Staff Forum&Teamspeak3
59 topics in this forum
-
-
- Holiday Manager
- 5 replies
- 139 views
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! Salut @X-Tream iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu Reporter LCS - Baby Gang Cum te-ai descrie în câteva cuvinte? Deținător LeagueCS - X-Tream Imi place sa cred ca sunt un tip corect, sufletist dar impulsiv. Reporter LCS - Baby Gang Care este cea mai mare pasiune a ta? Deținător LeagueCS - X-Tream Inafara de LEAGUECS, nu prea am alte pasiuni... Reporter LCS - Baby Gang Ce te face fericit? Deținător LeagueCS - X-Tream In general, linistea. Reporter LCS - Baby Gang Care este cea mai mare frică a ta? Deținător League…
-
-
-
- Holiday Manager
- 6 replies
- 127 views
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! Salut @Shadows Adi iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu Reporter LCS - Baby Gang: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Scripter LCS - Shadow Adi: Hello, ma numesc Adrian, am 21 de ani și momentan sunt oarecum stabilit în București. Reporter LCS - Baby Gang: Care este cel mai bun mod de a începe ziua? Scripter LCS - Shadow Adi: Cel mai bun mod de a începe ziua depinde de la persoană la persoană, însă, pentru mine, cel mai bun început de zi este alături de o cană cu ceai și muzică. Reporter LCS - Baby Gang: Dacă ai putea face…
-
-
-
- Holiday Manager
- 11 replies
- 201 views
Interview with FHISKER Presented by Reporter LCS - Răzvan Reporter LCS - Răzvan 1. What is your name, how old are you, and where do you live? Moderator LCS - FHISKER Houssam, 31. My family is in Tangier, Morocco, but I’m always moving between France and Morocco depending on my work needs. Reporter LCS - Răzvan 2. What’s the best way to start your day? Moderator LCS - FHISKER I take my son to school, then have breakfast, turn on my PC, check my work emails, have a quick meeting with the field team, and then manage my tasks and the forum. Reporter LCS - Răzvan 3. If you could make one rule that everyone should fo…
-
-
-
- Holiday Manager
- 7 replies
- 163 views
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! Salut @Dss Bobo iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu Reporter LCS - Răzvan: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Asistența Tehnică LCS - Dss Bobo: Victor Andrei, doar ce am împlinit 31 de ani și locuiesc în Larnaca, Cipru. De origine sunt din Sfântu Gheorghe. Care este cel mai bun mod de a începe ziua? Asistența Tehnică LCS - Dss Bobo: Cu siguranță cu o cafea și un ceai negru, urmat de un cardio sănătos. Dacă ai putea face o singură regulă pe care toată lumea trebuie să o respecte, ce regulă ai face…
-
-
-
- Holiday Manager
- 3 replies
- 100 views
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! Salut @LemoN iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu ⭐ INTERVIU – LemoN (Suport TS3 LeagueCS) Reporter LCS - Răzvan: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Suport TS3 LCS - LemoN: Ted , 36 , Campina Prahova Reporter LCS - Răzvan: Care este cel mai bun mod de a începe ziua? Suport TS3 LCS - LemoN: Cu o Cafea ! Reporter LCS - Răzvan: Dacă ai putea face o singură regulă pe care toată lumea trebuie să o respecte, ce regulă ai face? Suport TS3 LCS - LemoN: Respecta si vei fi respectat Reporter LCS - Răzvan: Care este cea m…
-
-
-
- Holiday Manager
- 8 replies
- 88 views
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! Salut @PlayZeeK. # GFX iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu Reporter LCS – Răzvan @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Global Moderator LCS – PlayZeeK. #GFX: Mă numesc Dragoș Sârbu, am 27 de ani și locuiesc în Prahova, în Filipeștii de Pădure. Reporter LCS – Răzvan @ LCS: Care este cel mai bun mod de a începe ziua? Global Moderator LCS – PlayZeeK. #GFX: Pune-ți o melodie care te face să zâmbești încă din pat. Câteva mișcări pe ritm te ridică instant din somn. Reporter LCS – Răzvan @ LCS: Dacă ai putea face o singur…
-
-
-
- Holiday Manager
- 5 replies
- 65 views
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @Alexvnder. reporter l 1st_Psycho: Salut Alexvnder, iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu. Alexvnder - Staff forum: Salut, bine te-am găsit! Viata personala: reporter l 1st_Psycho: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Alexvnder - Staff forum: Mă numesc Alexandru, am 21 de ani și locuiesc în București. reporter l 1st_Psycho: Care este cel mai bun mod de a începe ziua? Alexvnder - Sta…
-
-
-
- Holiday Manager
- 4 replies
- 85 views
Bine v-am găsit la un nou interviu în cadrul proiectului LEAGUECS! În acest interviu suntem alături de @MOLDOVEANU - Mulțumesc că ai acceptat invitația! VIAȚA REALĂ Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? 🗣 Global Moderator LCS ⇝ MOLDOVEANU -: Pintilie Dragos Dumitru, am 24 ani și locuiesc în satul Topile, județul Iași. Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Care e rutina ta zilnică? 🗣 Global Moderator LCS ⇝ MOLDOVEANU -: Muncă și casă.. Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ce îți place să faci în timpul liber? 🗣 Global Moderator LCS ⇝ MOLDOVEANU -: Să vizionez filme/seriale sau să ascult muzică. …
-
-
-
- Holiday Manager
- 5 replies
- 121 views
Bine v-am găsit la un nou interviu în cadrul proiectului LEAGUECS! În acest interviu suntem alături de @MisterDevil Mulțumesc că ai acceptat invitația! VIAȚA REALĂ Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? 🗣 Moderator LCS ⇝ MisterDevil: Numele meu este Darius, urmează să împlinesc 24 de ani pe 4 noiembrie și locuiesc în orașul Petroșani (Jud. Hunedoara) Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Care e rutina ta zilnică? 🗣 Moderator LCS ⇝ MisterDevil: Muncă, petrec timp cu familia și mă relaxez vizionând filme, citind cărți sau postând pe forum. Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ce îți place să faci în timpul…
-
-
-
- Holiday Manager
- 9 replies
- 323 views
Welcome to a new interview within the LEAGUECS project! In this interview we are with @Zedd 🕊️ Reporter - devylinn @LeagueCS: Hello @Zedd. Thank you for accepting my invitation for this interview! 🖌️ Forum Moderator & GFX Designers - Zedd: Thanks so much for the opportunity, I’m excited to do this. 🕊️ Reporter - devylinn @LeagueCS: What’s your name, how old are you, and where do you live? 🖌️ Forum Moderator & GFX Designers - Zedd: My name is Mohamed, I’m 17 years old and currently living in Cairo, Egypt. 🕊️ Reporter - devylinn @LeagueCS: What do you enjoy doing in your free time? 🖌️ Forum Moderator & GFX Designers - Zedd: Playing guitar,…
-
-
-
- Holiday Manager
- 8 replies
- 274 views
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! În acest interviu suntem alaturi de @HeLL^ Bună @HeLL^ mulțumesc că ai acceptat invitația acestui interviu. Reporter - porto: Începem simplu, cum te cheamă în realitate, unde locuiești și cu ce te ocupi? Moderator - HeLL^: Ma numesc Justin, locuiesc in Vrancea si sunt inginer electric. Reporter - porto: Care e rutina ta zilnică? Cafea dimineața sau direct haos? Moderator - HeLL^: Organizarea lucrurilor ce le voi face in acea zi etapizat si dupa direct pe treaba :)). Not coffee for me. Reporter - porto: Ce vis ai avut în copilărie și unde te afli acum în r…
-
-
-
- Holiday Manager
- 4 replies
- 196 views
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @ᴹᴿIuLyAnNn ;x [Reporter LEAGUECS] Razvan: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? [Global Moderator LEAGUECS] ᴹᴿIuLyAnNn ;x: Salut , Ma numesc Iulian , am 25 de ani , Locuiest in Targoviste ! [Reporter LEAGUECS] Răzvan: Ce îți place să faci în timpul liber? [Global Moderator LEAGUECS]ᴹᴿIuLyAnNn ;x: Imi place sa stau la laptop , sa ies pe afara cu baietii ! [Reporter LEAGUECS] Razvan: Unde te vezi peste 10 ani? [Global Moderator LEAGUECS] ᴹᴿIuLyAnNn ;x: Sincer nu ma gandesc asa la viitor , eu traiesc prezentul , nu imi fa…
-
-
-
- Holiday Manager
- 9 replies
- 357 views
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @Daimond Kane [Reporter] Răzvan: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? [Staff TS3] Daimond Kane: Mă numesc Dimitrie, am 22 de ani și locuiesc în București. [Reporter] Răzvan: Ce îți place să faci în timpul liber? [Staff TS3] Daimond Kane: În timpul liber, îmi place să cânt, să practic diferite sporturi, să citesc, să mă plimb și să călătoresc. [Reporter] Răzvan: Unde te vezi peste 10 ani? [Staff TS3] Daimond Kane: Peste 10 ani, mă văd făcând ceea ce îmi place și din punct de vedere profesional, și din punct de vedere vo…
-
-
-
- Holiday Manager
- 3 replies
- 185 views
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @jEko [Reporter] Răzvan: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? [Moderator] jEko: Salut, ma numesc Marius, am 28 ani si sunt din Constanta. [Reporter] Răzvan: Ce îți place să faci în timpul liber? [Moderator] jEko: Am foarte putin timp liber, iar acela incerc sa mi l petrec cu iubita. [Reporter] Răzvan: Unde te vezi peste 10 ani? [Moderator] jEko: Uuuhh, peste 10 ani este greu de pus, dar sper s ma vad acolo unde imi doream de mic. [Reporter] Răzvan: Ce abilitate ai vrea să stăpânești? [Moderator] jEko: Abilitat…
-
-
-
- Holiday Manager
- 3 replies
- 231 views
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @sh1nRa- Reporter [Răzvan] - Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Moderator [sh1nRa-] - Salut, mă numesc Alex (Ali, porecla) am 27 de ani și locuiesc în București. Reporter [Răzvan] - Ce îți place să faci în timpul liber? Moderator [sh1nRa-] - Sunt un leneș incurabil.. așa că stau pe pc sau fac orice să treacă timpul.. dar nu sunt tot timpul așa, câteodată am chef de ieșeala, și ies. Reporter [Răzvan] - Unde te vezi peste 10 ani? Moderator [sh1nRa-] - 10 ani.. dar ce optimiști suntem. Era vorba aia, nu știu ce fac mâi…
-
-
-
- Holiday Manager
- 3 replies
- 250 views
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @Red # VIAȚĂ PERSONALĂ [Reporter] Răzvan: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? [Moderator] Red#: Salut. Ma numesc Dan, am 29 de ani ( imediat schimb prefixu' ), si sunt din Bistrita-Nasaud [Reporter] Răzvan: Ce îți place să faci în timpul liber? [Moderator] Red#: Sa repar ce strica altii :)) . Ma pasioneaza electronica, si cam tot ce tine de ea, mai precis partea de software. [Reporter] Răzvan: Unde te vezi peste 10 ani? [Moderator] Red#: Cu propria afacere, mai ales ca nu stau departe de Cluj, unde…
-
-
-
- Holiday Manager
- 4 replies
- 211 views
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @.Alexander VIAȚĂ PERSONALĂ Reporter Răzvan @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? [Moderator] .Alexander: Salut Răzvan, înainte de toate aș vrea să îți mulțumesc pentru ocazia de a îți oferi un interviu pentru comunitatea LEAGEUCS! Numele meu este Alexandru, am vârsta de 21 de ani și locuiesc în Ploiești, județul Prahova. Reporter Răzvan @ LCS:Ce îți place să faci în timpul liber? [Moderator] .Alexander: O întrebare foarte bună, în timpul liber îmi place foarte mult să lucrez la dezvoltarea mea personală,…
-
-
- 0 replies
- 145 views
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @Yvezzaintᴷʸˢ VIAȚĂ PERSONALĂ Reporter Răzvan @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? [Scripter] Yvezzaintᴷʸˢ: Salutare LCS, sunt Cristi, am 20 de ani si momentan stau in Bucuresti. Reporter Răzvan @ LCS:Ce îți place să faci în timpul liber? [Scripter] Yvezzaintᴷʸˢ: Majoritatea timpului liber se duce in dezvoltare, iesiri cu prietenii, cunoasterea diverselor persoane si pur si simplu relaxare Reporter Răzvan @ LCS: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? [Scripter] Yvezzaintᴷʸˢ: Probab…
-
- 1 reply
- 252 views
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @oxydev VIAȚĂ PERSONALĂ Reporter Răzvan @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Scripter oxydev: In primul rand, salutari din partea mea tuturor care vad acest topic. Ma numesc Radu, am aproape 19 ani si locuiesc in Brasov. Reporter Răzvan @ LCS: Ce îți place să faci în timpul liber? Scripter oxydev: In timpul liber fac prea multe chestii as putea spune eu, majoritatea doar de umplutura si plictiseala. In general ies prin oras, scriptez, ocazional ma apuca si talentele de designer, ma vad cu tovarășii, chestii de …
-
- 1 reply
- 211 views
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @3Ffects VIAȚĂ PERSONALA Reporter Răzvan @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? [Asistență Tehnica TS3] 3Ffects: Pascalea Nicolae , am 27 de ani si sunt din Braila. Reporter Răzvan @ LCS:Ce îți place să faci în timpul liber? [Asistență Tehnica TS3] 3Ffects: Sa ies cu masina sa ma plimb. Reporter Răzvan @ LCS: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? [Asistență Tehnica TS3] 3Ffects: The Killer Game , doar ca nu's asasin si fara crime. Reporter Răzvan @ LCS: Care este cel mai bun …
-
- 0 replies
- 140 views
Bine v-am găsit la un nou interviu din cadrul LEAGUECS În acest interviu suntem alături de unul dintre Junior-Moderatorul comunității, @kenzzo- VIAȚĂ PERSONALĂ Reporter Răzvan @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Junior Moderator kenzzo- : Salut, mă numesc Sebastian, am 21 de ani și sunt din Suceava. Reporter Răzvan @ LCS: Ce îți place să faci în timpul liber? Junior Moderator kenzzo- : În timpul liber îmi place să mă relaxez cu prietenii, să joc jocuri video, să ascult muzică și uneori să ies la o plimbare sau să urmăresc un serial bun. Reporter Răzvan @ LCS: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? …
-
- 0 replies
- 139 views
Bine v-am găsit la un nou interviu din cadrul LEAGUECS În acest interviu suntem alături de unul dintre Designerii comunității, @.::SteFaN::. Reporter Răzvan @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Designer .::SteFaN::. : Ma numesc Stefan , am frumoasa varsta de 23 de ani si locuiesc in Bucuresti. Reporter Răzvan @ LCS: Ce îți place să faci în timpul liber? Designer .::SteFaN::. : In timpu liber pe care il am imi place gaming ul , sa lucrez in photoshop si sa ascult muzica. Reporter Răzvan @ LCS: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? Designer .::SteFaN::. : Din pacate nu am un film anume care sa mi descrie viata. …
-
-
- Holiday Manager
- 1 follower
- 2 replies
- 286 views
Bine v-am găsit la un nou interviu din cadrul LEAGUECS În acest interviu suntem alături de unul dintre moderatorii comunității, @InviuS Reporter Razvan : What is your name, how old are you and where do you live? Moderator - InviuS : My name is Ilyas, and I’m 23 years old. I currently live in Morocco 🇲🇦 . Reporter Răzvan : What do you like to do in your free time? Moderator - InviuS : I enjoy playing video-games . Whether it's story, multiplayer, or just relaxing with a good movie. Reporter Răzvan : Where do you see yourself in 10 years? Moderator - InviuS : In 10 years, I see myself having grown both personally and professionall…
-
-
- 1 reply
- 384 views
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @scubi VIAȚĂ PERSONALA Reporter Răzvan: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Asistență Tehnică TS3 Scubi: ionut,16,craiova Reporter Razvan: Ce îți place să faci în timpul liber? Asistență Tehnică TS3 Scubi: sa stau Reportrr Razvan: Unde te vezi peste 10 ani? Asistență Tehnică TS3 Scubi: la puscarie sau la azil Reporter Răzvan: Ce abilitate ai vrea să stăpânești? Asistență Tehnică TS3 Scubi: sa opresc timpul=)))))))) Reporter Răzvan: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? Asiste…
-
- 1 reply
- 188 views
Bine v-am găsit la un nou interviu din cadrul LEAGUECS În acest interviu suntem alături de unul dintre Junior-Moderatorul comunității, @Jake. VIAȚĂ PERSONALĂ Reporter Răzvan @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? [Junior-Moderator] Jake. : Salut! Ma numesc Andrei, am 23 de ani si sunt din judetul Constanta. Reporter Răzvan @ LCS: Ce îți place să faci în timpul liber? [Junior-Moderator] Jake. : Sunt liber mai tot timpul, lucrez de acasa, imi place foarte mult sa plec in vacanate si sa stau la PC sa ajut comunitatea leaguecs.ro. Reporter Răzvan @ LCS: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? [Juni…