Requests Interview
Open a request in this category if you really want to be invited to a reporter to experience the interview area exactly.
21 topics in this forum
-
- 0 replies
- 154 views
Din acest moment, persoana care doreste sa ii se ia un interviu de catre un reporter al comunitatii LEAGUECS ROMANIA , poate face o cerere , deschizand un nou topic, respectand urmatorul model >> MODEL : Numele tau : Varsta : Esti disponibil sa intri pe teamspeak3 [TS.LEAGUECS.RO] ? : Numele reporterului dorit: Alte precizari : ATENTIE! Trebuie sa alegeti unul dintre reporterii oficiali ai comunitatii ! [ @devylinn @LeagueCS @Mr.JohnnySins @Alexandru06 @ LCS@Kaz3@1st_Psycho@Dexter. @ GOV.RO] Alegerea reporterului ar trebuii sa fie obiectiva, datorita personalitatii respectivului,nu din defectele celorl…
Last reply by Mr.JohnnySins, -
-
- Manager Server
- 1 reply
- 135 views
Numele tau : Voltister Vârsta : 22 Ești disponibil să intri pe teamspeak3 [TS.LEAGUECS.RO] ? : nu Numele reporterului dorit: @Kaz3 Alte precizari : nimic
Last reply by Kaz3, -
-
- 1 reply
- 99 views
Numele tau : .Alexander. Varsta : 20 Esti disponibil sa intri pe teamspeak3 [TS.LEAGUECS.RO] ? : Desigur. Numele reporterului dorit: @devylinn @ LCS sau @Dexter. Alte precizări: 😜
Last reply by Dexter. @ GOV.RO, -
- 1 reply
- 95 views
Numele tau : Cătălin. Varsta : 25. Esti disponibil sa intri pe teamspeak3 [TS.LEAGUECS.RO] ? : Da. Numele reporterului dorit: @devylinn @ LCS Alte precizari :
Last reply by devylinn @ LCS, -
- 1 reply
- 102 views
Numele tau : Florin Varsta : 19 Esti disponibil sa intri pe teamspeak3 [TS.LEAGUECS.RO] ? : Da Numele reporterului dorit: @Alexandru06 @ LCS Alte precizari : -
Last reply by Alexandru06 @ LCS, -
- 1 reply
- 104 views
Numele tau : Ionut Varsta : 19 Esti disponibil sa intri pe teamspeak3 [TS.LEAGUECS.RO] ? : Da. Numele reporterului dorit: @devylinn @ LCS Alte precizari : va pwp astept sa ma intrebati
- 1 reply
- 120 views
Numele tau : quix Varsta : 20 Esti disponibil sa intri pe teamspeak3 [TS.LEAGUECS.RO] ? : Da Numele reporterului dorit: Oricine doreste Alte precizari : O zi frumoasa!
- 1 reply
- 190 views
MODEL : Numele tau :skrbaW Valentin Varsta :21 Esti disponibil sa intri pe teamspeak3 [TS.LEAGUECS.RO] ? :da Numele reporterului dorit: @Alexandru06 @ LCS Alte precizari : Mersii🥰
Last reply by Alexandru06 @ LCS, -
- 1 reply
- 189 views
Numele tau : zrkk Varsta : 22 Esti disponibil sa intri pe teamspeak3 [TS.LEAGUECS.RO] ? : da Numele reporterului dorit: @devylinn Alte precizari : nu
- 1 reply
- 241 views
Numele tau : Catalin ( caddy.) Varsta : 24 aproape Esti disponibil sa intri pe teamspeak3 [TS.LEAGUECS.RO] ? : is non stop Numele reporterului dorit: @devylinn vtm ❤️ Alte precizari : va pup !
- 1 reply
- 188 views
Numele tau : M. 'othx' Florin Varsta : 22 Esti disponibil sa intri pe teamspeak3 [TS.LEAGUECS.RO] ? : Da Numele reporterului dorit: @Mr.JohnnySins Alte precizari : Oricând se poate ține interviul respectiv, multumesc.
- 1 reply
- 167 views
Numele tau : Griffon Varsta : 16 ani Esti disponibil sa intri pe teamspeak3 [TS.LEAGUECS.RO] ? : depinde cat timp am la dispozitie in acea zi Numele reporterului dorit: Nu am preferinte. Alte precizari : Va multumesc
Last reply by Andt., -
- 1 reply
- 166 views
Numele tau : Alexander. Varsta : 18 Esti disponibil sa intri pe teamspeak3 [TS.LEAGUECS.RO] ? : Da Numele reporterului dorit: Nu conteaza. Alte precizari : Nu am.
Last reply by Andt., -
- 1 reply
- 200 views
Numele tau : Dracushor1337 Varsta : 19 Esti disponibil sa intri pe teamspeak3 [TS.LEAGUECS.RO] ? : da Numele reporterului dorit: care e disponibil nu am preferințe toți sunteți buni Alte precizari : astept intrebarile in PM daca cererea este acceptata.
Last reply by Andt., -
- 1 reply
- 167 views
Numele tau : unguru Varsta : 20 Esti disponibil sa intri pe teamspeak3 [TS.LEAGUECS.RO] ? : da Numele reporterului dorit: nu am preferinte Alte precizari : astept intrebarile in PM daca cererea este acceptata.
Last reply by Andt., -
- 1 reply
- 222 views
Numele tau : Cătălin [if string and call.] Varsta : 23 de ani. Esti disponibil sa intri pe teamspeak3 [TS.LEAGUECS.RO] ? : Sunt mereu, dar este posibil să nu fiu în momentul disponibilității reporterului așa că-l rog să-mi lase întrebările printr-un pm.. Numele reporterului dorit: Oricine dorește să discute cu mine. Alte precizari : Mulțumesc frumos!
Last reply by Andt., -
- 1 reply
- 267 views
Numele tau : Rosco Varsta : 20 Esti disponibil sa intri pe teamspeak3 [TS.LEAGUECS.RO] ? : Da Numele reporterului dorit: Nu am preferinte Alte precizari : -
Last reply by Andt., -
- 1 reply
- 252 views
Numele tau : TheGodDmX Varsta : 18 Esti disponibil sa intri pe teamspeak3 [TS.LEAGUECS.RO] ? :da Numele reporterului dorit: ori cine dorește Alte precizari : nu
Last reply by b0rn0key, -
- 1 reply
- 131 views
Numele tău: Daimond Kane Vârsta: Aproape 20 de ani. Ești disponibil să intri pe TeamSpeak3[TS.LEAGUECS.RO]?: Bineînțeles! Numele reporterului dorit: @b0rn0key Alte precizări: Cred că va fi tare fain. Mulțumesc!
- 1 reply
- 195 views
Numele tau : @Alx. Varsta : 27 Esti disponibil sa intri pe teamspeak3 [TS.LEAGUECS.RO] ? : putem incerca Alte precizari : Vreau sa vad cum e sa fii si pe "OTHER SIDE"
- 3 replies
- 193 views
Numele tau : b0rn0k Varsta : 15 Esti disponibil sa intri pe teamspeak3 [TS.LEAGUECS.RO] ? : da Alte precizari : @Alx. detaliile in pm
Last reply by Alx.,