Requests Reporters
If you want to be part of the team of reporters, this category is right for you. When you meet all the conditions, we expect you to apply for the rank of Reporter.
14 topics in this forum
-
- 0 replies
- 135 views
MODEL : Nume real : Varsta: De ce doresti gradul de Reporter ?: Ce imbunatatiri poti aduce categoriei ?: Ai mai fost reporter ?: Date de contact: Poti intra pe teamspeak ?: Regulament de postare : Trebuie să aveți contul mai vechi de o săptămâna (7 zile) pe forum. Dacă doriți să faceți o cerere, trebuie să deschideți un nou topic. Dacă doriți să faceți o cerere, respectați modelul de postare aflat mai sus. Titlul topicului trebuie să fie sub forma: "Cerere Reporter Nickname", exemplu: "Cerere Reporter Andreea". Varsta minima pentru a putea face parte din staff este 16+ Pentru …
Last reply by devylinn @ LCS, -
-
- Manager Server
- 1 reply
- 56 views
Nume real : Ionuț Varsta: 22 ani De ce doresti gradul de Reporter ?: Mi-aș dori să susțin interviuri alături de membri comunității și să ofer un plus valoare categoriei destinate reporterilor. Ce imbunatatiri poti aduce categoriei ?: Interviuri cu utilizatorii comunității, activitate și o bună desfășurare a proiectului. Ai mai fost reporter ?: Nu. Date de contact: ionutdng@gmail.com Insta: ionutstan02 Poti intra pe teamspeak ?: Da.
-
- 1 reply
- 65 views
Nume real : Cătălin Varsta: 25 de ani De ce doresti gradul de Reporter ?: Doresc gradul de Reporter deoarece am o pasiune pentru comunicare și doresc să contribui la dezvoltarea comunității noastre. Ca Reporter, aș putea să aduc în atenția membrilor informații relevante, actualizări și evenimente importante. Îmi place să explorez subiecte noi și să împărtășesc descoperirile mele cu ceilalți. Consider că această poziție îmi va permite să îmi folosesc abilitățile de scriere și investigare pentru a oferi conținut de calitate, informativ și captivant. Sunt dedicat să ajut la crearea unei comunități mai unite și bine informate. Ce imbunatatiri poti aduce categor…
- 2 replies
- 117 views
Nume real : Rusneac Florin Varsta: 20 De ce doresti gradul de Reporter ?: Pentru a ajuta comunitatea cat de mult pot, si pentru a popula si zona de interviuri Ce imbunatatiri poti aduce categoriei ?: pot posta cate un interviu sau 2 diferitor persoane atat din staff ul tehnic (TS3) cat si de pe forum, design, scripter, etc... Ai mai fost reporter ?: Nu Date de contact: Instagram Poti intra pe teamspeak ?: Da
- 2 replies
- 94 views
Nume real : Cosmin Varsta: 27 De ce doresti gradul de Reporter ?: am o idee in a aduce putina "savoare" atat intrebarilor cat si reporterilor Ce imbunatatiri poti aduce categoriei ?: putina "nebunie" in sensul bun Ai mai fost reporter ?: nu Date de contact: ts - 1st_Psicho Poti intra pe teamspeak ? da
- 1 reply
- 229 views
Nume real : Ionut Varsta: 16 De ce doresti gradul de Reporter ?: Sa va ajut Ce imbunatatiri poti aduce categoriei ?: - Ai mai fost reporter ?: Nu Date de contact: Forum Poti intra pe teamspeak ?: Da
Last reply by Andt., -
- 1 reply
- 158 views
Nume real : Alexandru Varsta: 23 De ce doresti gradul de Reporter ?: Pentru a ajuta proiectul sa creasca si totodata activitate. Ce imbunatatiri poti aduce categoriei ?: cu activitate si implicare pot spune! Ai mai fost reporter ?: Nu, dar doresc sa stiu mai multe informatii despre acest proiect, etc. Date de contact: Forum, Whatsapp. Poti intra pe teamspeak ?: Da, desigur!
- 1 reply
- 154 views
Nume real : Bogdan Varsta: 22 De ce doresti gradul de Reporter ?: Să ajut proiectul Ce imbunatatiri poti aduce categoriei ?: Activitate Ai mai fost reporter ?: Da (nu aici) Date de contact: PM Forum Poti intra pe teamspeak ?: Da
- 1 reply
- 177 views
Nume real : Madalina Irina Varsta: 24 De ce doresti gradul de Reporter ?: Sa ma implic in proiect cu interviuri Ce imbunatatiri poti aduce categoriei ?: Activitate. Ai mai fost reporter ?: E prima data, deci nu, @Andt. imi explici daca vrei cum functioneaza exact 🤗 Date de contact: steam: sweetygirll Poti intra pe teamspeak ?: Da
Last reply by Andt., -
- 1 reply
- 192 views
Nume real : Ma numesc Alexandru-Mihai. Varsta: Am varsta de 22 aproape 23 ani. De ce doresti gradul de Reporter ?: Imi doresc gradul de "Reporter" deoarece m-am mai ocupat in trecut de aceasta facilitate pe alta forumuri si am atras atentia spre categoria respectiva. Ce imbunatatiri poti aduce categoriei ?: Am propus deja in PM cu cativa Administratori & Fondatori ai comunitatii. Ai mai fost reporter ?: Da dar pe alte forumuri. Date de contact: Ofer numarul de telefon & Discord in privat. Poti intra pe teamspeak ?: Da, desigur!
Last reply by Andt., -
- 1 reply
- 152 views
Nume real : Andrei Varsta: 18 De ce doresti gradul de Reporter ?: Pentru a creste activitatea pe categoria si pentru a "muri" acest proiect Ce imbunatatiri poti aduce categoriei ?: Momentan activitatea, vedem pe vitor. Ai mai fost reporter ?: Nu dar cred ca ma descurc Date de contact: Forum Poti intra pe teamspeak ?: Da ( dar nu am microfon si din cate stiu interviurile se fac prin PM )
Last reply by b0rn0key, -
- 2 replies
- 217 views
Nume real :Valentin Varsta:16 De ce doresti gradul de Reporter ?:Deoarece vreau sa vad cum e sa fi reporter pe un forum Ce imbunatatiri poti aduce categoriei ?:Nu este nevoie de imbunatatiri dar ar mai trebui putina activitate. Ai mai fost reporter ?:Nu. Date de contact:TS, discord(Kenes#0893) Poti intra pe teamspeak ?:Da.
Last reply by Alx., -
- 1 reply
- 300 views
Nume real : Stefan Varsta: 15 De ce doresti gradul de Reporter ?: deoarece vreau sa ajut la popularea sectiunii si sa cunosc persoane in detaliu. Ce imbunatatiri poti aduce categoriei ?: cum am spus, o sa incerc sa o populez, pe langa interviuri, aspect si design. Ai mai fost reporter ?: da Date de contact: ts3 -JmKx, instagram(pv). Poti intra pe teamspeak ?: da
Last reply by Alx., -
- 3 replies
- 225 views
Nume real :Valentin Varsta:16 De ce doresti gradul de Reporter ?:Deoarece doresc sa incerc cat mai multe lucruri noi Ce imbunatatiri poti aduce categoriei ?:Nu este nevoie de imbunatatiri dar ar mai trebui putina activitate. Ai mai fost reporter ?:Nu. Date de contact:TS, discord(Kenes#0893) Poti intra pe teamspeak ?:Da.
Last reply by Alx.,