Arhiva
All the old topics from the interview area end up in this category!
70 topics in this forum
-
- 1 reply
- 505 views
MODEL : Nume real : Varsta: De ce doresti gradul de Reporter ?: Ce imbunatatiri poti aduce categoriei ?: Ai mai fost reporter ?: Date de contact: Poti intra pe teamspeak ?: Regulament de postare : Trebuie să aveți contul mai vechi de o săptămâna (7 zile) pe forum. Dacă doriți să faceți o cerere, trebuie să deschideți un nou topic. Dacă doriți să faceți o cerere, respectați modelul de postare aflat mai sus. Titlul topicului trebuie să fie sub forma: "Cerere Reporter Nickname", exemplu: "Cerere Reporter Andreea". Varsta minima pentru a putea face parte din staff este 16+ Pentru a fi acceptat ca r…
Last reply by Alx., -
- 0 replies
- 352 views
De acum,cine doreste sa i se ia un interviu de un reporter al comunitatii LEAGUECS , poate face o cerere , deschizand un nou topic , cu urmatorul model completat : MODEL : Numele tau : Varsta : Esti disponibil sa intri pe teamspeak3 [TS.LEAGUECS.RO] ? : Numele reporterului dorit: Alte precizari : ATENTIE! Trebuie sa alegeti unul dintre reporterii oficiall ai comunitatii ! Alegerea reporterului ar trebuii sa fie obiectiva, datorita personalitatii respectivului,nu din defectele celorlalti reporteri. Daca ceilalti repoteri n-au fost solicitati,nu inseamna ca exista o problema persoanala cu acestia,ci e vorba de prefer…
Last reply by MAVERIK., -
- 4 replies
- 270 views
De acum,cine doreste sa i se ia un interviu de un reporter al comunitatii LEAGUECS , poate face o cerere , printr-un reply la acest topic , cu urmatorul model completat: Numele tau : Varsta : Ce reporter doresti sa iti ia interviu? : Esti disponibil sa intri pe teamspeak3 [TS.LEAGUECS.RO] ? : Alte precizari : ATENTIE! Trebuie sa alegeti unul dintre reporterii oficiall ai comunitatii ! ( @cosmin r. , @MAVERIK.) Alegerea reporterului ar trebuii sa fie obiectiva, datorita personalitatii respectivului,nu din defectele celorlalti reporteri. Daca ceilalti repoteri n-au fost solicitati,nu inseamna ca exista o problema pe…
- 0 replies
- 163 views
@cosmin r. [ 29.01.2021 ] https://steamcommunity.com/id/cossm/ @MAVERIK. [ 29.01.2021 ] https://steamcommunity.com/id/maverik14
Last reply by H A D E S, -
- 0 replies
- 411 views
Fiecare membru din echipa de reporteri vor face o invitatie oricarei persoane de pe acest forum prin urmatorul model ! Numele meu : Numele celui invitat : Ora/Data: Alte detalii : Daca in decursul a 48h nu s-a raspuns de catre acea persoana topicul va fi automat inchis . Daca persoana respectiva nu are ts3, vom fi nevoiti sa va respingem cererea.
- 0 replies
- 169 views
Nume real : Varsta: De ce doresti gradul de Reporter ?: Ce imbunatatiri poti aduce categoriei ?: Ai mai fost reporter ?: Date de contact: Poti intra pe teamspeak ?: Regulament de postare : Trebuie să aveți contul mai vechi de o săptămâna (7 zile) pe forum. Dacă doriți să faceți o cerere, trebuie să deschideți un nou topic. Dacă doriți să faceți o cerere, respectați modelul de postare aflat mai sus. Titlul topicului trebuie să fie sub forma: "Cerere Reporter Nickname", exemplu: "Cerere Reporter Andreea". Varsta minima pentru a putea face parte din staff este 17+ Pentru a fi acceptat ca reporter este …
- 5 replies
- 271 views
De acum,cine doreste sa i se ia un interviu de un reporter al comunitatii LEAGUECS , poate face o cerere , printr-un reply la acest topic , cu urmatorul model completat: Numele tau : Varsta : Ce reporter doresti sa iti ia interviu? : Esti disponibil sa intri pe teamspeak3 [TS.LEAGUECS.RO] ? : Alte precizari : ATENTIE! Trebuie sa alegeti unul dintre reporterii oficiall ai comunitatii ! ( @Blu3HaSky, @Cretuu) Alegerea reporterului ar trebuii sa fie obiectiva, datorita personalitatii respectivului,nu din defectele celorlalti reporteri. Daca ceilalti repoteri n-au fost solicitati,nu inseamna ca exista o proble…
- 0 replies
- 164 views
Model de postare : Nume real : Varsta: De ce doresti gradul de Reporter ?: Ce imbunatatiri poti aduce categoriei ?: Ai mai fost reporter ?: Date de contact: Poti intra pe teamspeak ?: Regulament de postare : Trebuie să aveți contul mai vechi de o săptămâna (7 zile) pe forum. Dacă doriți să faceți o cerere, trebuie să deschideți un nou topic. Dacă doriți să faceți o cerere, respectați modelul de postare aflat mai sus. Titlul topicului trebuie să fie sub forma: "Cerere Reporter Nickname", exemplu: "Cerere Reporter Andreea". Varsta minima pentru a putea face parte din staff este 17+ Pentru…
