Invitatie Interviuri
Keep an eye on this category as our reporters may invite you for an interview.
107 topics in this forum
-
- 0 replies
- 163 views
Fiecare membru din echipa de reporteri vor face o invitatie oricarei persoane de pe acest forum prin urmatorul model : Numele meu : Numele celui invitat : Ora/Data: Alte detalii : !!!ATENTIE : Daca in decursul a 48h nu s-a raspuns de catre acea persoana topicul va fi automat inchis . Daca persoana respectiva nu are ts3, vom fi nevoiti sa va respingem cererea.
Last reply by devylinn @ LCS, -
-
- Manager Server
- 2 replies
- 55 views
Numele meu : Kaz3 Numele celui invitat : @Alexandru06 @ LCS Ora/Data: Le stabilim ulterior în privat. Alte detalii : Sper să accepți propunerea de interviu și o să formulez anumite întrebări personalizate pentru funcția ta.
Last reply by Kaz3, -
-
- 1 reply
- 99 views
umele meu : 1st_Psycho Numele celui invitat : @Tweedle Ora/Data: Le stabilim impreuna Alte detalii : dau spaga 😂
Last reply by Tweedle, -
-
- Manager Server
- 1 reply
- 47 views
Numele meu : Kaz3 Numele celui invitat : @RĂDUCU Ora/Data: Le stabilim ulterior. Alte detalii : Sper să accepți!
Last reply by RĂDUCU, -
-
- 1 reply
- 56 views
Numele meu : @devylinn @ LCS Numele celui invitat : @1st_Psycho Ora/Data: Veedem cum ne stabilim Alte detalii : sa vedem ce iese :))
Last reply by 1st_Psycho, -
- 2 replies
- 73 views
Numele meu : rudansky Numele celui invitat : @wasd Ora/Data: le stabilim impreuna Alte detalii : -
Last reply by rudansky, -
-
- Manager Server
- 2 replies
- 87 views
Numele meu : 1st_Psycho Numele celui invitat : @MtK_AngeL Ora/Data: le stabilim impreuna Alte detalii : dau spaga buna 😂
Last reply by 1st_Psycho, -
-
- 1 reply
- 78 views
Numele meu : @1st_psicho Numele celui invitat : @LemoN Ora/Data: Le stabilim impreuna Alte detalii :
Last reply by LemoN, -
- 2 replies
- 127 views
Numele meu : @devylinn @ LCS Numele celui invitat : @AdR Ora/Data: Le stabilim pe privat Alte detalii : -
-
- Manager Server
- 1 reply
- 110 views
Numele meu : @1st_psicho Numele celui invitat : @Bombo | ftw. Ora/Data: Le stabilim impreuna Alte detalii :
Last reply by Bombo | ftw., -
-
- 1 reply
- 140 views
Numele meu : @1st_psicho Numele celui invitat : @Moroilo. Ora/Data: Le stabilim impreuna Alte detalii :
Last reply by Moroilo., -
- 2 replies
- 81 views
Numele meu : @devylinn @ LCS Numele celui invitat : @Claudiu95 Ora/Data: Le stabilim pe privat Alte detalii : -
- 2 replies
- 67 views
Numele meu : @devylinn @ LCS Numele celui invitat : @wasd Ora/Data: Le stabilim pe privat Alte detalii : -
- 2 replies
- 94 views
Numele meu : @devylinn @ LCS Numele celui invitat : @Cosmina Ora/Data: Le stabilim pe privat Alte detalii :
- 1 reply
- 132 views
Numele meu : @devylinn @ LCS Numele celui invitat : @ElenaYo Ora/Data: Discutam pe privat 😘 Alte detalii : -
Last reply by Mr.JohnnySins, -
- 2 replies
- 128 views
Numele meu : @devylinn @ LCS Numele celui invitat : @Yumii Ora/Data: Discutam pe privat 🤗 Alte detalii : -
-
- Manager Server
- 2 replies
- 123 views
Numele meu : @Alexandru06 @ LCS Numele celui invitat : @Cizmă Bă Ora/Data: Le stabilim in privat. Alte detalii : -
Last reply by Alexandru06 @ LCS, -
-
-
- Manager Server
- 2 replies
- 160 views
Numele meu : @Alexandru06 @ LCS Numele celui invitat : @Colten Ora/Data: Le stabilim in privat. Alte detalii : -
-
-
- Manager Server
- 2 replies
- 151 views
Numele meu : @Alexandru06 @ LCS Numele celui invitat : @Sunryse Ora/Data: Le stabilim în privat. Alte detalii : Sper că o să accepți.
-
- 2 replies
- 169 views
Numele meu : @Alexandru06 @ LCS Numele celui invitat : @Tavvy Ora/Data: Le stabilim in privat! Alte detalii : Sper sa accepti!
-
- Manager Server
- 2 replies
- 151 views
Numele meu : @Alexandru06 @ LCS Numele celui invitat : @shaft Ora/Data: Le stabilim in privat! Alte detalii : Sper sa accepti.
-
- 2 replies
- 146 views
Numele meu : @Alexandru06 @ LCS Numele celui invitat : @mãdãlinZX Ora/Data: Le stabilim noi in privat. Alte detalii :
- 2 replies
- 135 views
Numele meu : @Alexandru06 @ LCS Numele celui invitat : @focus Ora/Data: Le stabilim noi in privat! Alte detalii : Sper ca o sa accepti.
- 2 replies
- 116 views
Numele meu : @devylinn @ LCS Numele celui invitat : @Daimond Kane Ora/Data: Le stabillim pe privat Alte detalii : -
- 1 follower
- 2 replies
- 147 views
Numele meu : @Alexandru06 @ LCS Numele celui invitat : @XAndreeaX Ora/Data: Le stabilim noi in privat. Alte detalii : Sper să accepti.
Last reply by Alexandru06 @ LCS,