Sari la conținut

devylinn @ LCS

Administrator
  • Număr conținut

    2.259
  • Înregistrat

  • Zile Câștigate

    51

Postări postat de devylinn @ LCS

  1. Cererea dumneavoastră a fost acceptată, DNS-ul va fi activat în cel mai scurt timp posibil, mai jos aveți o listă de pași pe care să-i urmați după acceptarea cererii.

    • Creați un topic în categoria „Forum Management” ( click ), pentru crearea categoriilor dumneavoastră.
    • Asigurați-vă că numele serverului este identic cu cel din cererea de DNS.
    • Serverul dumneavoastră nu trebuie să conțină mai mult de 3 boți, în caz contrar serverul va fi exclus din comunitate. 
  2. ZvyaHOv.png 

    Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS!
    In acest interviu suntem alaturi de @Dexter.

    Reporter - devylinn @LeagueCS: Bună @Dexter.. Îți mulțumesc că ai acceptat invitația mea pentru acest interviu!
    Moderator Forum&Asistenta Tehnica - Dexter: Iți mulțumesc pentru invitație, o consider o oportunitate bună pentru a putea socializa și pentru a putea afla câteva chestii din spatele vieții mele anonime digitale.
    Reporter - devylinn @LeagueCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești?
    Moderator Forum&Asistenta Tehnica - Dexter: Mă numesc Cătălin, am aproape 25 de ani și locuiesc cam în fiecare reședință de județ, când Olt, când Craiova când București.
    Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce îți place să faci în timpul liber?
    Moderator Forum&Asistenta Tehnica - Dexter: În timpul liber îmi place să-mi canalizez atenția pe lucrurile care mă fac să mă simt în largul meu, îmi place foarte mult să mă rup de cotidianul realității și să mă relaxez, ba o terasă, ba un somn bun și odihnitor, munca mă copleșește...
    Reporter - devylinn @LeagueCS: Unde este cel mai interesant loc în care ai fost?
    Moderator Forum&Asistenta Tehnica - Dexter: Am vizitat foarte multe țări și locuri, cel mai important care mi-a rămas în suflet a fost Cehia, cu o cultură și o tradiție vastă și foarte bine dezvoltată, cu o atenție sporită per’ detaliu...pot spune că am rămas impresionat.
    Reporter - devylinn @LeagueCS: Crezi în destin?
    Moderator Forum&Asistenta Tehnica - Dexter:  Cred că destinul este un concept complex și fascinant. În anumite privințe, cred că există evenimente în viață care par să aibă loc într-un mod predestinat sau să fie parte dintr-un plan mai mare. Totuși, consider că rolul nostru activ în modelarea vieții noastre este esențial. Cred cu tărie în puterea alegerilor și în capacitatea noastră de a influența cursul evenimentelor prin efort, determinare și perseverență.
    În cariera mea, am învățat că succesul vine dintr-o combinație de oportunități și munca depusă pentru a le valorifica. De exemplu, în experiențele mele anterioare, am întâmpinat provocări care păreau insurmontabile, dar prin muncă asiduă și gândire strategică, am reușit să le depășesc. Acest lucru m-a învățat că, deși anumite lucruri pot părea predestinate, fiecare pas pe care îl facem ne poate duce mai aproape de obiectivele noastre.
    Reporter - devylinn @LeagueCS: Enumeră-mi te rog câteva dintre calitățile și defectele tale.
    Moderator Forum&Asistenta Tehnica - Dexter: Nu sunt o persoană care are o părere tocmai bună despre el, sunt o persoană sinceră, transparentă și foarte săritoare, îmi place să ofer un gram de ajutor dacă primesc respectul cuvenit, în altă ordine de idei sunt foarte răzbunător, e o trăsătură de caracter din naștere, sunt ambițios și foarte perseverent.
    Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă?
    Moderator Forum&Asistenta Tehnica - Dexter: Îmi doresc în viitorul apropiat să-mi întemiez o familie și să mă stabilesc la casa mea, dar toate la timpul lor, momentan mă bucur de viața publică și politică pe care o am.
    Reporter - devylinn @LeagueCS: Aranjează următoarele în ordinea importanței lor în viața ta: fericirea, banii, dragostea, sănătatea, faima.
    Moderator Forum&Asistenta Tehnica - Dexter: Dragoste, sănătate, situație financiară, sănătate, bani, faimă.
    Reporter - devylinn @LeagueCS: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekend-ul?
    Moderator Forum&Asistenta Tehnica - Dexter: Nu prea am un mod ideal de a petrece weekend-urile, de regulă weekend-ul la mine nu prea există, lucrând în domeniul public al administrației locale și guvernamentale, de multe ori sâmbăta mi-o petrec ba prin hotărâri, ba prin acte normative ba prin spețe pe civil și penal.
    Reporter - devylinn @LeagueCS:  Îți mulțumesc pentru răspunsurile date, acum vom trece la o serie de întrebări despre lumea "virtuală", ești pregătit?
    Moderator Forum&Asistenta Tehnica - Dexter: Să vedem...

     

    LUMEA VIRTUALA: @Dexter.

     

    Reporter - devylinn @LeagueCS: Poți enumeră 5 membrii din STAFF ce îți sunt prieteni? Și să ne spui, de ce i-ai ales pe aceștia?
    Moderator Forum&Asistenta Tehnica - Dexter: Prietenia pentru mine este un termen mult prea dificil, dar iți pot spune câteva persoane pe care le apreciez, în primul rând pe tine, o fată pe care de când  o cunosc mereu și-a dorit să se implice, nu a căutat afirmare și a ajuns la un nivel destul de ridicat în administrația comunității pe care mulți doar îl visează, îmi place ambiția ta, devotamentul cât și gradul de implicare, mă bucur că printr-o conjunctură ‚amoroasă’ am ajuns să legăm o tovărășie prosperă și benefică pentru ambele părți, în altă ordine de idei pot spune că am o părere bună și despre echipa cu care lucrez de la asistență tehnică, echipa grafică cât și colegii din moderarea comunității, dar ca să-ți dau un răspuns o să enumăr câțiva care-mi vin în minte fără să se supere cineva (vă rog..).. Bun, îl avem pe colegul Playzeek care mi-a dat câteva resurse grafice când pierdusem cam tot și am apreciat, îl mai avem și pe mădălin, lemon, Claudiu, Comeme cât și alții.
    Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce jocuri preferi să joci?
    Moderator Forum&Asistenta Tehnica - Dexter: De regulă, nu mă mai joc de câtiva ani buni, eram obișnuit să administrez comunități pentru că aveam o altă viziune asupra lucrurilor dar înaintarea în vârstă și-a spus cuvântul, am început să caut alte lucruri care mă fac mai atent la detalii, mă ajută să mă dezvolt personal și mă ajută sa-mi canalizez atenția pe ceea ce contează, eu fiind un utilizator de macOSx (plecând de la Linux), nu prea pot să mă joc pe echipamentul pe  care-l am, ba din contră doar să lucrez.. Să zic că am fost jucător de 1.6, CS2 cât și de alte jocuri comunitare, haha, mi-am adus aminte Fortnite cu tine și băieții.. )
    Reporter - devylinn @LeagueCS: Cu ce membru/membri de pe comunitatea LEAGUECS ți-ai dorii să te vezi și în realitate?
    Moderator Forum&Asistenta Tehnica - Dexter: Mi-ar plăcea să ne vedem cu toții într-un weekend să închiriem o cabană ceva și să ne cunoaștem mai bine, cu tine, cu toți de fapt.
    Reporter - devylinn @LeagueCS: Stiu ca esti vechi pe aceasta comunitate, ne poti povesti istoricul tau aici?  
    Moderator Forum&Asistenta Tehnica - Dexter: Istoricul meu...începând cu perioada în  care eram ahtiat de putere, am ajuns aici fără să vreau, dețineam un server de Jailbreak cu un bun prieten Montana (Store@Marshall) cum mulți în cunosc și am venit aici, mi-a plăcut, s-a întâmplat ce s-a întâmplat și ne-am retras pe o altă comunitate, dar o parte din mine a rămas aici, după te-am regăsit pe tine de pe vechiul CS1 (pot să fac reclamă că nu mai există proiectul) și tu m-ai cooptat lângă tine să mă alătur echipei de designeri și așa mi-am regăsit oarecum un loc unde să rămân și s-o iau de la 0 fară pretenții administrative și alte nebunii de genul ăsta.
    Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce părere ai despre comunitatea LEAGUECS & administrația acesteia? 
    Moderator Forum&Asistenta Tehnica - Dexter: Este foarte bine structurată, mereu mi-a adus un zâmbet când am văzut la câte războaie și ploi a putut sa reziste acest proiect, în general o părere foarte bună.
    Reporter - devylinn @LeagueCS: Ai vreun server favorit din comunitate?
    Moderator Forum&Asistenta Tehnica - Dexter: Nu mă mai joc ....
    Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce părere ai despre acest interviu?
    Moderator Forum&Asistenta Tehnica - Dexter: Îmi place că atingi puncte slabe și puncte tari, mi-ar fi plăcut să detaliem puțin și activitatea profesională, mulți poate văd la semnătura mea ‚Funcționar Public al Guvernului României’ și zic ‚ce dracu e mă și ăsta?’ în rest, da, totul pare să meargă pe undă frumoasă.
    Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce mesaj ai pentru membrii comunității Leaguecs?
    Moderator Forum&Asistenta Tehnica - Dexter:  Sunt încântat să vă transmit un mesaj de apreciere și încurajare. Fiecare dintre voi contribuie la această comunitate dinamică și pasionată, iar impactul vostru este de neprețuit.
    Pentru jucători: Vă felicit pentru dedicarea și efortul pe care îl depuneți în a vă îmbunătăți abilitățile și în a aduce spiritul competitiv în fiecare zi.. Fiecare victorie și fiecare lecție învățată dintr-o înfrângere vă fac mai puternici și mai bine pregătiți pentru provocările viitoare.
    Pentru organizatori și administratori: Mulțumim pentru munca asiduă pe care o depuneți pentru a menține această comunitate în mișcare. Fără eforturile voastre, LeagueCS nu ar fi locul vibrant și plin de energie pe care îl cunoaștem și îl iubim.
    Pentru noii veniți: Bine ați venit! Suntem bucuroși să vă avem alături de noi. Fie că sunteți la început de drum sau căutați să vă alăturați unei comunități prietenoase și entuziaste, LeagueCS este locul perfect pentru a crește și a vă conecta cu alți pasionați.
    Pentru toată comunitatea: Vă încurajez să continuați să colaborați, să vă susțineți reciproc și să împărtășiți experiențele voastre. Liga nu este doar despre competiție; este și despre camaraderie, despre prieteniile care se formează și despre lecțiile pe care le învățăm împreună.
    Să continuăm să facem din LeagueCS o comunitate exemplară, unde respectul, fair-play-ul și bucuria jocului sunt la ordinea zilei. Vă mulțumesc tuturor pentru contribuțiile voastre și aștept cu nerăbdare să văd ce realizări extraordinare vom atinge împreună.
    Reporter - devylinn @LeagueCS:  Mulțumesc că ai dorit să participi la acest interviu! O zi frumoasă îți doresc!
    Moderator Forum&Asistenta Tehnica - Dexter: Să ai o zi productivă, zână, mult succes pe plan personal cât și profesional!

    1f4cc.png Acesta a fost interviul sustinut de catre @devylinn @ LCS & @Dexter. 1f4cc.png 
    Multumim pentru timpul acordat.  O nota de la 1 la 10.

    • Like 1
    • Fortzaaaa 1
  3. uImGc1N.png

    Ca in fiecare an, comunitatea LeagueCS Romania organizeaza un minunat concurs pentru domni, domnisoare si doamne!
    Pentru ca este perioada frumoasa a anului, unde totul este inflorit , cald si frumos  o sa avem un concurs tematic pentru Miss & Mister Summer 2024!

    Premiile acestui concurs vor fii urmatoarele: 

    animated-arrow-image-0103.gif BADGE SPECIAL MISS respectiv MISTER SUMMER 2024 + 1000 Puncte (Level) + Premium 45 zile
    animated-arrow-image-0103.gif LOCUL II 700 puncte (Level) + Premium 25 zile 
    animated-arrow-image-0103.gif LOCUL III 500 puncte (pt level) + 50 Reputatie + Premium 15 zile

     

    Badges:

    PYkCxcy.png uhKgPBK.png 

    Cum te poti inscrie la acest concurs:

    1. Trebuie sa ai cont pe LeagueCS.Ro si sa lasi un comentariu la acest topic cu urmatoarele:
    - numele in viata reala (nu tot numele, merge si doar prenumele).
    - varsta la data inscrierii (nu cat vrei sa ai tu peste 10 ani).
    - judetul din care faci parte (daca vrei, poti sa pui si orasul).
    - un singur link cu minim o poza cu tine, exact cum se specifica la punctul 2.
    - o singura poza cu tine, cea cu tematica de vara ( la mare, la piscina , la iarba verde, la gratar , etc.) sa fie vizibila in comentariu.
    - conturile făcute recent care dau like-uri la concurs, riscă să descalifice persoana în cauză.  

    2. Urcatul pozelor se va face doar pe IMGUR sau POSTIMAGE si trebuie sa respecte urmatoarele:
    - O poza in care ti se vede fata, cel putin.
    - poza trebuie sa fie cu tematica de vara. 
    - pe poza trebuie sa fie adaugat textul "Miss & Mister Summer 2024 by LeagueCS Romania".

     

    Data limita de inscriere si votare: 05.07.2024. 
    Castigatorii sunt cei ce strang cele mai multe reactii la comentariul sau!
    Fie ca cei mai frumosi si populari membrii sa castige acest concurs!

    -------------------------

    Vă mulţumim că sunteţi alături de noi!


    Vacanta Placuta / Distractie Placuta tuturor!

    @Fondator, @Administrator, @Global-Moderators, @Moderators, @ GFX Designers, @Asistență Tehnică TS3, @ Manager Server, @LCS PREMIUM, @Scripters, @Members, @Addicted Members

    • Like 5
    • UP 1
    • Ador 6
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate