Sari la conținut

Dexter.

Addicted Members
  • Număr conținut

    267
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

3 Urmăritori

Despre Dexter.

  • Dată Naștere 17.08.1999

Configurații server

  • Server & Games
    JB

Vizitatori Recenți Profil

1.602 citiri profil

Realizările lui Dexter.

SILVER III

SILVER III (9/25)

  • 1 an de LeagueCS

Insigne recente

337

Reputație Comunitate

  1. Echipa câștigătoare: FCSB Marcatori: Andrea Compagno
  2. Echipa câștigătoarea: Romania Marcatori: Ianis Hagi, Denis Alibec, Florinel Coman, Markovic.
  3. Părerile sunt împărțite, dacă tu consideri ca "m***e tni.", eu unul nu. Am avut server la ei ani buni, de fiecare data când am avut o problema nu am plecat nemulțumit de acolo, repet, fiecare are părerea lui. Faptul ca asta e stilul meu de a vorbii elevat, elaborat și bine detaliat nu cred ca este problema ta. Nu sunt, nu am fost și nici nu o sa fiu 'inventaddorul ddos-ului', nu cred ca ne cunoaștem unul pe altul sa ne permitem drept catalogări de genul, dar mă rog, nu o sa intru în polemici cu tine, eu mi-am spus părerea, la fel și tu! Toate cele bune! @vvv, valabil și pentru tine partea cu TNI-ul.
  4. E mult spus flood, cel puțin din punctul meu de vedere sunt simple atacuri de tip HTTPS cu request-uri mai ridicate ca și input/output de pachete. Nu am fost și nu o să fiu niciodată nechibzuit să afirm o minciună, dar de când m-am lăsat de comunități, m-am retras aici pe LEAGUECS, am legat câteva cunoștințe, am făcut parte chiar și din staff și sunt mândru de tine @X-Tream de ce ai putut să realizezi în acești 5 ani, de la Area-Games, când era condusă de ANA.S și de către mine, nu am mai văzut frumusețe de comunitate care să se dezvolte pe zi ce trece așa. Felicitări, vouă! Felicitări LEAGUECS. On-topic: Revenind la partea cu flood-ul, e foarte ușor în ziua de astăzi să te crezi hacker, cum sunt mulți, fac rost de 10€ paypall și-și cumpără niște pachete de stress, ăla nu se numește flood, dar mă rog asta e o altă etapă la nivelul securității cibernetice. Revenind la ultimul punct de pe ordinea de zi; ESAGAMES, prin Alexandru știu că sunt colocați în rețeaua TNI a lui Răzvan, ceea ce denotă profesionalismul. Tni-ul pentru mine a fost este și o să fie cea mai puternică rețea de găzduire și de hosting existentă pe lumea asta, amplificând profesionalismul prin protecția Voxility LLP, deci nu avem ce să mai discutam la acest capitol. Ceea ce voi pățiți sunt simple request-uri de tip SYN care încearcă să vă blocheze banda, nimic mai mult. Mai vorbim despre astea, cândva m-am jucat o viață întreagă prostiile astea, acum.. sunt pensionat [pe caz de plictiseală.] Toate cele bune, LEAGUECS.
  5. Nu lupt împotriva lumii, ci împotriva unei forțe mai mari, împotriva oboselii mele de lume.
  6. Scepticismul este aproape punctul central al interogaţiilor mele retorice. Cel care ar vrea să scrie ceva corect despre mine ar trebui să analizeze funcţia pe care a îndeplinit-o în ansamblul preocupărilor şi obsesiilor mele.

  7. Cele mai bune refugii pentru fantome sunt cutiile craniene.

  8. Somnul rațiunii naște monștrii!

  9. Iti doresc tot ceea ce-mi dorești tu mie, dublu. Te sperie sau te consolează?

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate