Nickname change requests
Do you want to change your forum name? Make a request here in accordance with the regulations!
700 topics in this forum
-
- 0 replies
- 762 views
Regulament schimbare nume forum Aveti voie doar1 data pe luna sa aplicati pentru schimbarea numelui. Nu aveti voie sa folositi cuvinte jignitoare / vulgare. Nu aveti voie sa folositi caractere sau fonturi speciale. Nerespectarea modelului atât pentru numele topicului cat si pentru continut va rezulta in respingerea cererii. Daca doriti sa va schimbati numele pe forum (cel cu care intrati in cont ) creati un topic nou cu titlu [ Schimbare nume ] numele_vechi. Model schimbare nume forum Nume actual: Numele pe care il doriti: Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Link de la …
Last reply by LEAGUECS, -
- 2 replies
- 93 views
Nume actual: exedus Numele pe care il doriti: bLaZe. Motivul pentru care doriti sa il schimbati: imi place mai mult Link de la ultima cerere: -
Last reply by Ares, -
-
- Manager Server
- 1 reply
- 59 views
Nume actual: Cizmă Bă Numele pe care il doriti: Cizmă Bă Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Cizmă Bă @ Zm Link de la ultima cerere: Nu am.
Last reply by .GoSSen., -
-
-
- Manager Server
- 1 follower
- 2 replies
- 43 views
Nume actual: k0smrgeytehtink0smin Numele pe care il doriti: kosmin Motivul pentru care doriti sa il schimbati: cu nickname-ul asta joc de vreo 14 ani Link de la ultima cerere: nu am
Last reply by Alexandru06 @ LCS, -
-
- 3 replies
- 30 views
Nume actual: rAndreyK Numele pe care il doriti: ! rusuu Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Nu mai folosesc numele rAndreyK pe joc Link de la ultima cerere: -
- 1 reply
- 30 views
Nume actual: DariusS Numele pe care il doriti: dariuss Motivul pentru care doriti sa il schimbati: eliminarea majusculelor Link de la ultima cerere: -
Last reply by Claudikes, -
- 1 reply
- 28 views
Current name: juanignaciobota@hotm - Desired name: Qktyper - Reason why you want to change it: I mistakenly put my email in display name and not my name.
Last reply by devylinn @ LCS, -
-
- Manager Server
- 1 reply
- 49 views
Nume actual: xNightxNight Numele pe care il doriti: xNight Motivul pentru care doriti sa il schimbati: deoarece nu mai am acces la la countul vechi si as dori deasemenea sa fie sters contul. pentru mai multe detali vorbim in privat, multumesc. Link de la ultima cerere:
Last reply by mãdãlinZX, -
-
-
- Manager Server
- 1 reply
- 34 views
Nume actual: aSquel @ WarnightZm Numele pe care il doriti: Prince of Hell 糸 Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Imi place mai mult Link de la ultima cerere: -
-
-
- Manager Server
- 1 reply
- 31 views
Nume actual: Prince of Hell 糸 Numele pe care il doriti: aSmoTique Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Ca imi place asta mult Link de la ultima cerere:
-
- 1 reply
- 40 views
Nume actual: Legend;x Numele pe care il doriti: Noxy Motivul pentru care doriti sa il schimbati: My old name was Link de la ultima cerere: nu am
- 1 reply
- 80 views
Nume actual: jEko Numele pe care il doriti: KiNG ; Motivul pentru care doriti sa il schimbati: il schimb. Link de la ultima cerere: nu mai gasesc cererea, a fost acum vreo 2-3 ani ultima data.
- 1 reply
- 59 views
Nume actual: . Maviea Numele pe care il doriti: -HuNTeR- Motivul pentru care doriti sa il schimbati: imi place mai mult numele nou. Link de la ultima cerere: prima data
- 3 replies
- 75 views
Nume actual: mihaitzap Numele pe care il doriti: goGOmaNU^ Motivul pentru care doriti sa il schimbati: grad admin Link de la ultima cerere: nu am
- 3 replies
- 48 views
Current Name: G0j0 The name you want: DELTA The reason you want to change it: G0j0 is a childish name and I regret using this Link from the last request: first time
- 1 reply
- 32 views
Nume actual: cosm1n Numele pe care il doriti: H A D E S Motivul pentru care doriti sa il schimbati: idk Link de la ultima cerere: acum 2 ani
- 1 reply
- 68 views
Nume actual: swMm Numele pe care il doriti: swm. Motivul pentru care doriti sa il schimbati: swm era luat iar swmm nu imi place cum arata Link de la ultima cerere: n-am
- 1 reply
- 66 views
Model schimbare nume forum Nume actual: skrbaW Numele pe care il doriti: olamamicheguapa Motivul pentru care doriti sa il schimbati: ca imi place asta Link de la ultima cerere: e prima
- 1 reply
- 52 views
Nume actual: smilexd Numele pe care il doriti: TheWild. Motivul pentru care doriti sa il schimbati: vechiul meu nume Link de la ultima cerere: -
- 1 reply
- 50 views
Nume actual: CrYsTaL Numele pe care il doriti: Proto. Motivul pentru care doriti sa il schimbati: vechiul meu nume Link de la ultima cerere: -
- 1 reply
- 55 views
Nume actual: Ranger123 Numele pe care il doriti: Dusty Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Sa am acelasi nume peste tot.
- 1 reply
- 41 views
Nume actual: Oxigen #JB.LEAGUECS.RO Numele pe care il doriti: oxydev Motivul pentru care doriti sa il schimbati: nu mai detin serverul respectiv Link de la ultima cerere:
- 5 replies
- 53 views
Nume actual: CosmiNNN. Numele pe care il doriti: buT. Motivul pentru care doriti sa il schimbati: mi s-a luat de el Link de la ultima cerere: -
-
- Manager Server
- 3 replies
- 103 views
Nume actual: Trebal Numele pe care il doriti: Randy Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Prima data nu a fost disponibil, in plus nick ul asta il folosesc pe sv de zm. Link de la ultima cerere: prima data
Last reply by John @ Anormalii, -
-
- 1 reply
- 45 views
Nume actual: -MRK- Numele pe care il doriti: XeqtR Motivul pentru care doriti sa il schimbati: imi place mai mult numele nou. Link de la ultima cerere: prima data
Last reply by Ares,