Sari la conținut

[Interviu] PoSeDaTuL


manDarikees.

Postări Recomandate

Buna seara! Va invit sa urmariti interviul cu @PoSeDaTuL !

 

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Salut PoSeDaTuL!
Ne bucurăm că ai acceptat să participi la acest interviu .

6eAzG0i.png PoSeDaTuL : Salutare ! Mă  simt onorat aș putea spune ! :) 

 

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Am dori sa aflam numele tau real si varsta.

6eAzG0i.png PoSeDaTuL : Mă numesc Gabi, colegii îmi spun Jador, am vârsta de 21 de ani și sunt din Cluj-Napoca.

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Te consideri o persoană matură? Cand e vorba de luat decizii importante , crezi că deseori le alegi înțelept?

6eAzG0i.png PoSeDaTuL : Nu întodeauna, Ceea ce îmi doresc și vreau le aleg înțelept (Părerea mea).. restu doamne feri... nu are rost să mai zic:))

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Descrie-ne in 3 cuvinte (adjective) viata ta până la momentul actual.

6eAzG0i.png PoSeDaTuL : Hm... O Viață : Sportivă/sănătoasă/frumoasă

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Ce studii superioare Ai? Profesezi într-un domeniu la acest moment ?

6eAzG0i.png PoSeDaTuL Ca studii superioare, Sunt student la Facultate de sport în anul 2, iar de aici o să ies profesor de sport :) 

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Ai avut vreo perioadă de teribilism ?

6eAzG0i.png PoSeDaTuL : Bă... sincer... Când eram mic eram foarte cuminte, deoarece tatăl meu este preot și totuși, respect chestia aceasta, însă sincer să îți spun Chiar dacă am numele De ”Posedatul”, îs foarte al dracu si disperat, dacă mă enervează careva, deci chill out 😛

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Cum vezi tu "împlinirea" ,din punct de vedere sentimental/emotional?

6eAzG0i.png PoSeDaTuL : În data de 25 decembrie 2016, s-a născut un puiuț, acesta fiind finuțul meu, pe 22 aprilie 2017 l-am botezat și de atunci, pentru mine el este fericirea mea, Pe zi ce trece sunt cel mai mândru de el. ❤️ 
 

 

PbD1Puq.png manDarikees. : In legătura cu studiile tale precizate anterior..Ce te face să îți dorești meseria de profesor de educație fizică & sport?

6eAzG0i.png PoSeDaTuL : Sincer,îmi place să colaborez cu copiii, îmi place pur și simplu să mă joc cu ei, doresc să îi învăț de ce este bine să faci sport și cu ce te ajută lucrurile acestea în viață, doresc ca sportul să fie la un nivel mare, deoarece în ziua de azi sportul este dat deoparte, mai bine stai acasă și mănânci si te  uiți la ”Bravo ai stil”. NU. 
O zi fără sport este o zi pierdută !

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Ai avut parte de sprijinul si înțelegerea familiei ? In copilărie ti au dat mai multă libertate ..Sau au avut grijă să nu le scapi din mână?

6eAzG0i.png PoSeDaTuL : Sincer am fost scutit când eram mic, deoarece  mai am un frate mai mare, si toată ”baza” era pe el :)) Și da, am primit prea multă libertate, însă în familie nu ai cum să te imparți, deoarece tot cel mai mic câștigă.

Iar sprijinul din partea familiei l.am avut intodeauna, niciodata nu s.a pus problema să nu fie acolo când am avut nevoie de ceva..

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Ce te deranjează cel mai mult la o persoană?

6eAzG0i.png PoSeDaTuL Imi dau seama rapid cand un om e prost si bătut in cap, cel mai mult mă deranjează, când te pupă în fund pt un anumit lucru, și ește necinstit. Mă respecți, te respect, dacă nu, ceau pa!

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Aranjeaza urmatoarele in ordinea importantei lor in viata ta: fericirea, banii, dragostea, sanatatea, faima.

6eAzG0i.png PoSeDaTuL : Sănătate,fericire,Dragoste,banii,faima.

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Spune-mi 2 lucruri pe care le-ai invatat observand comportamentul celor din jur si din tot ce ti se intampla tie/se intampla prietenilor tai.

6eAzG0i.png PoSeDaTuL Fii OM, Că javre îs destule + cel mai important în viață este să faci ceea ce îți place.

 

PbD1Puq.png manDarikees. :Ce te ingrijoreaza cel mai mult cu privire la viitor?

6eAzG0i.png PoSeDaTuL : Că mă voi despărți de ai mei, (Șttii La ce mă refer)... Este singura mea ingrijorare.. de restul.. toate trec, dar asta trece cel mai greu..

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Au fost clipe in care te simțeai plin de neputință? Încercai să obții ceva ,dar in zadar?

6eAzG0i.png PoSeDaTuL : Sincer? Nu, Cheia succesului este să te rogi, Poate pentru mulți este o prostie și o iau in batjocură, Dar fără dumnezeu nu faci nimic 😘 . 

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Cine/ce te motiveaza cel mai mult acum?

6eAzG0i.png PoSeDaTuL : Sincer? Sportul mă motivează ce mai mult în perioada această, Chiar acum îmi căutasem și ceva proteine, pentru a mă face ”mare” acasă 😛

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Legat de acest subiect ,am o intrebare ipotetică pentru tine : Ai fi dispus să îți continui această carieră ,daca de cealaltă extremă ai află că ti s au descoperit probleme medicale? Ai pune sănătatea sau pasiunea pe primul plan ?

6eAzG0i.png PoSeDaTuL : Sincer... ai intrat intr-un subiect foarte delicat pentru mine.. De ce? Hai să îți spun...
În vara  lui 2015-2016, eram prunc... Și am folosit numitele ”Proteine”, dar lee-am folosit fără cap...(luasem supradoză) Așa că am ajuns la spital, unde doctorul mi-a spus scurt pe 2. ”Dacă continui să faci prea mult efort, și să iei supradoză de proteine, să nu te miri de ce vei muri”..
Doctorii nu voiau să imi ofere aceea permisie să intru la Facultatea de sport, deoarece Știm cu toții că le este frică să pățească un pacient ceva...( + / - )
Având în vedere că am fost sportiv de performanță, inima imi bate mai repede față de alte persoane, așa că mai bine mor făcând ceea ce imi place, deccât să fiu ca restul.
Sincer, sunt momente când pun pasiunea pe primul loc, dar și sănătatea este importantă..
Am ajuns să construiesc ceva, Am făcut diete personalizate, exerciții și am dat sfaturi, cu tot ce am putut
Sincer NU vreau să fiu ca restul...Vreau să ajung cineva, Niciodată nu este prea târziu.

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Care ar fi apogeul viitorului tau?

6eAzG0i.png PoSeDaTuL : Să ajung la men's physique și bineînțeles să fiu un model pentru alții.

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Cum ar arăta familia " perfectă " pentru tine ?

6eAzG0i.png PoSeDaTuL : Cu o femeie sinceră,fidelă,loială și 2 prichindei care fug sănătoși prin casă 😛.

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Ai vreun regret ?Dacă da ,care este acela ?

6eAzG0i.png PoSeDaTuL : Aș avea un regret general... Acela că iau hotărâri la cald

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Dacă ar fi să cauți prin amintiri , Ce iti lipseste cel mai mult? Regreți drumurile si jocurile copilăriei? Generația ta ti a lăsat un trecut si niste amintiri frumoase in suflet ?

6eAzG0i.png PoSeDaTuL : Regret... că nu m-am bucurat de copilărie cum trebuia.. tot voiam să ajung cineva.. ”Să  fiu mare”... Mai sunt  zile când plecam prin parcul in care am copilărit... Și ce să vezi? Copiii se jucam pe telefoane, scuipau.. înjurau.
ăștia-s copiii din ziua de astăzi

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Spune-mi 2 calitati si 2 defecte de-ale tale.

6eAzG0i.png PoSeDaTuL : Calități: Sportiv / Răbdător
Defecte: Impulsiv / Razbunator..cine imi greseste , il ard.

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Exista lucruri care să te facă să crezi că "timpul zboară?" Dacă da,dă ne niste exemple.

6eAzG0i.png PoSeDaTuL : Când stau cu finuțul meu,bineînțeles,când fac sport și când mă duc la operă.

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Hmm..interesant .
Prin ce te atrage si te captivează un spectacol de operă? Ce sentimente iti sunt induse de sunetele instrumentelor ?

6eAzG0i.png PoSeDaTuL : Nu neapărat, că mă atrage, da mă îmbrac frumușel, costum bombă, vedere la gleznă cu șosete verzi/ galbene, un Fossil pe mână, un trabuc și multe femei până la destinație. (*aici e golan mareee*...si eu care il vedeam mare adept al muzicii clasice :)) )

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Numeste o perioadă de timp a adolescentei tale in care erai preocupat mai mult de fete...o perioadă în care te interesa cum arăți pentru a avea admiratoare.
Gândindu te la acea vreme,cum te ai autocaracteriza ?

6eAzG0i.png PoSeDaTuL : De fete.. nu prea imi păseau... pentru că eram conștient că majoritatea fetelor sunr la fel ca și acum de altfel, da mna ca un copil voiam și eu "mușchiuleți"... Ca și autocaracterizare, un prunc prost.

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Te ai gandit la o meserie publică sau guvernamentală?

6eAzG0i.png PoSeDaTuL : Bineînțeles că nu, îi las pe ăia "deștepți"... mă omoară prostia.. nu o suport. 😂

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Care este cea mai deșteaptă și contra-intuitivă decizie pe care ai luat-o?

6eAzG0i.png PoSeDaTuL : Sincer.. uneori iau decizii bune.. daca imi place un anumit lucru, alteori o iau la cald ( cand îs nervos), alteori ca tot omu orice decizie proasta e bine venita. 

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Sunt momente în care simti nevoia de o pauză de la toate ?

6eAzG0i.png PoSeDaTuL : Trăim intr.o altfel de lume din păcate..  Simt de multe ori... și le remediez prin muzică sau sport... cand am așa momente.. Sportul e drogul meu.

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Numeste 5 persoane de pe aceasta comunitate pe care le consideri demne de respectul si prietenia ta.

6eAzG0i.png PoSeDaTuL Tu , @OriGinaL'POWER , @X-Tream , pac.pac ,  @FearLess

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Te rugam sa adresezi cateva cuvinte celorlalti membrii ai comunitatii cu referire la viata/jocuri/prieteni/familie,etc.

6eAzG0i.png PoSeDaTuL : Viața e frumoasă, trăiți.o la maxim, de părerile altora să nu vă pese, jocurile sunt trecătre, sfatul meu mai bine vă jucați cu "una", Prietenii îs puțini, majoritatea șerpi, fă.ți "frați" nu prieteni, prieten poate fi oricine, dar frate mai greu.. Iar familia... avețirijă de ea... că o dată și.o dată.. pleacă și vă v.a părea rău că nu ați fost acolo când trebuia

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Cum ti s-a parut acest interviu?

6eAzG0i.png PoSeDaTuL : Un interviu frumos, mă bucur că ai avut timp de mine, că de 5 ani de când am deschis proiectul cu interviurile și după le.am lăsat urmașilor mei, imi doream si eu un interviu.😅

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Iti multumim pentru timpul acordat! Ne bucuram ca am reusit sa aflam cate ceva despre tine. Salut!

6eAzG0i.png PoSeDaTuL : Înainte să închei, doresc să îmi cer scuze colegului meu @X-Tream.. pentru discutile din trecut, Dar asta nu îseamna că tot mi.am schimbat părerea. În reșt baftă cu comunitatea, și poate ne vom revedea peste 2 3 ani, pentru mine s.a "încheiat" distracția aici.
Îți multumesc mult, Manda, o zi frumoasă și grijă tinere de tine.!
Și nu uitați :
PoSeDaTuL / Jador nr1.

 

 

Prieten,coleg si bun sfatuitor, al nostru @PoSeDaTuL doreste sa isi anunte retragerea oficial in aceasta seara.

See ya man!

 

Cum ti s-a parut acest interviu?

Daca ti-a placut,nu uita sa lasi un "Like/Ador".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Greșelile, nu sunt din vina mea :)) 

A fost o plăcere Să lucrez alături de voi, însă am hotărât să mă retrag, deoarece pentru mine mi-a ajuns să lucrez timp de 11 ani pe comunități și am strâns prea ”multe în mine”. 

Și decât să mă enervez degeaba, sau să mă ”Distrug”. Mă las de aceste ”Virtualități”

Baftă cu comunitatea

PoSeDaTuL / Jador Nr1

V-am pupat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate