Sari la conținut

.GoSSen.

Administrator
  • Număr conținut

    2.137
  • Înregistrat

  • Zile Câștigate

    53

.GoSSen. a câștigat ziua ultima dată pe Aprilie 16

.GoSSen. a avut cel mai apreciat conținut!

Câmpuri de profil

  • Titlul de membru
    Ciucaș

Configurații server

  • Server & Games
    ATLANTIS

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui .GoSSen.

ASCENDANT 2

ASCENDANT 2 (23/25)

  • 4 ani de LeagueCS Rar
  • 3 ani de LeagueCS Rar
  • Sherlock Holmes Rar
  • Parior din tata-n fiu Rar
  • 1.000 posturi Rar

Insigne recente

6,4k

Reputație Comunitate

  1. .GoSSen.

    SokanS

    Ne pare rău însă cererea dumneavoastră este respinsă, mai jos este disponibilă o listă cu motivele pentru care cererea este respinsă. Server-ul se află pe alt port decât cel default predefinit. Activitatea pe server este mult prea mică decât minimul setat de către noi. Serviciul se află găzduit la una dintre firmele automat respinse de către noi.
  2. Cererea dumneavoastră a fost acceptată, DNS-ul va fi activat în cel mai scurt timp posibil, mai jos aveți o listă de pași pe care să-i urmați după acceptarea cererii. Creați un topic în categoria „Forum Management” ( click ), pentru crearea categoriilor dumneavoastră. Asigurați-vă că numele serverului este identic cu cel din cererea de DNS. Serverul dumneavoastră nu trebuie să conțină mai mult de 3 boți, în caz contrar serverul va fi exclus din comunitate.
  3. x Câștigători concurs : @shaft - 350 puncte level ( 1 marcator nimerit ) @PODUAH - 700 puncte level ( 2 marcatori nimeriți ) @bozan1991 - 350 puncte level ( 1 marcator nimerit ) @ZoZoLe @ LCS - 350 puncte level ( 1 marcator nimerit ) @quix 350 puncte level ( 1 marcator nimerit ) @zennik 350 puncte level ( 1 marcator nimerit ) Comunitatea LeagueCS vă mulțumește pentru participare, ne vom revedea curând la edițiile următoare !
  4. Astăzi 10.04.2024 ora 22:00, Atlético Madrid va întâlni Borussia Dortmund pe Metropolitano Stadium din Spania, în timp ce Paris Saint-Germain va întâlni Barcelona pe Parc des Princes din Franța. x Cele două formații s-au întâlnit de șase ori până acum în cupele europene, cu următorul bilanț: două victorii Atletico, trei victorii Dortmund și un meci egal. La Madrid, Atletico a pierdut o dată, a remizat o dată și s-a impus în chiar cel mai recent duel cu „galben-negrii”, în faza grupelor sezonului 2018/2019. În 2017, Barcelona a produs o revenire fantastică, după ce a pierdut turul optimilor de finală cu 0-4. Returul a adus o victorie cu 6-1 și o calificare neașteptată. În cele 10 întâlniri oficiale de până acum, fiecare echipă a câștigat de trei ori, iar alte patru întâlniri s-au încheiat la egalitate. Cine credeți că va câștiga ? x Așa cum v-am obișnuit comunitatea LeagueCS România organizează cele mai in vogă concursuri pentru voi ! Tot ce trebuie să faceți pentru a participa la acest concurs este să lăsați un reply la acest topic cu echipele care credeți că va câștiga, eventualii marcatori și scorul. Premiile oferite : - pentru echipa câștigătoare - 450 puncte level + 70 puncte reputație - pentru fiecare marcator nimerit - 350 puncte level - pentru rezultatele corecte cât și un marcator nimerit - insigna "Parior din tata-n fiu" + 700 puncte level + 100 puncte reputație
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate