Nickname change requests
Do you want to change your forum name? Make a request here in accordance with the regulations!
743 topics in this forum
-
- 0 replies
- 953 views
Regulament schimbare nume forum Aveti voie doar1 data pe luna sa aplicati pentru schimbarea numelui. Nu aveti voie sa folositi cuvinte jignitoare / vulgare. Nu aveti voie sa folositi caractere sau fonturi speciale. Nerespectarea modelului atât pentru numele topicului cat si pentru continut va rezulta in respingerea cererii. Daca doriti sa va schimbati numele pe forum (cel cu care intrati in cont ) creati un topic nou cu titlu [ Schimbare nume ] numele_vechi. Model schimbare nume forum Nume actual: Numele pe care il doriti: Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Link de la …
-
-
- Manager Server
- 3 replies
- 28 views
Nume actual: (c) AlexaNNdeR. Numele pe care il doriti: Kinder. Motivul pentru care doriti sa il schimbati: mai simplu. Link de la ultima cerere:
-
-
-
- Manager Server
- 1 reply
- 30 views
Nume actual: ReFleXx@Leaguecs Numele pe care il doriti: ReFleXx Motivul pentru care doriti sa il schimbati: mai simplu Link de la ultima cerere: am mai făcut o cerere, l-a schimbat, si vad ca îl am înapoi, a dispărut si cererea, nu știu.
-
-
-
- Manager Server
- 1 reply
- 44 views
Nume actual: aSmoTique Numele pe care il doriti: Dark4Ev3R Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Il am pe acesta care imi place Link de la ultima cerere:
-
-
-
- Manager Server
- 1 reply
- 49 views
Nume actual: low?_ // kekkei genkai Numele pe care il doriti: BadBoy x; daca merge daca nu BadBoy06 Motivul pentru care doriti sa il schimbati: cu asta joc cs Link de la ultima cerere: prima
-
-
-
- Manager Server
- 1 reply
- 73 views
Nume actual: LaurLaur0000 Numele pe care il doriti: KND LAUR Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Numele nu se potriveste cu serverul pe care il detin. Link de la ultima cerere: -
-
-
- 1 reply
- 32 views
Nume actual: yandel Numele pe care il doriti: CATAHYPE Motivul pentru care doriti sa il schimbati: old nick Link de la ultima cerere: acum minim 1 an a fost facuta
-
-
- Manager Server
- 1 follower
- 1 reply
- 38 views
Nume actual: IDC->BHOP Numele pe care il doriti: cashless Motivul pentru care doriti sa il schimbati: au trecut 5 ani de la ultima intrare pe forum, era nevoie de o schimbare )) Link de la ultima cerere: -
-
-
- 1 reply
- 83 views
Nume actual: YamilAngura Numele pe care il doriti: Yamil Motivul pentru care doriti sa il schimbati: sa nu mai fie considerat vulgar Link de la ultima cerere: e prima
-
- 1 reply
- 63 views
Nume actual: KenTTx Numele pe care il doriti: Răzvan @ LCS Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Îmi place cum arata numele meu. Link de la ultima cerere: Este prima.
-
- 1 reply
- 77 views
Nume actual: JusT4WinN Numele pe care il doriti: Lutherkov Motivul pentru care doriti sa il schimbati: e vechi asta Link de la ultima cerere: -
-
-
- Manager Server
- 1 reply
- 42 views
Nume actual: h a n z z o Numele pe care il doriti: SilverFang Motivul pentru care doriti sa il schimbati: nu l mai folosesc Link de la ultima cerere: e prima
-
-
-
- Manager Server
- 1 follower
- 1 reply
- 64 views
Nume actual: HaTak3 | KalasiKov Numele pe care il doriti: Darth | Nihilus Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Pentru ca Imi place Star Wars si este universul meu preferat . Link de la ultima cerere:
-
-
- 1 reply
- 69 views
Nume actual: _itachi_ Numele pe care il doriti: Itachi @ LCS Motivul pentru care doriti sa il schimbati: e mai frumos asa Link de la ultima cerere: -
-
- 1 reply
- 93 views
Nume actual: 13MRK # elite Numele pe care il doriti: scooBydoo @ LGCS Motivul pentru care doriti sa il schimbati: ca imi place asta Link de la ultima cerere: e trecut de o luna
-
- 1 reply
- 47 views
Nume actual: Optimus Prime Numele pe care il doriti: Megatron Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Asa doresc Link de la ultima cerere: Prima
-
- 1 reply
- 61 views
Nume actual: Body Numele pe care il doriti: Slifers- Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Cu numele asta joc si asa ma cunosc oamenii Link de la ultima cerere: Nu am
-
-
- Manager Server
- 3 replies
- 116 views
Nume actual: HarleyQueen Numele pe care il doriti: Anastasia Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Personale ( este numele fetei mele si cel pe care il stiu majoritatea jucatorilor ) Link de la ultima cerere: -
-
-
- 1 reply
- 68 views
Nume actual: KING™ Numele pe care il doriti: rocco™ Motivul pentru care doriti sa il schimbati: pai lumea(sv-ul unde joc) ma stie deja de rege Link de la ultima cerere: ciu ciu, nu facui.
-
- 1 reply
- 88 views
Nume actual: KING | Coffin Numele pe care il doriti: Akira Motivul pentru care doriti sa il schimbati: L am schimbat pe cs. Link de la ultima cerere: -
-
- 1 reply
- 69 views
Nume actual: stefanescu2014@gmail Numele pe care il doriti: baracas Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Mi-am pus email-ul din greseala ca id. Link de la ultima cerere: Nu am mai avut.
-
- 5 replies
- 117 views
Nume actual: FurylesS Numele pe care il doriti: CriS Motivul pentru care doriti sa il schimbati: nu mai joc cu numele acela Link de la ultima cerere: -
-
- 1 reply
- 66 views
Nume actual: zackjovian1 Numele pe care il doriti: SPiDey Motivul pentru care doriti sa il schimbati: I do play on ze of lgcs with "SPiDey" Link de la ultima cerere: It's my first time
-
- 2 replies
- 128 views
Nume actual: nu stiu ce nume sa p Numele pe care il doriti: DJ BOBY Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Cont-ul l-am facut acum ceva vreme la graba. Link de la ultima cerere:-
-
- 1 reply
- 86 views
Nume actual: mariuS. Numele pe care il doriti: Jaw1ch Motivul pentru care doriti sa il schimbati: - Link de la ultima cerere: anul trecut.