Cereri schimbare nickname
Vrei să-ți schimbi numele de pe forum? Fă aici o cerere respectând regulamentul!
777 topicuri în acest forum
-
- 0 răspunsuri
- 1.2k citiri
Regulament schimbare nume forum Aveti voie doar1 data pe luna sa aplicati pentru schimbarea numelui. Nu aveti voie sa folositi cuvinte jignitoare / vulgare. Nu aveti voie sa folositi caractere sau fonturi speciale. Nerespectarea modelului atât pentru numele topicului cat si pentru continut va rezulta in respingerea cererii. Daca doriti sa va schimbati numele pe forum (cel cu care intrati in cont ) creati un topic nou cu titlu [ Schimbare nume ] numele_vechi. Model schimbare nume forum Nume actual: Numele pe care il doriti: Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Link de la …
-
-
- Manager Server
- 1 răspuns
- 27 citiri
Current name: Marci Name you want: Terciusz The reason you want to change your name: Terciusz is my ingame name, Marci is my real name and also confusing my admin mates
-
-
- 1 răspuns
- 62 citiri
Nume actual: iportocala.xd Numele pe care il doriti: porto.xD Motivul pentru care doriti sa il schimbati: îmi place mai mult Link de la ultima cerere: nu am, este prima
-
-
- Manager Server
- 1 răspuns
- 31 citiri
• Nume actual: NINJAA • Numele pe care îl doresc: .NINJA. • Motivul pentru care doresc să îl schimb: I want a cleaner version of my name. • Link de la ultima cerere: N/A (this is my first request)
-
-
- 1 răspuns
- 26 citiri
Nume actual: 916™ Numele pe care il doriti: Я NHS™ Motivul pentru care doriti sa il schimbati: - Link de la ultima cerere: -
-
- 1 răspuns
- 59 citiri
Nume actual: Yumii Numele pe care il doriti: Darkness Motivul pentru care doriti sa il schimbati: nu.mi mai place cel de dinainte Link de la ultima cerere: nu am X.O.X.O @devylinn @ Leaguecs
-
-
- Manager Server
- 1 răspuns
- 55 citiri
Nume actual: nethal Numele pe care il doriti: Nova Motivul pentru care doriti sa il schimbati: fără motiv Link de la ultima cerere: https://leaguecs.ro/forum/topic/99287-schimbare-nume-nethal/#comment-487398
-
-
- 1 răspuns
- 65 citiri
Număr real: Alexandru Numele pe care îl doriți: Sergio Tacchini Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Ia trecut vremea :)) Link către ultima cere: -
-
- 1 urmăritor
- 1 răspuns
- 80 citiri
Nume actual: Rusu Radu Numele pe care il doriti: Dozer Motivul pentru care doriti sa il schimbati: NEW Link de la ultima cerere: nu am
-
-
- Manager Server
- 1 urmăritor
- 1 răspuns
- 92 citiri
•Nume actual: SnIkErS •Numele pe care il doriti: AhuKei* •Motivul pentru care doriti sa il schimbati: sunt fondator &manager •Link de la ultima cerere: nu este
-
-
-
- Manager Server
- 2 răspunsuri
- 123 citiri
Nume actual: nethal Numele pe care il doriti: Juve Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Numele ăsta îl folosesc pe servere Link de la ultima cerere: Prima cerere
-
-
- 1 răspuns
- 94 citiri
Nume actual: Ion Iliescu Numele pe care il doriti: Scubi Motivul pentru care doriti sa il schimbati: toata lumea ma stie de scubi Link de la ultima cerere:
-
- 4 răspunsuri
- 152 citiri
Nume actual: LordEdwardzss Numele pe care il doriti: Edward ∴ Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Este mai simplu Link de la ultima cerere: nu am mai facut !
-
- 1 răspuns
- 94 citiri
Nume actual: ChNN Numele pe care il doriti: oPr Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Mi-am schimbat nickname-ul Link de la ultima cerere: -
-
- 1 răspuns
- 120 citiri
Nume actual: Ion Iliescu Numele pe care il doriti: Scubi Motivul pentru care doriti sa il schimbati: toata lumea ma stie de scubi Link de la ultima cerere:
-
-
- Manager Server
- 1 răspuns
- 70 citiri
Nume actual: Mick MISt. John Numele pe care il doriti: Mick St. John Motivul pentru care doriti sa il schimbati: typo la crearea contului Link de la ultima cerere: -
-
-
- 1 răspuns
- 90 citiri
Nume actual: KiNG ; Numele pe care il doriti: jEko Motivul pentru care doriti sa il schimbati: revin la vechiul nume Link de la ultima cerere: 22.09.2024.
-
- 1 răspuns
- 81 citiri
Nume actual: ANDREIID. Numele pe care il doriti: 1TAPiOKA. Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Cu numele ăsta joc pe server. Link de la ultima cerere: -
-
-
- Manager Server
- 1 răspuns
- 86 citiri
Nume actual: Scubi Numele pe care il doriti: Ion Iliescu Motivul pentru care doriti sa il schimbati: nu imi mai place numele,vreau sa il schimb va rog Link de la ultima cerere:
-
-
-
- Manager Server
- 1 răspuns
- 79 citiri
Nume actual: mercyless Numele pe care il doriti: Bob Lee Swagger Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Cu numele dorit frecventez pe cs 1.6. Link de la ultima cerere: este prima.
-
-
- 1 răspuns
- 95 citiri
Nume actual: fLr Numele pe care il doriti: George-Cristian Motivul pentru care doriti sa il schimbati: comunitate. Link de la ultima cerere: Nu am nici o cerere făcută până acum
-
-
- Manager Server
- 1 răspuns
- 119 citiri
Nume actual: 3Ffectsru Numele pe care il doriti: 3Ffects Motivul pentru care doriti sa il schimbati: l-am scris gresit cand am creat profilul eu joc si intru numai cu numele 3Ffects Link de la ultima cerere: Nu am mai facut cerere pentru schimbare.
-
-
- 1 răspuns
- 93 citiri
Nume actual: shivanu LCS Numele pe care il doriti: flowleSSS Motivul pentru care doriti sa il schimbati: ca imi place asta mai mult Link de la ultima cerere: are o luna si ceva
-
- 1 răspuns
- 99 citiri
Nume actual: Astaroth24 Numele pe care il doriti: Astarotth Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Nu merge cand l am creeat contul. Link de la ultima cerere: Nu am nici o cerere.
-
- 1 răspuns
- 111 citiri
Nume actual: Eqwaak Numele pe care il doriti: fnatc.Rhaegar Motivul pentru care doriti sa il schimbati: imi place mai mult Link de la ultima cerere: este prima cerere