Staff Forum&Teamspeak3
49 topics in this forum
-
-
- Manager Server
- 8 replies
- 169 views
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! În acest interviu suntem alaturi de @HeLL^ Bună @HeLL^ mulțumesc că ai acceptat invitația acestui interviu. Reporter - porto: Începem simplu, cum te cheamă în realitate, unde locuiești și cu ce te ocupi? Moderator - HeLL^: Ma numesc Justin, locuiesc in Vrancea si sunt inginer electric. Reporter - porto: Care e rutina ta zilnică? Cafea dimineața sau direct haos? Moderator - HeLL^: Organizarea lucrurilor ce le voi face in acea zi etapizat si dupa direct pe treaba :)). Not coffee for me. Reporter - porto: Ce vis ai avut în copilărie și unde te afli acum în r…
-
-
- 4 replies
- 119 views
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @ᴹᴿIuLyAnNn ;x [Reporter LEAGUECS] Razvan: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? [Global Moderator LEAGUECS] ᴹᴿIuLyAnNn ;x: Salut , Ma numesc Iulian , am 25 de ani , Locuiest in Targoviste ! [Reporter LEAGUECS] Răzvan: Ce îți place să faci în timpul liber? [Global Moderator LEAGUECS]ᴹᴿIuLyAnNn ;x: Imi place sa stau la laptop , sa ies pe afara cu baietii ! [Reporter LEAGUECS] Razvan: Unde te vezi peste 10 ani? [Global Moderator LEAGUECS] ᴹᴿIuLyAnNn ;x: Sincer nu ma gandesc asa la viitor , eu traiesc prezentul , nu imi fa…
-
- 9 replies
- 267 views
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @Daimond Kane [Reporter] Răzvan: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? [Staff TS3] Daimond Kane: Mă numesc Dimitrie, am 22 de ani și locuiesc în București. [Reporter] Răzvan: Ce îți place să faci în timpul liber? [Staff TS3] Daimond Kane: În timpul liber, îmi place să cânt, să practic diferite sporturi, să citesc, să mă plimb și să călătoresc. [Reporter] Răzvan: Unde te vezi peste 10 ani? [Staff TS3] Daimond Kane: Peste 10 ani, mă văd făcând ceea ce îmi place și din punct de vedere profesional, și din punct de vedere vo…
-
-
- Manager Server
- 3 replies
- 112 views
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @jEko [Reporter] Răzvan: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? [Moderator] jEko: Salut, ma numesc Marius, am 28 ani si sunt din Constanta. [Reporter] Răzvan: Ce îți place să faci în timpul liber? [Moderator] jEko: Am foarte putin timp liber, iar acela incerc sa mi l petrec cu iubita. [Reporter] Răzvan: Unde te vezi peste 10 ani? [Moderator] jEko: Uuuhh, peste 10 ani este greu de pus, dar sper s ma vad acolo unde imi doream de mic. [Reporter] Răzvan: Ce abilitate ai vrea să stăpânești? [Moderator] jEko: Abilitat…
-
-
- 3 replies
- 165 views
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @sh1nRa- Reporter [Răzvan] - Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Moderator [sh1nRa-] - Salut, mă numesc Alex (Ali, porecla) am 27 de ani și locuiesc în București. Reporter [Răzvan] - Ce îți place să faci în timpul liber? Moderator [sh1nRa-] - Sunt un leneș incurabil.. așa că stau pe pc sau fac orice să treacă timpul.. dar nu sunt tot timpul așa, câteodată am chef de ieșeala, și ies. Reporter [Răzvan] - Unde te vezi peste 10 ani? Moderator [sh1nRa-] - 10 ani.. dar ce optimiști suntem. Era vorba aia, nu știu ce fac mâi…
-
- 3 replies
- 187 views
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @Red # VIAȚĂ PERSONALĂ [Reporter] Răzvan: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? [Moderator] Red#: Salut. Ma numesc Dan, am 29 de ani ( imediat schimb prefixu' ), si sunt din Bistrita-Nasaud [Reporter] Răzvan: Ce îți place să faci în timpul liber? [Moderator] Red#: Sa repar ce strica altii :)) . Ma pasioneaza electronica, si cam tot ce tine de ea, mai precis partea de software. [Reporter] Răzvan: Unde te vezi peste 10 ani? [Moderator] Red#: Cu propria afacere, mai ales ca nu stau departe de Cluj, unde…
-
- 4 replies
- 138 views
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @.Alexander VIAȚĂ PERSONALĂ Reporter Răzvan @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? [Moderator] .Alexander: Salut Răzvan, înainte de toate aș vrea să îți mulțumesc pentru ocazia de a îți oferi un interviu pentru comunitatea LEAGEUCS! Numele meu este Alexandru, am vârsta de 21 de ani și locuiesc în Ploiești, județul Prahova. Reporter Răzvan @ LCS:Ce îți place să faci în timpul liber? [Moderator] .Alexander: O întrebare foarte bună, în timpul liber îmi place foarte mult să lucrez la dezvoltarea mea personală,…
-
- 0 replies
- 99 views
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @Yvezzaintᴷʸˢ VIAȚĂ PERSONALĂ Reporter Răzvan @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? [Scripter] Yvezzaintᴷʸˢ: Salutare LCS, sunt Cristi, am 20 de ani si momentan stau in Bucuresti. Reporter Răzvan @ LCS:Ce îți place să faci în timpul liber? [Scripter] Yvezzaintᴷʸˢ: Majoritatea timpului liber se duce in dezvoltare, iesiri cu prietenii, cunoasterea diverselor persoane si pur si simplu relaxare Reporter Răzvan @ LCS: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? [Scripter] Yvezzaintᴷʸˢ: Probab…
-
- 1 reply
- 206 views
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @oxydev VIAȚĂ PERSONALĂ Reporter Răzvan @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Scripter oxydev: In primul rand, salutari din partea mea tuturor care vad acest topic. Ma numesc Radu, am aproape 19 ani si locuiesc in Brasov. Reporter Răzvan @ LCS: Ce îți place să faci în timpul liber? Scripter oxydev: In timpul liber fac prea multe chestii as putea spune eu, majoritatea doar de umplutura si plictiseala. In general ies prin oras, scriptez, ocazional ma apuca si talentele de designer, ma vad cu tovarășii, chestii de …
-
- 1 reply
- 157 views
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @3Ffects VIAȚĂ PERSONALA Reporter Răzvan @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? [Asistență Tehnica TS3] 3Ffects: Pascalea Nicolae , am 27 de ani si sunt din Braila. Reporter Răzvan @ LCS:Ce îți place să faci în timpul liber? [Asistență Tehnica TS3] 3Ffects: Sa ies cu masina sa ma plimb. Reporter Răzvan @ LCS: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? [Asistență Tehnica TS3] 3Ffects: The Killer Game , doar ca nu's asasin si fara crime. Reporter Răzvan @ LCS: Care este cel mai bun …
-
- 0 replies
- 105 views
Bine v-am găsit la un nou interviu din cadrul LEAGUECS În acest interviu suntem alături de unul dintre Junior-Moderatorul comunității, @kenzzo- VIAȚĂ PERSONALĂ Reporter Răzvan @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Junior Moderator kenzzo- : Salut, mă numesc Sebastian, am 21 de ani și sunt din Suceava. Reporter Răzvan @ LCS: Ce îți place să faci în timpul liber? Junior Moderator kenzzo- : În timpul liber îmi place să mă relaxez cu prietenii, să joc jocuri video, să ascult muzică și uneori să ies la o plimbare sau să urmăresc un serial bun. Reporter Răzvan @ LCS: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? …
-
- 0 replies
- 98 views
Bine v-am găsit la un nou interviu din cadrul LEAGUECS În acest interviu suntem alături de unul dintre Designerii comunității, @.::SteFaN::. Reporter Răzvan @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Designer .::SteFaN::. : Ma numesc Stefan , am frumoasa varsta de 23 de ani si locuiesc in Bucuresti. Reporter Răzvan @ LCS: Ce îți place să faci în timpul liber? Designer .::SteFaN::. : In timpu liber pe care il am imi place gaming ul , sa lucrez in photoshop si sa ascult muzica. Reporter Răzvan @ LCS: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? Designer .::SteFaN::. : Din pacate nu am un film anume care sa mi descrie viata. …
-
-
- Manager Server
- 2 followers
- 2 replies
- 216 views
Bine v-am găsit la un nou interviu din cadrul LEAGUECS În acest interviu suntem alături de unul dintre moderatorii comunității, @InviuS Reporter Razvan : What is your name, how old are you and where do you live? Moderator - InviuS : My name is Ilyas, and I’m 23 years old. I currently live in Morocco 🇲🇦 . Reporter Răzvan : What do you like to do in your free time? Moderator - InviuS : I enjoy playing video-games . Whether it's story, multiplayer, or just relaxing with a good movie. Reporter Răzvan : Where do you see yourself in 10 years? Moderator - InviuS : In 10 years, I see myself having grown both personally and professionall…
-
-
- 1 reply
- 333 views
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @scubi VIAȚĂ PERSONALA Reporter Răzvan: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Asistență Tehnică TS3 Scubi: ionut,16,craiova Reporter Razvan: Ce îți place să faci în timpul liber? Asistență Tehnică TS3 Scubi: sa stau Reportrr Razvan: Unde te vezi peste 10 ani? Asistență Tehnică TS3 Scubi: la puscarie sau la azil Reporter Răzvan: Ce abilitate ai vrea să stăpânești? Asistență Tehnică TS3 Scubi: sa opresc timpul=)))))))) Reporter Răzvan: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? Asiste…
-
- 1 reply
- 134 views
Bine v-am găsit la un nou interviu din cadrul LEAGUECS În acest interviu suntem alături de unul dintre Junior-Moderatorul comunității, @Jake. VIAȚĂ PERSONALĂ Reporter Răzvan @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? [Junior-Moderator] Jake. : Salut! Ma numesc Andrei, am 23 de ani si sunt din judetul Constanta. Reporter Răzvan @ LCS: Ce îți place să faci în timpul liber? [Junior-Moderator] Jake. : Sunt liber mai tot timpul, lucrez de acasa, imi place foarte mult sa plec in vacanate si sa stau la PC sa ajut comunitatea leaguecs.ro. Reporter Răzvan @ LCS: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? [Juni…
-
- 3 replies
- 232 views
Bine v-am găsit la un nou interviu din cadrul LEAGUECS În acest interviu suntem alături de unul dintre Global-Moderators comunității, @Dexter. @ GOV.RO VIAȚA PERSONALĂ: Reporter Răzvan: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: În primul rând, te salut. Numele meu este Cătălin, am 25 de ani și locuiesc în Craiova, Olt, București (depinde.) Reporter Răzvan:Ce îți place să faci în timpul liber? Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: În timpul liber, îmi place să-mi ocup mintea cu studiul administrativ, juridic și cadrul legal al codului penal, mi-am dedicat ultima parte din viață sp…
-
-
- Manager Server
- 4 replies
- 292 views
Bine v-am găsit la un nou interviu din cadrul LEAGUECS În acest interviu suntem alături de unul dintre Administratorii comunității, @#bomboNele @LGS VIAȚA PERSONALĂ: Reporter Răzvan @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: Salut,numele meu este Flavius am 25 ani si locuiesc in Germania de 5 ani ! Reporter Răzvan @ LCS:Ce îți place să faci în timpul liber? Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: In timpul liber imi oganizez viata si gandurile! Reporter Răzvan @ LCS: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: miami bich…
-
-
- 2 replies
- 274 views
Bine v-am găsit la un nou interviu din cadrul LEAGUECS În acest interviu suntem alături de unul dintre moderatorii comunității, @Răzvan @ LCS VIAȚA PERSONALĂ Bănuiesc că sunteți curioși de viața personală a lui Razvan, așa că haideți să aflăm împreună răspunsurile la anumite întrebări. Reporter - devylinn @LeagueCS: Bună @Răzvan @ LCS. Îți mulțumesc că ai acceptat invitația mea pentru acest interviu! Moderator - Răzvan @ LCS : Bună, cu drag! Reporter - devylinn @LeagueCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Moderator - Răzvan @ LCS : Mă numesc Răzvan, am 22 de ani, am locuit în Italia dar acum m-am mutat în România, în …
-
- 4 replies
- 667 views
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @dRama t i c a Reporter l 1st_Psycho : Salut dRama t i c a Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu Staff Forum l dRama t i c a : Îți mulțumesc pentru invitație. Viata personala Reporter l 1st_Psycho : Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Staff Forum l dRama t i c a : Bianca, am 31 și locuiesc în Italia (dar sunt din Constanța). Reporter l 1st_Psycho : Care este cel m…
-
-
- Manager Server
- 4 replies
- 324 views
Bine v-am găsit la un nou interviu din cadrul LEAGUECS În acest interviu suntem alături de @Luxie VIAȚA PERSONALĂ Reporter RĂDUCU: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? [Global Moderator] Luxie: Ma numesc Alexandra, am 24 de ani si locuiesc in Uk. Reporter RĂDUCU: Ce îți place să faci în timpul liber? [Global Moderator] Luxie: Sa stau acasa :)) , sa ma uit la filme/anime, sa ma joc, si chiar si sa citesc uneori. Incerc sa gasesc cate oleaca de timp pentru fiecare. Reporter RĂDUCU: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? [Global Moderator] Luxie: Nu am vazut un film care sa ma reprezinte pana acum. Report…
-
-
- 1 follower
- 4 replies
- 1.8k views
Bine v-am găsit la un nou interviu din cadrul LEAGUECS În acest interviu suntem alături de unul dintre administratorii comunității, @Alexandru06 @ LCS VIAȚA PERSONALĂ Reporter Kaz3: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? [ADMINISTRATOR] Alexandru06 @ LCS: Numele meu este Alexandru, am 25 de ani și locuiesc în Prahova. Reporter Kaz3: Ce îți place să faci în timpul liber? [ADMINISTRATOR] Alexandru06 @ LCS: Să mă joc, să îmi petrec timpul pe LeagueCS și cam atât. Reporter Kaz3: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? [ADMINISTRATOR] Alexandru06 @ LCS: Habar n-am, cred că "O viață tristă". Reporter Kaz3: Care…
-
- 2 replies
- 586 views
Bine v-am găsit la un nou interviu din cadrul LEAGUECS În acest interviu suntem alături de unul dintre fondatorii comunității, @Ares VIAȚA PERSONALĂ Bănuiesc că sunteți curioși de viața personală a lui Ares, așa că haideți să aflăm împreună răspunsurile la anumite întrebări. Reporter Kaz3: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? [FONDATOR] Ares: Ma numesc Lucian, am 32 ani si sunt din Constanta. Reporter Kaz3: Ce îți place să faci în timpul liber? [FONDATOR] Ares: Sa dorm. Reporter Kaz3: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? [FONDATOR] Ares: Mission: Impossible. Reporter Kaz3: Care este cel m…
-
- 4 replies
- 420 views
Bine v-am găsit la un nou interviu din cadrul LEAGUECS În acest interviu suntem alături de @PlayZeeK. # GFX VIAȚA PERSONALĂ Reporter Kaz3: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? [G-MODERATOR] PlayZeeK. # GFX: Dragoș Sârbu, 25 spre 26 de ani și locuiesc în Prahova. Reporter Kaz3: Ce îți place să faci în timpul liber? [G-MODERATOR] PlayZeeK. # GFX: Sa mă joc, sa mă uit la tv și să mă plimb. Reporter Kaz3: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? [G-MODERATOR] PlayZeeK. # GFX: N-am un titlu anume. Reporter Kaz3: Care este cel mai bun mod de a începe ziua? [G-MODERATOR] PlayZeeK. # GFX: Modul de rutină să…
-
- 7 replies
- 590 views
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @1st_Psycho Viata personala Reporter - devylinn @LeagueCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Cosmin 27 Brasov Romania Reporter - devylinn @LeagueCS: Care este cel mai bun mod de a începe ziua? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Rutina mea dimineata incepe cu o cafea tare apoi mai scriu la piese apoi munca Reporter - devylinn @LeagueCS: Dacă ai putea face o singură regulă pe care toată lumea trebuie să o respecte, ce regulă ai face? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Diferente mai mici intre scarile s…
-
- 0 replies
- 199 views
Bine v-am găsit la un nou interviu din cadrul LEAGUECS În acest interviu suntem alături de @Voltister VIAȚA PERSONALĂ Reporter Kaz3: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? [Moderator] Voltister: Mă numesc Ștefan, am 22 de ani și sunt din Târgoviște. Reporter Kaz3: Ce îți place să faci în timpul liber? [Moderator] Voltister: În timpul liber îmi place să fac orice mă face să mă simt bine, de la jocuri pe calculator sau PlayStation, până la ieșiri pe afară cu prietenii. Reporter Kaz3: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? [Moderator] Voltister: Nu cred că s-a produs vreun film care să îmi descrie nenorocirea me…