Sari la conținut

[Interviu] zen


manDarikees.

Postări Recomandate

Salutare tuturor! Astazi vom vizualiza impreuna interviul cu @zen!

 

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Salutare! Iti multumesc ca mi-ai acceptat interviul ,si ne oferi sansa ,mie si celorlalti membri ai comunitatii, de a afla cate ceva despre tine!

6eAzG0i.png zen : Salutare si tie, si celor ce citesc acest interviu. Ma bucur ca am fost invitat.

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Ne poti spune pentru inceput , cum te numesti si cati ani ai?

6eAzG0i.png zen : Ma numesc Andrei si am varsta de 17 ani, in octombrie vine majoratul!

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Unde inveti?

6eAzG0i.png zen : Invat pe profil "Operator text-imagine" in clasa a 11-a.

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Care sunt pasiunile tale pana la aceasta varsta?

6eAzG0i.png zen : Pasiunea mea cea mai mare este muzica, de mic mi-a placut si in sfarsit am reusit sa imi fac primul home-studio si sa ma pun serios pe treaba asta.
In rest, imi place design-ul, web developement-ul, gaming-ul si stonereala.

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Te consideri un adolescent rebel? Iti plac extravagantele si experientele pline de adrenalina?

6eAzG0i.png zen : La varsta mea am fost arestat peste noapte de mai multe ori decat pot numara pe degete :)) Mereu ma implic in toate nebuniile, dar de cand cu muzica m-am cumintit. Dar da, putem spune ca ma consider rebel.

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Crezi ca acest fapt se datoreaza anturajului/grupului de prieteni,fiind oarecum influentat, sau e propria ta alegere?

6eAzG0i.png zen : Nici anturajul, nici propria mea alegere.
Pana sa ma mut in cluj, am crescut intr-un mediu de viata foarte mizer. Am fost crescut in Turda, in datorii si saracie, am fost sa spunem asa obligat sa ma adaptez la stilul asta de viata, dar incet incet am iesit. Sunt mult mai bine acum, m-am cumintit, am inceput sa fac bani, lucrurile s-au schimbat prin ambitie.

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Ai vreun regret? Daca da,care este acela?

6eAzG0i.png zen : Singurul meu regret este ca puteam sa fac asta mai repede. Am avut momente in care am cedat, psihic. Am avut nopti albe, pline de overthinking. Puteam sa imi invat lectia mai repede.
Nu regret faptul ca am crescut asa, am invatat foarte multe din asta, pe care nu le-as fi invatat niciodata daca aveam o viata simpla. Singurul meu regret e ca nu am reusit sa ma indrept mai repede.

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Ai o relatie buna cu familia? Primesti intelegere si iubire de la rudele tale?

6eAzG0i.png zen : Mama, si fratii mei. 
Tata a "plecat la magazin dupa tigari" cand aveam 6 ani, deci nu mai avem nici un fel de tangenta, dar cu mama si fratii mei ma inteleg extrem de bine si suntem o familie foarte unita.

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Aranjeaza urmatoarele in ordinea importantei lor in viata ta: fericirea, banii, dragostea, sanatatea, faima.

6eAzG0i.png zen :  Sanatatea
Dragostea, cu asta vine si fericirea.
Banii & Faima.

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Care este acel lucru pe care ti l-ai dorit intotdeauna, insa nu l-ai obtinut pana acum?

6eAzG0i.png zen : Sa ma scap de griji. Sa ma pot trezii dimineata fara sa imi fac griji ca am x si y de facut azi, sa traiesc fara sa mi se impuna ceva. Asta imi doresc cel mai mult, si cum am obtinut orice am vrut pana acum, voi obtine si asta intr-o zi.

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Cine/ce te motiveaza cel mai mult acum?

6eAzG0i.png zen : Am o fata langa mine, jur e singura mea motivatie pentru tot ce fac.
Am avut o relatie inainte, de aproape 2 ani care m-a distrus psihic, am iesit din relatia aia cu moralul la pamant, m-am apucat de prostii.. o duceam rau.
Acum, actuala e langa mine mereu. Cand fac muzica, vad 100% interes, "fa-l sa sune mai asa" "imi place partea aia, clar merita de refren", orice vreau sa fac ma sustine si imi arata interes si ma motiveaza sa continui, nu exista motivatie mai mare decat ea.

