ZyReX Postat Aprilie 30, 2023 Share Postat Aprilie 30, 2023 (editat) Nume utilizator : ZyReX Vârsta dumneavoastră : 27 Ce categorii doriți să moderați? : Technical Suport/Asistenta IT/Orice tine de IT fie software fie hardware fie ce tine de forum/ts3/discord/server/platforme/cs/steam/retea/etc De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Experienta 14 ani + o mana de ajutor care cred eu ca nu ar strica nimanui. De ce considerați că meritați această funcție? : Experienta in domeniu destul de mare. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da. Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da. Editat Aprilie 30, 2023 de ZyReX 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator .GoSSen. Postat Aprilie 30, 2023 Administrator Share Postat Aprilie 30, 2023 1 oră în urmă, ZyReX a spus: Nume utilizator : ZyReX Vârsta dumneavoastră : 27 Ce categorii doriți să moderați? : Technical Suport/Asistenta IT/Orice tine de IT fie software fie hardware fie ce tine de forum/ts3/discord/server/platforme/cs/steam/retea/etc De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Experienta 14 ani + o mana de ajutor care cred eu ca nu ar strica nimanui. De ce considerați că meritați această funcție? : Experienta in domeniu destul de mare. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da. Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da. 3 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
seven7sin Postat Mai 3, 2023 Share Postat Mai 3, 2023 Nume utilizator : Mihai Vârsta dumneavoastră : 30-40 Ce categorii doriți să moderați? :Categoria Generală. De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : De ce considerați că meritați această funcție? : sa vad daca daca mai pot . Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : da 4 2 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Fondator Ares Postat Mai 3, 2023 Fondator Share Postat Mai 3, 2023 Acum 47 minute, seven7sin a spus: Nume utilizator : Mihai Vârsta dumneavoastră : 30-40 Ce categorii doriți să moderați? :Categoria Generală. De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : De ce considerați că meritați această funcție? : sa vad daca daca mai pot . Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : da 7 zile proba, sectiunea Stiri & Multimedia 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Red # Postat Mai 6, 2023 Share Postat Mai 6, 2023 Nume utilizator : Red # Vârsta dumneavoastră : 27 Ce categorii doriți să moderați? : IT De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : o mana in plus de ajutor De ce considerați că meritați această funcție? : pentru ca pot ajuta Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : bineinteles Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : daca e necesar, da 1 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dRama t i c a Postat Mai 6, 2023 Share Postat Mai 6, 2023 Acum 21 minute, Red # a spus: Nume utilizator : Red # Vârsta dumneavoastră : 27 Ce categorii doriți să moderați? : IT De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : o mana in plus de ajutor De ce considerați că meritați această funcție? : pentru ca pot ajuta Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : bineinteles Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : daca e necesar, da Acceptat 7 zile de probă. Categoria Generala - Știri. 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KING | ROBERT Postat Mai 12, 2023 Share Postat Mai 12, 2023 Nume utilizator : KING | ROBERT Vârsta dumneavoastră : 17 ani. Ce categorii doriți să moderați? : Stiri. De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Doresc sa ajut cu post uri si cu noi informatii. De ce considerați că meritați această funcție? : Deoarece doresc sa ajut comunitatea. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Sigur ca da. Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Desigur. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dRama t i c a Postat Mai 12, 2023 Share Postat Mai 12, 2023 Acum 12 minute, KING | ROBERT a spus: Nume utilizator : KING | ROBERT Vârsta dumneavoastră : 17 ani. Ce categorii doriți să moderați? : Multimedia. De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Doresc sa ajut cu post uri si cu noi informatii. De ce considerați că meritați această funcție? : Deoarece doresc sa ajut comunitatea. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Sigur ca da. Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Desigur. Acceptat. 7 zile de proba , Categoria Generala - Stiri. 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
SharK. Postat Mai 12, 2023 Share Postat Mai 12, 2023 Nume : SharK. Vârstă : 16 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : sa ajut comunitatea Ce sectiune dorești spre moderare? : stiri Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : activitate Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : am mai fost staff, dar am avut cateva probleme si n am putut sa fiu activ pe sectiune Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? da Ești recomandat de cineva din comunitate? : nu Alte precizări : nu Poti intra pe teamspeak la ședinte? : da 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dRama t i c a Postat Mai 12, 2023 Share Postat Mai 12, 2023 Acum 15 minute, SharK. a spus: Nume : SharK. Vârstă : 16 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : sa ajut comunitatea Ce sectiune dorești spre moderare? : stiri Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : activitate Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : am mai fost staff, dar am avut cateva probleme si n am putut sa fiu activ pe sectiune Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? da Ești recomandat de cineva din comunitate? : nu Alte precizări : nu Poti intra pe teamspeak la ședinte? : da RESPINS. 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
FLG Postat Mai 12, 2023 Share Postat Mai 12, 2023 Nume : ABR*SHOT Vârstă : 24 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Sa ajut comunitatea in cresterea ei ! Ce sectiune dorești spre moderare? : STIRI/MULTIMEDIA! oricare din ele ! Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Activitate indelungata si experienta mea de 6-7 ani pe fostul ind..gi cred ca, conteaza ! Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Sunt nou la voi... dar am vazut acest topic si sunt de parere ca aveti nevoie de staff, experienta mea o sa-si spuna cuvantul ! Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? DA Ești recomandat de cineva din comunitate? : Nu Alte precizări : Chiar vreau sa ajut, sunteti niste oameni de treaba si seriosi ! Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dRama t i c a Postat Mai 12, 2023 Share Postat Mai 12, 2023 Acum 24 minute, ABR*SHOT a spus: Nume : ABR*SHOT Vârstă : 24 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Sa ajut comunitatea in cresterea ei ! Ce sectiune dorești spre moderare? : STIRI/MULTIMEDIA! oricare din ele ! Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Activitate indelungata si experienta mea de 6-7 ani pe fostul ind..gi cred ca, conteaza ! Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Sunt nou la voi... dar am vazut acest topic si sunt de parere ca aveti nevoie de staff, experienta mea o sa-si spuna cuvantul ! Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? DA Ești recomandat de cineva din comunitate? : Nu Alte precizări : Chiar vreau sa ajut, sunteti niste oameni de treaba si seriosi ! Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da Acceptat, 7 zile de proba pe Multimedia. 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
adelin- Postat Mai 14, 2023 Share Postat Mai 14, 2023 Nume utilizator : Adelin Vârsta dumneavoastră : 23 Ce categorii doriți să moderați? : Multimedia De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Pentru ca sa ajut in dezvoltarea comunitatii! De ce considerați că meritați această funcție? : Pentru ca o sa am o activitate buna si pentru ca imi place sa ma implic. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dRama t i c a Postat Mai 14, 2023 Share Postat Mai 14, 2023 Acum 5 ore, Senaris. a spus: Nume utilizator : Adelin Vârsta dumneavoastră : 23 Ce categorii doriți să moderați? : Multimedia De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Pentru ca sa ajut in dezvoltarea comunitatii! De ce considerați că meritați această funcție? : Pentru ca o sa am o activitate buna si pentru ca imi place sa ma implic. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da Acceptat. 7 zile de proba pe Multimedia. Succes! 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
lemon. Postat Mai 15, 2023 Share Postat Mai 15, 2023 Nume utilizator : lemon. Vârsta dumneavoastră : 19 Ce categorii doriți să moderați? : News-Stiri De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Imi place comunitatea, am mai avut un cont aici da numai stiu parola ca am dat rr la windows, si vreau sa ajut cu ce pot. De ce considerați că meritați această funcție? : O sa fiu activ, am experienta + am mai fost staff. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dRama t i c a Postat Mai 15, 2023 Share Postat Mai 15, 2023 Acum 19 minute, lemon. a spus: Nume utilizator : lemon. Vârsta dumneavoastră : 19 Ce categorii doriți să moderați? : News-Stiri De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Imi place comunitatea, am mai avut un cont aici da numai stiu parola ca am dat rr la windows, si vreau sa ajut cu ce pot. De ce considerați că meritați această funcție? : O sa fiu activ, am experienta + am mai fost staff. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da SharK o sa fii banat pt multi account. Respins. 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aJxS Postat Mai 19, 2023 Share Postat Mai 19, 2023 Nume utilizator : aJxS Vârsta dumneavoastră : 14 Ce categorii doriți să moderați? : Counter-Strike 1.6 De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Îmi doresc să devin moderator pe aceasta comunitate deoarece este o comunitate grozava și doresc să o ajut precum ea mă ajutat pe mine . De ce considerați că meritați această funcție? : Deși nu am multa experiență cred că merit o șansă știind că sunt activ . Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Am citit regulamentul și sunt capabil de al utiliza corect . Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dRama t i c a Postat Mai 19, 2023 Share Postat Mai 19, 2023 Acum 26 minute, aJxS a spus: Nume utilizator : aJxS Vârsta dumneavoastră : 14 Ce categorii doriți să moderați? : Counter-Strike 1.6 De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Îmi doresc să devin moderator pe aceasta comunitate deoarece este o comunitate grozava și doresc să o ajut precum ea mă ajutat pe mine . De ce considerați că meritați această funcție? : Deși nu am multa experiență cred că merit o șansă știind că sunt activ . Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Am citit regulamentul și sunt capabil de al utiliza corect . Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da O sa te accept pe categoria - Jocuri online Ai șapte zile de probă să ne demonstrezi că dorești să rămâi în staff-ul nostru. Succes! 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
doooc Postat Mai 25, 2023 Share Postat Mai 25, 2023 Nume utilizator : doooc Vârsta dumneavoastră : 19 Ce categorii doriți să moderați? : Multimedia sau ce a mai rămas liber. De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : M-a luat un dor nebun de a modera, de a vedea cum mai e munca asta după atâția ani în care am stagnat. Văd o echipă serioasă și vreau să-mi fac treaba cât îmi permite timpul. De ce considerați că meritați această funcție? : Sunt aici de foarte mult timp, consider că vă puteți baza pe mine. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Sigur Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : bineînțeles 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dRama t i c a Postat Mai 25, 2023 Share Postat Mai 25, 2023 Chiar acum, doooc a spus: Nume utilizator : doooc Vârsta dumneavoastră : 19 Ce categorii doriți să moderați? : Multimedia sau ce a mai rămas liber. De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : M-a luat un dor nebun de a modera, de a vedea cum mai e munca asta după atâția ani în care am stagnat. Văd o echipă serioasă și vreau să-mi fac treaba cât îmi permite timpul. De ce considerați că meritați această funcție? : Sunt aici de foarte mult timp, consider că vă puteți baza pe mine. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Sigur Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : bineînțeles Acceptat 7 zile de probă. Am văzut ca ai postat deja, foarte bine. Îți voi acorda imediat gradul. 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
PraF De SteLe ;X Postat Mai 27, 2023 Share Postat Mai 27, 2023 (editat) Nume utilizator : Praf De SteLe ;X Vârsta dumneavoastră : 27 ani Ce categorii doriți să moderați? :ȘTIRI De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : CUNOSC forumul demult, știu ca sunt aici colegi minunați, înțelegători l, și buni prieteni, doresc sa fac parte din staff De ce considerați că meritați această funcție? : Nu merit, pe viitor o sa vedeți activitatea... Am un warn de acuma 2/3 ani, sper sa nu fie vreo problemă, o sa explic mai mult în PM cu cel care ia decizia finala la cerere, mulțumesc!! Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : fără nicio problemă! Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? Bineînțeles, oricând! Editat Mai 27, 2023 de PraF De SteLe ;X 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dRama t i c a Postat Mai 27, 2023 Share Postat Mai 27, 2023 Acum 4 minute, PraF De SteLe ;X a spus: Nume utilizator : Praf De SteLe ;X Vârsta dumneavoastră : 27 ani Ce categorii doriți să moderați? :ȘTIRI De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : CUNOSC forumul demult, știu ca sunt aici colegi minunați, înțelegători l, și buni prieteni, doresc sa fac parte din staff De ce considerați că meritați această funcție? : Nu merit, pe viitor o sa vedeți activitatea... Am un warn de acuma 2/3 ani, sper sa nu fie vreo problemă, o sa explic mai mult în PM cu cel care ia decizia finala la cerere, mulțumesc!! Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : fără nicio problemă! Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? Bineînțeles, oricând! Ai 7 zile de probă ca să demonstrezi că dorești să faci parte din echipa noastră. Acceptat pe secțiunea aleasa de tine. 2 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
nam3x Postat Iunie 3, 2023 Share Postat Iunie 3, 2023 Nume utilizator : nam3x Vârsta dumneavoastră : 17 Ce categorii doriți să moderați? : Gaming / IT De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Deoarece pot oferi o mana de ajutor forumului De ce considerați că meritați această funcție? : Deoarece sunt foarte activ si sunt de incredere Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Bineinteles Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Desigur voi participa cand va fi nevoie 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Fondator Ares Postat Iunie 3, 2023 Fondator Share Postat Iunie 3, 2023 Acum 1 oră, nam3x a spus: Nume utilizator : nam3x Vârsta dumneavoastră : 17 Ce categorii doriți să moderați? : Gaming / IT De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Deoarece pot oferi o mana de ajutor forumului De ce considerați că meritați această funcție? : Deoarece sunt foarte activ si sunt de incredere Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Bineinteles Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Desigur voi participa cand va fi nevoie 7 zile proba zona Stiri - IT / Stiri - Gaming ! 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
MR.AirXonix Cs 1.6 Postat Iunie 4, 2023 Share Postat Iunie 4, 2023 (editat) Nume utilizator : Ru Ahmed Vârsta dumneavoastră : 21 Ce categorii doriți să moderați? : Stiri /Gaming De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Doresc sa ajut comunitatea cu ce pot si cu ce e nevoie De ce considerați că meritați această funcție? : Am experienta si o sa iau gradul in serios. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da Editat Iunie 4, 2023 de MR.AirXonix Cs 1.6 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.