Assistance Requests
598 topics in this forum
-
-
- Manager Server
- 12 replies
- 324 views
Salutare tuturor, echipa LeagueCs isi mareste STAFF-ul pentru proiectul Asistenta Tehnica. Punem la bataie un numar nelimitat de accese, iar daca doresti sa faci parte dintr o echipa minunata alaturi de niste oameni cu mult caracter, tot ce trebuie sa faci este sa lasi un reply in acest topic urmand modelul prezentat, dar si micile observatii : ✔️ Perioada de proba este intre de 7-14 zile incepand de la gradul de Helper Assistent iar in fuctie de activitatea si implicarea fiecaruia veti primii +/- ✔️ Limbajul si comportamentul trebuie sa fie unul cel putin decent. ✔️ In cazul extrem in care sunteti respinsi puteti revenii cu o noua aplicare dupa un decurs d…
Last reply by jEko, -
-
- 0 replies
- 53 views
Cerințe Pentru ca cererea să fie luată in considerare , trebuie să aveți în vedere următorii pași : Orice topic trebuie să aibă numele de genul "Cerere grad - nume", altfel cererea nu se ia în considerare. În topic au voie să posteze doar cel care dorește gradul şi membrii care deţin acces pe serverul de teamspeak. (Restul care sunt în plus vor fii sancționați) Orice membru ce dorește să facă cerere pentru grad v-a fi nevoit să citească REGULAMENTUL Orice membru din staff care dă o părere doar să fie acolo, o să fie sancționat drastic. Dacă ai primit un răspuns la o cerere, trebuie să aștepți 14 zile să poți face alta. Vâr…
Last reply by LEAGUECS, -
-
- Manager Server
- 7 replies
- 100 views
Numele tău : jidanuL Vârsta ta : 19 - 20 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Momentan am stat si incercat sa ajut comunitatea STAR dar m-as baga si pe asistenta deoarece as vrea sa ajut si comunitatea in sine leaguecs. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu tot ce se poate mai bun si sa ajut persoanele noi care vin la noi pe comunitate. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @eAgLe EyE HARDCORE @Sebastian07 @TwoSs Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): a venit primavara UniqueID : nPzm2nQFRMhngKyda61V2jfUUAU
Last reply by jEko, -
-
-
- Manager Server
- 4 replies
- 65 views
⭕ Your name : Mohamed hedi ⭕ Your age : 17 ⭕ How have you helped the community so far?: I tried to help with some ideas on the CSGO server . ⭕ How could you continue to help him from now on: I will do my best ⭕Are you recommended by someone in the community? : no, I saw the section and discovered that i can be from the staff so i did the request ⭕ Did you read the rules? (Read the REGULATIONS for the keyword): "am pile la support" ⭕Unique ID : 45NtbLZNBOuzIVVc8rrk57E0vg8=
Last reply by jEko, -
-
-
- Manager Server
- 6 replies
- 67 views
⭕ Numele tau : Stavarache Ernest ⭕ Nick-ul tau : vveber ⭕ Ai citit regulamentul ? am pile la support ⭕ UniqueID : q6clqxvs5Q+5tT5na1wlL4Y7ICw=
Last reply by jEko, -
-
Model aplicare : ⭕ Numele tau : Kosmin ⭕ Nick-ul tau : Gogoasa ⭕ Ai citit regulamentul ? Avem pile :)) ⭕ UniqueID :
Last reply by jEko, -
-
- Manager Server
- 1 follower
- 13 replies
- 1.8k views
Numele tău : Adelin Vârsta ta : 25 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Cu ce am putut Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu tot ce o sa pot Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @Casper @Sebastian@Tavvy Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): am pile la suport , si la query si la Bombo :)))) UniqueID : B7jqKZ92E4M+L688kGv5+Xk2oT4=
Last reply by jEko, -
-
-
- Manager Server
- 12 replies
- 166 views
Numele tău : Inkyz. Vârsta ta : 21 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Cu sustinere si ajut in continuare , cu recomandari si multe altele . Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : In continuare cu ajutarea membrilor , recomandari etc. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @dRama @LeagueCs 🤍 Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): am pile la support UniqueID : 7bOEa9cinQ25dCRzQx8wiC6B3is=
Last reply by .GoSSen., -
-
-
- Manager Server
- 9 replies
- 332 views
Numele tău : ZAQ Vârsta ta : 20 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Momentan nu am putut contribuii la ajutarea comunitatii dar in schimb o voi face pe viitor. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Nu vreau sa vorbesc ca fac ca dreg, nu-i frumos, veti vedea ca voi ajuta cu tot ce mi sta in putinta. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Desigur, stiam comunitatea de mult timp dar acum recent, Axelutz a fost cel care m-a indrumat sa vin aici cu el. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): am pile la support UniqueID : SDHjDB3uIvYXYNJiWS+NG4/YCFA= ( este o identitate noua pe cea ve…
-
-
- Manager Server
- 8 replies
- 110 views
Numele tău : hayve. Vârsta ta : 23. Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Cu nimic pana acum fiind nou.. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Sunt nou pe comunitate, insa imi doresc sa ajut. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Nu, nu sunt. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): am pile la support UniqueID : slN+7ySlgaFHrMITsYilRk58m5E=
Last reply by Bombo | ftw., -
-
- 6 replies
- 90 views
Numele tău : dGL. Vârsta ta : 13-14 pe mai Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Sunt nou Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Ajutarea membrilor Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Nu Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): am pile la support UniqueID : beJniiEsbSvt71wgatlnxzz5mh8=
Last reply by Demon @LeagueCS, -
-
- Manager Server
- 1 follower
- 8 replies
- 95 views
Numele tău :Madalin Vârsta ta :19 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:Activitate Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :activitate implicare Si orice nelamurire Ești recomandat de cineva de pe comunitate? :eAgLe|EyE ;x HARDCORE !" "TwoSs" Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): vreau sa ajut UniqueID :zqar65oa8ulnn9TQxamtFvktTiE=
Last reply by jEko, -
-
-
- Manager Server
- 11 replies
- 115 views
Numele tău : Sebastian Gabriel Vârsta ta : 23 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: cu activitatea. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : cu orice e nevoie prin activitate si implicare Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @Pomarleanu # LEAGUECS.RO @Bombo | ftw. @Ares Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): vreau sa ajut UniqueID : /qrHmeP2enitkp5AbLfhxR1zKQQ=
-
-
- Manager Server
- 1 follower
- 8 replies
- 103 views
Numele tău : Crokerx (Dragos) Vârsta ta : 23 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: sunt relativ nou Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : cu orice e nevoie prin activitate si implicare Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @Alexandru06 @ LCS Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): vreau sa ajut UniqueID : dLQbrJdWNly2sSv2fZt1Oc1Ly7A=
-
-
- Manager Server
- 9 replies
- 169 views
Numele tău :Razvan Vârsta ta :20 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:Am adus prieteni! Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :Cu orice este nevoie ! Ești recomandat de cineva de pe comunitate? :Nu! Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): "vreau sa ajut" UniqueID :1AHGQqTI9bNyzGRkDoGPKhXPSgw=
-
-
- Manager Server
- 10 replies
- 104 views
Numele tău : .S!ckBoY^ Vârsta ta : Fac 21 in Februarie. Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Ca disigner Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu tot ce este nevoie. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : - Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): asistent de baza UniqueID : n3E1Zze3QTD7FJE/WhJ5lQtiG+8=
-
-
- Manager Server
- 10 replies
- 152 views
Numele tău : Adrian fost nume Tiganu Vârsta ta : 20-21 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:Am fost si inainte am ajutat cu cat sa putut staff-ul, am intampinat o problema la calculator cei care ma stiu de inainte am o aplicatie facute acum ceva timp. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : cu tot ce e mai bun. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @eAgLe EyE HARDCORE(te-am lasat pe tine ca la aplicatia trecuta :)) tpp) Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): asistent de baza UniqueID : nPzm2nQFRMhngKyda61V2jfUUAU= Editat Mai 16, 2022 de tiganu # rup capu (fosta cerere)
-
- 9 replies
- 89 views
Numele tău : TNI Vârsta ta : 21 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: activitate, chemat oameni la mix sau pe server Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : playeri activi la mixuri sau servere publice Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): asistent de baza UniqueID : O58kRIWATPqhKRfk4xoqzpkDZMo=
- 1 reply
- 37 views
Numele tău : Barbu Răzvan Leonard Nick jucator Răzvan[Kill-all] Vârsta ta :18 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:Am adus jucători noi,fac reclamă pe server sa intre pe teamspeak, mereu când intru teamspeak si când mă joc atrag atenția la toată lumea să intre teamspeak sa ne facem o comunitate cat mai mare Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Îl pot ajuta prin îndrumarea jucătorilor sa intre teamspeak și să rămână alături de noi Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Lalu David Buyaka Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): technical support request UniqueID :/d2AvzWM1uZ7zosch…
-
- Manager Server
- 9 replies
- 106 views
Numele tău : TwoSs Vârsta ta : 16 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Playeri ,activitate si implicare Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : playeri activitate si mai multa implicare Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : - Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie) :technical support request UniqueID : /XDHgXD1p3wABlqvHUtq7o+I5sA=
-
-
- Manager Server
- 12 replies
- 94 views
Numele tău : Stil Vârsta ta : 44 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Activitate Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Experienta si Ceva timp liber Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @Bombo | ftw. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): "technical support request" UniqueID : QH2L0wCpms0QRBVnC2XCEC4O3Lk=
Last reply by jEko, -
-
-
- Manager Server
- 14 replies
- 114 views
Numele tău :Sp0k Vârsta ta :22 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Cu nimic ,urmeaza de acum sa vedem Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :timp si exp Ești recomandat de cineva de pe comunitate? Alexandru06 eAgLe|EyE ;x HARDCORE ! 🦁 Santiago.👹 X-Tream Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):join technical support UniqueID : cz8qvwitVW37FTlNAQge/g1f9aE=
-
-
- Manager Server
- 13 replies
- 93 views
Numele tău : eagleZX Vârsta ta : 17 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: cu nimic semnificativ , deocamdata Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : cu orice este nevoie si cu ce pot sa fac Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : nu sunt recomandat de nimeni in special , dar am mai avut conversatii cu oameni din staff Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): "join technical support" UniqueID : pByh5ds6ueZ9jczip8ervCIPw3U=
-
-
- Manager Server
- 10 replies
- 87 views
Numele tău : Bastee Vârsta ta : 20 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Nu am ajutat-o in prezent cu nimic Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : activitate, implicare Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Da! @Santiago.@xxhevvoxx♔ Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): join technical support UniqueID : +n9Ag5DKqURbAaj1eXaYkLh6cJQ=
-
- 1 follower
- 12 replies
- 158 views
Numele tău : Alexandru06 @ LCS Vârsta ta : 23 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Pe Teamspeak nu am ajutat cu nimic, deci nu pot să zic că am ajutat comunitatea așa de mult cum au făcut-o ceilalți! Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : activitate, implicare, ajutarea membriilor ce vin pe TS3. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Da! @dRama @LeagueCs, @eAgLe EyE HARDCORE, @Ares și @X-Tream. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): join technical support UniqueID : OIXLHbeDAfk1hJ2o/EnKax7IAuM=
Last reply by Demon @LeagueCS,