PoSeDaTuL Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 Atâta de bine mi-a mers la sală și mă gândeam să meargă bine si interviul acesta. Haideți să îl cunoaștem pe @MeDeLe PoSeDaTuL: Seara bună ! Îți mulțumesc că ai acceptat invitația mea, de a te cunoaște mai bine eMe: Si eu iti multumesc de invitatie PoSeDaTuL: Care este numele tău, câți ani ai și de unde esti? eMe: Numele meu este Madalin am 27 de ani sunt din Iasi dar momentan locuiesc in Italia - Roma PoSeDaTuL: Ce studii ai? Și unde Lucrezi? eMe: Am absolvit liceul sportiv , iar momentan nu lucrez sunt in vacanta PoSeDaTuL: Cand erai mic, ce doreai să devii? eMe: Sincer nu cred ca mi-am dorit sa devin ceva sau cineva dar la un moment dat mi-am dorit sa fiu cel mai bun jucator de cs1.6 si dota ca orice copil cu varsta cuprinsa intre 10-15 ani caruia ii place gameingul in general PoSeDaTuL: Care sunt pasiunile tale? eMe: Imi place sa gatesc , pescuitul , rugby si nu in ultimul rand cs/dota PoSeDaTuL: Unde ti-ai dorii sa mergi pentru o perioada lungă de timp? eMe: Sincer cred ca singurul loc pe care mi-as dorii sa stau si sa locuiesc ar fi America in oricare stat PoSeDaTuL: Care este mâncarea ta preferata? eMe: Mancarea golanului ... cartofi prajiti cu oua :)) PoSeDaTuL: AI 27 de ani, se anunță ceva nuntă? eMe: Nu cred ca o relatie se bazeaza doar prin simplu fapt ca te-ai dus in fata preotului sa ii spui ca doresti sa fii cu persoana respectiva consider ca timpul va decide tot inca nu am cerut`o de nevasta daca asta a fost intrebarea mai exacta ) PoSeDaTuL: Cum te-ai descrie in cateva cuvinte? eMe: Niciodata nu am reusit sa raspund la intrebarea asta imi vine greu sa ma descriu las alte persoane sa ma descrie PoSeDaTuL: Ce genuri de filme îti face placere sa le vizionezi? eMe: Frecventez Netflix nu am o categorie speciala de filme dar imi plac foarte mult filmele/ serialele politiste PoSeDaTuL: Cum decurge o zi din viata ta? eMe: Dimineata un gand bun la o cafea, depinde.. poate fii la o terasa sau pe o banca intr`un parc plimband cainele. Urmatoarele lucruri vin de la sine, nu am un program fix PoSeDaTuL: Spune-mi 2 Calități si 2 defecte eMe: Nu stiu sa iti spun decat defecte calitati nu sunt in masura sa le enumar deoarece nu le gasesc ) sunt prea naiv si greutatea mea bate in 100 kg daca te referi si la defectele fizice Acuma începem cu câteva întrebări legate de comunitatea LeagueCS PoSeDaTuL: De ce ai ales comunitatea aceasta? eMe: aceasta comunitate imi vine bine dar nu am ales in mod special ca are ceva anume eu m`am regasit cu prieteni vechi aici PoSeDaTuL: Ce parere ai despre administratia comunitatii? eMe: Sincer nu am avut nici o problema cu sefi cererile mi-au fost ascultate si luate in considerare sper si nu cred ca vor aparea probleme pe viitor PoSeDaTuL: Poti enumera 3-5 membrii din STAFF ce iti sunt ”prieteni” (amici)? Si sa ne spui, de ce i-ai ales pe acestia? eMe: sincer nu pot enumera 3-5 prieteni consider ca pentru toate este un inceput , dar ce-a mai buna prietenie incepe cu o injuratura/bataie cei care m-au ajutat foarte mult sunt @X-Tream și @AdR PoSeDaTuL: Ce părere ai despre acest interviu? eMe: prin acest gen de interviu poti conoaste persoanele mult mai usor , iar pentru un viitor cat mai indelungat e bine sa stii langa cine iti petreci timpul PoSeDaTuL: Iti multumesc că ai acceptat invitatia mea, de a te cunoaste mai bine, atât eu cât și colegii tăi ! Seară bună ” eMe: Multumesc de invitatie , Salut ! Acesta a fost interviul PoSeDaTuL - eMe Ce nota acordati acestui interviu? Daca ti-a placut Interviul , Nu uita sa lasi un "Like" Link to comment Share on other sites More sharing options...
snK Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 Din ce in ce mai bun, felicitari Esca :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoSeDaTuL Posted March 9, 2020 Author Share Posted March 9, 2020 Va urma un interviu cu Vulpița și viorel @snK :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.