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Esti de parere ca familia si prietenii tai au contribuit la formarea ta ?

6eAzG0i.png zen : 100%. Fara ei nu eram ce sunt azi. Si nu pentru ca m-au sustinut, ba dimpotriva la inceput nu m-a sustinut nimeni, dar le multumesc pentru asta fiindca m-a ambitionat sa le demonstrez ca pot.

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Spune-mi 2 lucruri pe care le-ai invatat observand comportamentul celor din jur si din tot ce ti se intampla tie/se intampla prietenilor tai.

6eAzG0i.png zen : 1. Niciodata sa nu te bazezi pe altcineva decat pe tine insuti. Esti singurul tau pilon de sustinere in situatiile negre, daca inveti sa te iubesti pe tine insuti si sa te pui pe primul loc, poti fi pozitiv si sa iesi bine din orice situatie.
2. Inconjoara-te cu oameni pozitivi, ofera pozitivitate, si o sa vezi ca toate se intorc, am karma tatuat pe mana stanga. :) 

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Spune-mi tot ce iti doresti pentru viitor intr-o singura propozitie.

6eAzG0i.png zen : Implinire. Nu e nevoie de nimic mai mult.

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Ce te ingrijoreaza cel mai mult cu privire la viitor?

6eAzG0i.png zen : Singuratatea, e singurul lucru de care ma tem in lumea asta.

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Daca scotocesti prin amintiri,ce crezi ca iti lipseste cel mai mult?

6eAzG0i.png zen : Hmm..
Sa ma trezesc dimineata, si singurul lucru pe care sa-l am gand e ca trebuie sa mananc si sa ies in spatele blocului ca azi eu sunt in poarta:)) Inocenta din copilarie, chiar daca sunt inca copil, circumstantele m-au maturizat foarte prematur.

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Care este cea mai mare provocare cu care te confrunti acum?

6eAzG0i.png zen : Nu ma mai doare nimic. Am invatat sa tratez cu indiferenta tot, sa nu ma mai ales afectat de nimic, deci pot spune ca nu ma confrunt cu nimic.

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Spune-mi 2 calitati si 2 defecte de-ale tale.

6eAzG0i.png zen : Sunt ambitios, nu ma afecteaza nimic.
Usor de influentat, ma enervez destul de repede.
Lucrez la asta :) 

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Ce urasti cel mai mult in viata?

6eAzG0i.png zen : Negativitatea.

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Ti-ai format o parere despre comunitatea LEAGUECS? Daca da,te-as ruga sa ne dedici cateva cuvinte.

6eAzG0i.png zen : Desigur.
Mi se pare o comunitate foarte bine organizata, tema este foarte placute desii sunt cateva certuri pe treaba asta intre noi:)), dar e si normal. Nota 10.

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Numeste 5 persoane de pe aceasta comunitate pe care le consideri demne de respectul si prietenia ta.

6eAzG0i.png zen : @X-Tream  un om de nota 10, mereu implicat in tot ce tine de comunitate.
@NeRvOaSa bineinteles pentru ca e mamica noastra.
Fratele meu @.kNd. cu care ma cert pentru cine raspunde la cereri.
@DarKz & @Shadows Adi cu care ma inteleg genial si is fratiorii mei,
si respectele mele @manDarikees. pentru acest interviu si pentru ca mi-ai lasat zona design pe mana.

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Cum ti s-a parut acest interviu?

6eAzG0i.png zen : Foarte placut, ma bucur ca am avut acele intrebari la care mi-am putut descrie putin background-ul, poate acum nu ma mai subestimeaza unii si ma iau in serios.
Si mi-a placut vibe-ul tau, esti un om fain.

 

PbD1Puq.png manDarikees. : Iti multumim pentru timpul acordat! Ne bucuram ca am reusit sa aflam cate ceva despre tine. Salut!

6eAzG0i.png zen : peace & love ❤

 

P.S : Vreau sa va spun ca acest baiat m-a impresionat pozitiv prin caracterul sau,felul in care priveste si gandeste lucrurile,modul in care abordeaza anumite subiecte. Va recomand sa il cititi pe tot!