Last reply by Spp^^, -
- 3 replies
- 369 views
Bine v-am găsit la un nou interviu în cadrul proiectului LEAGUECS.RO! În acest interviu suntem alături de @qFane! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Salut @qFane! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! GFX DESIGNER qFane: Salut! Mulțumesc și eu de invitație. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te numeșți, câți ani ai și unde locuiești? GFX DESIGNER qFane: Mă numesc Ștefan, de aici și Fane, am 20 de ani și locuiesc în Brașov. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce abilitate ai vrea să stăpâneșți? GFX DESIGNER qFane: Momentan ma străduiesc să învăț să devin electrician, îmi place asta și mi-aș dori să fiu mai priceput. Reporter -…
Last reply by SERBANN, -
-
- Manager Server
- 3 replies
- 174 views
Bine v-am găsit la un nou interviu în cadrul proiectului LEAGUECS.RO! În acest interviu suntem alături de @eagleZX! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Salut @eagleZX! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! Junior Moderator - eagleZX: Salut , multumesc pentru invitatie. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te numeșți, câți ani ai și unde locuiești? Junior Moderator - eagleZX: Ma numesc Madalin , am 17 ani si locuiesc in Pascani. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce îți place să faci în timpul liber? Junior Moderator - eagleZX: Imi place sa imi ocup timpul liber cu orice activitate care ma face fericit , de obicei sa stau la calcula…
Last reply by Andt., -
-
-
- Manager Server
- 5 replies
- 183 views
Bine v-am găsit la un nou interviu în cadrul proiectului LEAGUECS.RO! În acest interviu suntem alături de @rakzewww! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Salut @rakzewww! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! LCS LEGEND rakzewww: Buna ziua stimate @Alexandru06 @ LCS , iti multumesc ca te-ai gandit la mine cu un interviu. :))) Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te numeșți, câți ani ai și unde locuiești? LCS LEGEND rakzewww: Ma numesc Andrei, am 20 de ani si sunt din Maramures. P.S: Acolo unde palinca ii ceea mai buna :)) Reporter - Alexandru06 @ LCS: Unde te vezi peste 10 ani? LCS LEGEND rakzewww: Sincer am auzit foarte multe …
Last reply by Andt., -
-
- 5 replies
- 241 views
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS.RO! In acest interviu suntem alaturi de @SERBANN! Reporter - Mr.JohnnySins: Salut, SERBANN! Iti multumesc ca ai acceptat aceasta invitatie! Junior-Moderator SERBANN: Cu mare drag! Reporter - Mr.JohnnySins: Cum te numeșți, câți ani ai și unde locuiești? Junior-Moderator SERBANN: Ma cheama Constantin Serban, am 26 de ani si locuiesc in Bucuresti. Reporter - Mr.JohnnySins: Ce îți place să faci în timpul liber? Junior-Moderator SERBANN: Ma plimb, ma duc la cinema sa vad filme ori stau acasa si vizionez filme ori ma joc pe calculator. Reporter - Mr.…
Last reply by ThunderStorm., -
- 5 replies
- 288 views
Bine v-am găsit la un nou interviu în cadrul proiectului LEAGUECS.RO! În acest interviu suntem alături de @Mr.JohnnySins! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Salut @Mr.JohnnySins! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! Global-Moderator Mr.JohnnySins: Salut, îți mulțumesc și eu pentru invitație! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te numeșți, câți ani ai și unde locuiești? Global-Moderator Mr.JohnnySins: Mă numesc Alexandru, am 19 ani și locuiesc în Târgu - Jiu. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce îți place să faci în timpul liber? Global-Moderator Mr.JohnnySins: Mă joc la PC, mai ies cu prietenii la o "cumetrie", un fotbal. Rep…
Last reply by SERBANN, -
- 4 replies
- 282 views
Bine v-am găsit la un nou interviu în cadrul proiectului LEAGUECS.RO! În acest interviu suntem alături de @ZoZoLe @ LCS! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Salut @ZoZoLe @ LCS! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! Moderator - ZoZoLe @ LCS: Salut , iti multumesc ca m-ai invitat la acest interviu. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Pentru inceput am sa iti adresez cateva intrebari personale, putem incepe? Moderator - ZoZoLe @ LCS: desigur! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te numesti, cati ani ai si unde locuiesti? Moderator - ZoZoLe @ LCS: Ma numesc Lixandru Daniel , am 26 de ani si locuiesc in Bucuresti. Reporter - Alexa…
Last reply by KRATOS., -
-
- Manager Server
- 11 replies
- 425 views
Bine v-am găsit la un nou interviu în cadrul proiectului LEAGUECS.RO! ❤️ În acest interviu suntem alături de @LCS| JusT_A_RabbiT Reporter - devylinn: Bună! Îți mulțumesc că ai acceptat invitația mea pentru acest interviu! 👨🏻💼 LCS| JusT_A_RabbiT : Salutare ! Nu e ca și cum n-am avut de ales , îți mulțumesc pentru invitație Reporter - devylinn: Pentru început am să îți adresez câteva întrebări personale, putem începe? 👨🏻💼 LCS| JusT_A_RabbiT : Da , desigur 😁 Reporter - devylinn: Cum te numeșți, câți ani ai și unde locuiești? 👨🏻💼 LCS| JusT_A_RabbiT : Mă numesc Adelin, am 24 de ani și locuiesc in Orsova 😋 Reporter - devylinn: Ce îți place să faci …
Last reply by Alexandru06 @ LCS, -
-
-
- Manager Server
- 10 replies
- 278 views
Bine v-am găsit la un nou interviu în cadrul proiectului LEAGUECS.RO! În acest interviu suntem alături de @Casper! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Salut @Casper! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! Fondator Casper": Salut! Bine te-am gasit si multumesc de invitatie! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Fondator Casper": Adrian este numele meu, am 25 de ani si locuiesc in apropierea Buzaului. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce abilitate ai vrea să stăpâneșți? Fondator Casper": Super Casper :)) Habar nu am. Sunt pe principiul ca este mai palpitant sa traiesti simplu, fara vreo abi…
Last reply by rakzewww, -
-
- 4 replies
- 203 views
Bine v-am găsit la un nou interviu în cadrul proiectului LEAGUECS.RO! În acest interviu suntem alături de @FlIn! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Salut @FlIn! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! [Moderator Asistent Tehnic TS3] - FlIn: Salutare. Cu mare drag. Mersi de invitatie! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Pentru inceput am sa iti adresez cateva intrebari personale, putem incepe? [Moderator Asistent Tehnic TS3] - FlIn: Desigur. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te numesti, cati ani ai si unde locuiesti? [Moderator Asistent Tehnic TS3] - FlIn: Ma numesc Samuel, am 25 de ani si locuiesc in Bucuresti. Reporter - Alexandru…
Last reply by Andt., -
- 14 replies
- 442 views
Bine v-am găsit la un nou interviu în cadrul proiectului LEAGUECS.RO! ❤️ În acest interviu suntem alături de @jEko @ Reporter - devylinn: Buna Jeko! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! SUPPORT TS3 - jEko @ : Bună Mada, cu mare drag 🤗 Reporter - devylinn: Pentru inceput am sa iti adresez cateva intrebari personale, putem incepe? SUPPORT TS3 - jEko @ : Desigur Reporter - devylinn: Cum te numesti, cati ani ai si unde locuiesti? SUPPORT TS3 - jEko @ : Ma numesc Marius, am 26 de ani și locuiesc în Constanța Reporter - devylinn: Cum te-ai caracteriza in cateva cuvinte? SUPPORT TS3 - jEko @ : Al dracu, ambițios, gelos,…
Last reply by Tarzy, -
- 1 reply
- 317 views
Nume real : Stefan Varsta: 15 De ce doresti gradul de Reporter ?: pentru ca imi place sa aflu povesti ale oamenilor si sa cer lux de amanunt Ce imbunatatiri poti aduce categoriei ?: calitate in domeniu Ai mai fost reporter ?: da, pe alt forum Date de contact: ts3, ig Poti intra pe teamspeak ?: da.
Last reply by Santiago., -
- 2 replies
- 173 views
Numele meu : MAVERIK. Numele celui invitat : @The Guardian Data/ora :27.03.2021/Dupa ora 21:00 Alte detalii :Ne vedem pe ts daca accepti
- 2 replies
- 194 views
Numele meu : MAVERIK. Numele celui invitat : @FreAky. Data/ora :27.03.2021/Dupa ora 21:00 Alte detalii :Ne vedem pe ts daca accepti
- 0 replies
- 142 views
Numele meu : MAVERIK. Numele celui invitat : @Clauuu @ LeagueCS Data/ora :2703.2021/Dupa ora 21:00 Alte detalii :Ne vedem pe ts daca accepti
- 2 replies
- 165 views
Numele meu : MAVERIK. Numele celui invitat : @lyfe Data/ora :19.03.2021/23:50 Alte detalii :Ne vedem pe ts daca accepti
- 2 replies
- 193 views
Numele meu : MAVERIK. Numele celui invitat : @Mădălin. Data/ora :03.03.2021 Alte detalii :Ne vedem pe ts daca accepti
- 2 replies
- 186 views
Numele meu :MAVERIK. Numele celui invitat : @The Witcher Data/ora :19.02.2021/Dupa ora 21:00 Alte detalii :Iti dau eu mesaj pe ts daca accepti
Last reply by MAVERIK.,