? seikatsu^ : Am o sora cu 3 ani jumate mai mare ca mine, ma inteleg foarte bine cu ea da' mai avem si certuri ca asa e normal CosmiNN : Ce gen de muzica asculti ? seikatsu^ : Nu prea ma intereseaza genul de muzica, ascult ce imi place in functie de stare. CosmiNN : Vorbind despre muzica, o apreciezi doar ascultand-o sau iti place si tie sa cânti? seikatsu^ : Imi place enorm sa ascult muzica si…
Ultimul răspuns de la snK , -
- 0 răspunsuri
- 151 citiri
Buna ziua , iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea ! CosmiNN : Cum te numesti , cati ani ai si unde locuiesti ? -KnockOut- : Badea Cristian , 23 , Tg-Jiu GORJ CosmiNN : Ai frati / surori ? daca da cum te intelegi cu ei ? -KnockOut- : Nu am CosmiNN : Ce gen de muzica asculti ? -KnockOut- : Rap / manele CosmiNN : Vorbind despre muzica, o apreciezi doar ascultand-o sau iti place si tie sa cânti? -KnockOut- : Doar sa ascult CosmiNN : Ai vreun talent sau o abilitate aparte ? -KnockOut- : Fiecare ne nastem cu 1 talent sau o abilitate speciala insa trebuie descoperite . Eu pana la 23 de ani nu mi-am descop…
Ultimul răspuns de la H A D E S, -
- 8 răspunsuri
- 308 citiri
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LeagueCS Interview ! In acest interviu suntem alaturi de @ForWWarD @Blu3HaSky - Salut si bine te-am gasit ! @ForWWarD - Noroc @Blu3HaSky - Numele meu este Andrei iar astazi vei participa la un nou interviu marca Leaguecs.Vor fi câteva intrebari din viata cotidiana, câteva din viata online si câteva despre legatura ta cu Leaguecs, esti pregatit sa incepem ? @ForWWarD - Da @Blu3HaSky - In Primul rand , Care este numele din spatele acestui pseudonim, câti ani ai si de unde esti? @ForWWarD - Alegzander, 18 ani, …
Ultimul răspuns de la LCS| JusT_A_RabbiT, -
- 5 răspunsuri
- 238 citiri
Buna ziua , iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea ! CosmiNN : Cum te numesti , cati ani ai si unde locuiesti ? JusT_A_RabbiT : Salutare , Ma numesc Adelin Marius Dobre am 22 de ani si sunt Din Orsova , Mehedinti CosmiNN : Ai frati / surori ? daca da cum te intelegi cu ei ? JusT_A_RabbiT : Da am un frate mai mic , ma inteleg super bine cu el RESPEEECT CosmiNN : Ce gen de muzica asculti ? JusT_A_RabbiT : In general ascult Rap si Rock dar nu am pretentii nici la o manea cand simt nevoia ) CosmiNN : Vorbind despre muzica, o apreciezi doar ascultand-o sau iti place si tie sa cânti? JusT_A_RabbiT : Am avut un timp undeva in 2015-201…
Ultimul răspuns de la Blu3HaSky, -
- 1 răspuns
- 197 citiri
Buna ziua , iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea ! CosmiNN : Cum te numesti , cati ani ai si unde locuiesti ? Flavius : Ma Numesc Flavius ,am 14-15 ,stau in jud timis,Faget CosmiNN : Ai frati / surori ? daca da cum te intelegi cu ei ? Flavius : da am o surioara ,Foarte bine eu stau ea imi face de mancare si curata mereu dupa mine CosmiNN : Ce gen de muzica asculti ? Flavius : pai ceva cu bass ,rok , sau classica. CosmiNN : Vorbind despre muzica, o apreciezi doar ascultand-o sau iti place si tie sa cânti? Flavius : imi place sa o apreciez si putin sa o si cant CosmiNN : Ai vreun talent sau o abilitate aparte ? Fla…
Ultimul răspuns de la ElderGods, -
- 1 răspuns
- 185 citiri
Buna ziua , iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea ! CosmiNN : Cum te numesti , cati ani ai si unde locuiesti ? Floridoare : David Dincă , 16 ani si locuiesc in Belgia CosmiNN : Ai frati / surori ? daca da cum te intelegi cu ei ? Floridoare :Am un frate mai mare de 23 de ani si ma înteleg foarte bine cu el CosmiNN : Ce gen de muzica asculti ? Floridoare : Rap , Dubstep ,Manele CosmiNN : Vorbind despre muzica, o apreciezi doar ascultand-o sau iti place si tie sa cânti? Floridoare : Îmi place să si cânta CosmiNN : Ai vreun talent sau o abilitate aparte ? Floridoare : Talent nu stiu dacă este talent dar sunt bun la football . CosmiNN : Cand er…
Ultimul răspuns de la LCS| JusT_A_RabbiT, -
- 2 răspunsuri
- 186 citiri
C : Buna seara , iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea ! P : Salut, și eu îți mulțumesc! C : Cum te numesti , cati ani ai si unde locuiesti ? P : Mă numesc Erik, am 20 de ani și sunt din Satu Mare. C : Ai frati / surori ? daca da cum te intelegi cu ei ? P : Da, am un frate, momentan în Irlanda și ne înțelegem foarte bine! Doi alcoolici când ajungem împreună. C : Ce gen de muzica asculti ? P : De toate, aș putea spune, la bază ar fi hip hop totuși. C : Vorbind despre muzica, o apreciezi doar ascultand-o sau iti place si tie sa cânti? P : Îmi place să și cânt, dar nu o fac prea des că de fiecare dată când cânt, începe pot…
Ultimul răspuns de la Blu3HaSky, -
- 5 răspunsuri
- 307 citiri
Buna seara! Va invit sa urmariti interviul cu @PoSeDaTuL ! manDarikees. : Salut PoSeDaTuL! Ne bucurăm că ai acceptat să participi la acest interviu . PoSeDaTuL : Salutare ! Mă simt onorat aș putea spune ! manDarikees. : Am dori sa aflam numele tau real si varsta. PoSeDaTuL : Mă numesc Gabi, colegii îmi spun Jador, am vârsta de 21 de ani și sunt din Cluj-Napoca. manDarikees. : Te consideri o persoană matură? Cand e vorba de luat decizii importante , crezi că deseori le alegi înțelept? PoSeDaTuL : Nu întodeauna, Ceea ce îmi doresc și vreau le aleg înțelept (Părerea mea).. restu doamne feri... nu are…
Ultimul răspuns de la HazZaRD, -
- 7 răspunsuri
- 261 citiri
Salutare tuturor! Astazi vom vizualiza impreuna interviul cu @zen! manDarikees. : Salutare! Iti multumesc ca mi-ai acceptat interviul ,si ne oferi sansa ,mie si celorlalti membri ai comunitatii, de a afla cate ceva despre tine! zen : Salutare si tie, si celor ce citesc acest interviu. Ma bucur ca am fost invitat. manDarikees. : Ne poti spune pentru inceput , cum te numesti si cati ani ai? zen : Ma numesc Andrei si am varsta de 17 ani, in octombrie vine majoratul! manDarikees. : Unde inveti? zen : Invat pe profil "Operator text-imagine" in clasa a 11-a. manDarikees. : Care sunt pasiunile tale pana…
Ultimul răspuns de la HazZaRD, -
- 2 răspunsuri
- 221 citiri
Atâta de bine mi-a mers la sală și mă gândeam să meargă bine si interviul acesta. Haideți să îl cunoaștem pe @MeDeLe PoSeDaTuL: Seara bună ! Îți mulțumesc că ai acceptat invitația mea, de a te cunoaște mai bine eMe: Si eu iti multumesc de invitatie PoSeDaTuL: Care este numele tău, câți ani ai și de unde esti? eMe: Numele meu este Madalin am 27 de ani sunt din Iasi dar momentan locuiesc in Italia - Roma PoSeDaTuL: Ce studii ai? Și unde Lucrezi? eMe: Am absolvit liceul sportiv , iar momentan nu lucrez sunt in vacanta PoSeDaTuL: Cand erai mic, ce doreai să devii? eMe: Sincer nu cred ca mi-am dorit sa devin …
Ultimul răspuns de la PoSeDaTuL, -
- 4 răspunsuri
- 190 citiri
Salutare Tinerilor ! Bine v-am găsit ! Astăzi îl avem invitat pe @Alberto PoSeDaTuL: Salutare Tinere și bine te-am găsit ! Nebunu Alberto: Salutare, bine v-am gasit PoSeDaTuL: Care este numele tau, câti ani ai si de unde esti? Nebunu Alberto: Ma numesc Alberto, am 17 ani si locuiesc in orasul meu natal,Targoviste. PoSeDaTuL: Te-ai gândit ce dorești să faci după terminarea Liceului? Nebunu Alberto: Da, ce fac si in momentul actual adica sunt programator. PoSeDaTuL: Care sunt pasiunile tale? Nebunu Alberto: Pasiunile mele sunt: programarea, artele martiale si rap-ul. PoSeDaTuL: Ai făcut sport? C…
- 4 răspunsuri
- 273 citiri
Astăzi aș vrea să faceți cunoștință cu colega voastră @Liviaa PoSeDaTuL: Buna Seara ! Si, Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea de a te cunoaște mai bine, atât eu cât și colegii tăi Liviaa: Buna seara! Placerea este de partea mea. PoSeDaTuL: Care este numele tau, câti ani ai si de unde esti? Liviaa: Ma numesc Livia, am 19 ani si sunt din Petrosani, Hunedoara. PoSeDaTuL: Ce studii ai și ce faci in prezent? Liviaa: In prezent sunt studenta la Universitatea Tehnica din Cluj Napoca si locuiesc aici. PoSeDaTuL: Cand erai mică, ce doreai să devii? Liviaa: De cand eram mica pana prin clasa a 10-a voi…
Ultimul răspuns de la snK , -
- 2 răspunsuri
- 186 citiri
După atâtea săptămâni de inactivitate, astăzi am apucat să termin un interviu. Haideți să îl cunoaștem pe @ArisTide PoSeDaTuL: Salutare Tinere ! Iti multumesc ca mi-ai acceptat invitația la acest interviu ! ArisTide: Salutare ! PoSeDaTuL: Care este numele tău, câți ani ai și de unde esti? ArisTide: Alexandru ,30 de ani Constanta! PoSeDaTuL: Ce lucrezi? ArisTide: : Ship Yard Constructons( Domeniul naval ) PoSeDaTuL:Frumos, se aude de încă un Titanic? ) ArisTide: Se aud mai multe ; construim vapoare /platforme /eoliene !! PoSeDaTuL:Cand erai mic, ce doreai să devii? ArisTide: Fotbalist…
Ultimul răspuns de la RedOne, -
- 14 răspunsuri
- 360 citiri
Astăzi avem Ediție Specială ! De ce e specială? Deoarece in decursul zilei de azi ne-a onorat @OriGinaL'POWER Și ne-a ajutat să facem și un interviu în Limba Rusă, deoarece nu vedem prea des aceste cuvinte, sau nu le prea auzim.. Haideți să-l cunoaștem ! Interviu @OriGinaL'POWER[RO] PoSeDaTuL: Salutare Dragă Tinere și bine te-am găsit ! OriGinaL: Buna seara! PoSeDaTuL: Te rog să ne spui, Cum te numești, câti ani ai si de unde esti? OriGinaL: Ma numesc Kristin, am 17 ani si sunt din Russia PoSeDaTuL: Ce doreești să devii, când vei crește ”Mare”? OriGinaL: De mic si până acuma imi doresc sa devin un mare jucator de Hoc…
Ultimul răspuns de la manDarikees., -
- 1 răspuns
- 143 citiri
Astăzi îl avem invitat pe @kulkat PoSeDaTuL: Salutare Dragă Tinere ! kulkat: Salutare si bine te am gasit pe tine si pe restul membrilor. PoSeDaTuL: TE rog să ne spui, Cum te numești, câti ani ai si de unde esti? kulkat: Ma numesc Ionut Valentin, am 18 ani si sunt din Galati. PoSeDaTuL: Care sunt pasiunile tale? kulkat: Pai...nu stiu cum sa le iau in ordine..dar sunt sala, jocuri si fotbal-ul intre prieteni. PoSeDaTuL: Unde ti-ai dorii sa mergi pentru o perioada lungă de timp? kulkat: In acel loc unde nu e zare de pas de om si liniste. PoSeDaTuL: Cum te-ai descrie in cateva cuvinte? kulk…
Ultimul răspuns de la kulkat, -
- 4 răspunsuri
- 211 citiri
O săptămână nouă, un interviu nou, haideți să il cunoaștem pe @Dexter.wk PoSeDaTuL: Buna Seara ! Si, Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea de a te cunoaște mai bine! Dexter. wk: Buna seara. PoSeDaTuL: Care este numele tau, câti ani ai si de unde esti? Dexter. wk: Ma numesc Andrei, am 18 ani si sunt din Constanta. PoSeDaTuL: Te-ai gândit ce dorești să faci după ce termini Liceul? Dexter. wk: Sincer nu, deocamdata am inceput scoala de soferi si dupa aceea cred ca o sa merg mai departe la o facultate. PoSeDaTuL: Care sunt pasiunile tale? Dexter. wk: Pasiunile mele sunt sofatul,sa stau la pc, si multe a…
Ultimul răspuns de la X-Tream, -
- 0 răspunsuri
- 161 citiri
Bună seara !Scuzați-mi inactivitatea asta, dar am înceeput greul, pana în Februarie (Sesiunea) Este un interviu mai vechi, dar merg, hai să-l cunoaștem pe 👑magicMihai⚡️ PoSeDaTuL: Salutare Dragă Tinere și bine te-am găsit ! 👑magicMihai⚡️: Salutare! PoSeDaTuL: Care este numele tău, câți ani ai și de unde esti? 👑magicMihai⚡️: Ma numesc Petru Mihai,am 15 ani si sunt din Bucuresti PoSeDaTuL: În ce clasă ești? 👑magicMihai⚡️: In clasa a 9-a PoSeDaTuL: Cand erai mic, ce doreai să devii? 👑magicMihai⚡️: Cand eram mic imi doream foarte mult sa devin doctor dar pe parcurs mi-am schimbat aceasta parere si…
- 3 răspunsuri
- 193 citiri
Salut! Haideti sa il cunoastem pe @Dumii manDarikees.: Salutare! Iti multumesc ca mi-ai acceptat interviul ,si ne oferi sansa ,mie si celorlalti membri ai comunitatii, de a afla cate ceva despre tine! Dumii: Cu mare drag! Salutare! manDarikees.: Ne poti spune pentru inceput , cum te numesti si cati ani ai? Dumii: Ma numesc Tudor Dumitrel,dar de mic copil,parintii mei mi-au spus Dumi. Am 22 ani,fac 23 in August. manDarikees.: Unde lucrezi? Dumii: In cadrul M A I - Jandarm. manDarikees.: Care este parerea ta sincera despre comunitate? Ce crezi ca ar trebui sa se schimbe in cadrul forumului/serverelor? Du…
Ultimul răspuns de la X-Tream, -
- 2 răspunsuri
- 198 citiri
Salut! Haideti sa il cunoastem pe @Nuțu ! manDarikees.: Salutare! Iti multumesc ca mi-ai acceptat interviul ,si ne oferi sansa ,mie si celorlalti membri ai comunitatii, de a afla cate ceva despre tine! Nuțu: Salut și bine te-am găsit. manDarikees.: Ne poti spune pentru inceput , cum te numesti si cati ani ai? Nuțu: Mă numesc Ionuț și am 20 de ani. manDarikees.: Unde muncesti? Nuțu: În momentul de față lucrez la o firmă de distribuție de piese auto. manDarikees.: Cum ti-ai ales nick-ul actual? Nuțu: Colegii de liceu mă strigau nuțu așa că am hotărât să rămăn cu acest nume. manDarikees.: Care este parerea ta sincera despre comunitate?…
Ultimul răspuns de la NeRvOaSa, -
- 0 răspunsuri
- 210 citiri
În această dimineață o avem invitată pe Maddy. Hai să o cunoaștem ! PoSeDaTuL: Bună seara dragă domnișoară ! Maddy: Bună seara PoSeDaTuL: Spune-mi te rog, care este numele tau, câti ani ai si de unde esti? Maddy: Ma numesc Andreea , am 17 ani și sunt din Năvodari PoSeDaTuL: Având în vedere că ai 17 ani și ești la liceu.. te-ai gândit ce dorești să faci pe viitor? Maddy: Nu m-am gandit așa departe... nu știu. PoSeDaTuL: Unde te vezi, in 10 ani? Maddy: În vacanță PoSeDaTuL: Unde ti-ai dorii sa mergi pentru o perioada lunga de timp? Maddy: Probabil in Japonia să invăt despre traditiile si cultura lor PoSeDaTuL: Care este mâncarea …
- 2 răspunsuri
- 246 citiri
Astăzi îl avem invitat pe :Ry[Z]eN^, eu il cunosc cam 2 ani, în acești 2 ani am colaborat, dar vreau să-l cunoașteți si voi pe acest baiat ! Marius D. : Buna seara! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea! 👦Ry[Z]eN^ : Buna! Marius D.: Cum te numesti, ce varsta ai si in ce oras locuiesti? 👦Ry[Z]eN^ :Pai, ma numesc David dar gen multi imi zic Bogdan , am 18 ani si stau in Sebis jud Arad. Marius D.: Ai terminat liceul sau esti elev inca? 👦Ry[Z]eN^ : L-am terminat. Marius D.: Ai aplicat la o facultate sau doresti? 👦Ry[Z]eN^ : Nu am aplicat inca, si nu stiu daca as aplica momentan, inca ma gandesc. Marius D.: In ce domeniu ti-ar placea sa mu…
- 3 răspunsuri
- 233 citiri
În această Dimineață îl avem pe Marius ! PoSeDaTuL: Buna Seara ! Si, Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea ! Marius D. :Buna Seara! PoSeDaTuL: Care este numele tau, câti ani ai si de unde esti? Marius D. : Ma numesc Beliga Marius, am varsta de 17 ani si sunt din orasul Satu-Mare. PoSeDaTuL: Cand erai mic, ce doreai să devii? Marius D. : De mic copil visez sa ajung avocat, nu am un motiv anume, asta mi-a trecut prin cap acum cativa ani si nu voi renunta pana nu imi voi indeplini visul. PoSeDaTuL: Care este mâncarea ta preferata? Marius D. : Nu am o mancare preferata deoarece m-am obisnuit de mic sa mananc ce mi se pune in farfurie , dar fav…
Ultimul răspuns de la snK ,