 

Acesta a fost interviul manDarikees.  -  zen.

Cum ti s-a parut acest interviu ? Te rog sa lasi un reply cu parerea ta ;) 

Daca ti-a placut, nu uita sa lasi un "Like/Ador"

Sanatate si numai bine tuturor,aveti grija de voi si #StatiInCasa !

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Fondator

Având o poveste de viață relativ asemănătoare în ceea ce privește viața de familie și greutățiile vieții, mi-a fost de la bun început destul de clar ce fel de om ești. Din păcate, greutățiile vieții si-au pus amprenta pe tine și te-au maturizat, zic eu, destul de repede. La 17 ani, nu ar fi trebuit să te gandești la griji, insă, stiu cum e și înteleg perfect prin ceea ce ai trecut și treci. Încearcă să te bucuri de copilărie cât mai mult și nu uita că în viață, cu răbdare, depășești orice obstacol. Greutățiile, te-au facut un om bun la suflet. Și nu, caracterul tău nu ți-a fost format de familie sau de prieteni, deci, tu ca om, sunt destul de sigur, că te-ai format singur, din cauza problemelor cu care te-ai confruntat în viață. Pe la vârsta ta, eu m-am lăsat de școală din cauza problemelor, ceea ce regret acum, când am 31 de ani. Învață, se pune din ce în ce mai mult accent pe studii, și te asigur că o să răzbești in viață indiferent de problemele cu care te confrunți. În ceea ce privește comunitatea, sper să nu ne dezamăgești. ❤️ @zen

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari pentru munca depusa. Am citit tot cap coada si m-a lasat fara cuvinte. Ma bucur ca am apucat sa vorbesc cu o persoana ca tine. Imi pare rau pentru ca ai trecut prin astfel de momente si totusi, ai o varsta destul de frageda. Stai linistit, o sa vezi ca in viitor o sa ai viata pe care ti-o doresti, fara sa mai ai griji.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 17 minute, Marcii a spus:

Felicitari pentru munca depusa. Am citit tot cap coada si m-a lasat fara cuvinte. Ma bucur ca am apucat sa vorbesc cu o persoana ca tine. Imi pare rau pentru ca ai trecut prin astfel de momente si totusi, ai o varsta destul de frageda. Stai linistit, o sa vezi ca in viitor o sa ai viata pe care ti-o doresti, fara sa mai ai griji.

 

Acum 46 minute, Shadows Adi a spus:

Felicitari pentru interviu @manDarikees. si @zen.

Pentru tine, @zen, tot respectul si tine-te bine de ceea ce faci. love u (no homo) ❤️

Iar pentru @manDarikees., keep it up ❤️

 

1 oră în urmă, X-Tream a spus:

Având o poveste de viață relativ asemănătoare în ceea ce privește viața de familie și greutățiile vieții, mi-a fost de la bun început destul de clar ce fel de om ești. Din păcate, greutățiile vieții si-au pus amprenta pe tine și te-au maturizat, zic eu, destul de repede. La 17 ani, nu ar fi trebuit să te gandești la griji, insă, stiu cum e și înteleg perfect prin ceea ce ai trecut și treci. Încearcă să te bucuri de copilărie cât mai mult și nu uita că în viață, cu răbdare, depășești orice obstacol. Greutățiile, te-au facut un om bun la suflet. Și nu, caracterul tău nu ți-a fost format de familie sau de prieteni, deci, tu ca om, sunt destul de sigur, că te-ai format singur, din cauza problemelor cu care te-ai confruntat în viață. Pe la vârsta ta, eu m-am lăsat de școală din cauza problemelor, ceea ce regret acum, când am 31 de ani. Învață, se pune din ce în ce mai mult accent pe studii, și te asigur că o să răzbești in viață indiferent de problemele cu care te confrunți. În ceea ce privește comunitatea, sper să nu ne dezamăgești. ❤️ @zen

Love y'all !

O comunitate geniala plina de oameni frumosi, ma bucur daca v-am inspirat putin <3.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 săptămâni mai târziu...

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate