Sari la conținut

ZyReX

Members
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

4 Urmăritori

Despre ZyReX

  • Dată Naștere 20.02.1996

Configurații server

  • Server & Games
    ANORMALII

Vizitatori Recenți Profil

1.292 citiri profil

Realizările lui ZyReX

BRONZE I

BRONZE I (4/25)

2

Reputație Comunitate

  1. ZyReX

    Prezentare ZyReX

    Prenume » Ionut Alin A. Vârsta » 27 Locația » Bucuresti Ocupație » Asistent V la STS-Coris,Serviciul de Telecomunicatii Speciale https://www.sts.ro/ro/coris-sts Hobby-uri și pasiuni » Programator Python,C,Java Modalitate de contact » +40787233034 WhatsApp Business De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » Game Tracker.Com O poză cu tine (opţional) » Acordă o notă comunității » 10 Alte detalii » Nu ar avea rost Informații : Degeaba
  2. https://imgur.com/user/ZyReXzRx
  3. Nume utilizator : ZyReX Vârsta dumneavoastră : 27 Ce categorii doriți să moderați? : Technical Suport/Asistenta IT/Orice tine de IT fie software fie hardware fie ce tine de forum/ts3/discord/server/platforme/cs/steam/retea/etc De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Experienta 14 ani + o mana de ajutor care cred eu ca nu ar strica nimanui. De ce considerați că meritați această funcție? : Experienta in domeniu destul de mare. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da. Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da.
  4. Numele tău : Alin Vârsta ta : 27 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Diferite chestii cum ar fi: Ajutatul staff-ului si chiar si a ex staff-ului si al jucatorilor dar si actuali Detinatori,Fondatori,Mangeri,Owneri,Co-Owneri de pe: ESL,Anormalii,etc. Cu probleme tehnice Software de tip: FPS mic sau variabil,Lag,Ping,Loss,Choke,Windows inactiv ("neactivat") etc,Probleme la placa de retea,driver,internet,conexiunea Client-Host,Host-Client adica Jucator Server,setari,optimizari in Windows si/sau Linux,cfg-uri,configuri,rcon,cvar,addon,comenzi de stabilizare a clientului respectiv serverului sau a jucatorilor din staff sau chiar si a playerilor,probleme pe TS3 sau Discord,CS 1.6,CS:GO,Servere de CS,Forum,Platforme,Host,etc. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Exact cu ce am scris mai sus si altele depinde de problemele staff-ului si/sau a noilor veniti (jucatori,admini,etc). Doresc orice grad nu am pretentii la Detinator,Administrator,Super-Moderator,ce considerati voi,etc. Eu cu asta ma ocup sunt programator in Python,C si cunosc si folosesc diferite limbaje de programare dar si diferite sisteme de operare cum ar fi Kali Linux,Windows 11,10,8.1,8,7,XP,Server,etc. (Fost IT Helper,Administrator Manager pe sectiunea IT pe fostul IDG pe care acum l-au inchis baietii din pacate din N motive,etc. (Actual angajat Coris STS,Tehnician NOC (Network Operations Center) la Serviciul de Telecomunicatii Speciale pe Bucuresti/Romania. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Luneta!,ESL Duffy (Duck) Guffy,John,Hype,Alex,etc. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): "LeagueCS e top" UniqueID : I3xda1RvG+kSoJHhKHCdaUFb8yo= Edit: P.S: Veniti cu dovezi nu cu afirmatii nefondate care nu isi au rostul,Red a mai fost prins in trecut cu cod de catre Hype,asta poate confirma si Hype,GAR care cred ca este prieten cu Red se acopera unul pe celalalt ca sa joace cu cod adica wall sau aim la buton din cand in cand pe esl classic cs 1.6,aveti demo in sectiunea admins only la voi pe sectiune,etc,ms,pup. (Eu va dau cu confirmari ,daca este nevoie si cu dovezi,etc). [Multumesc pentru PRO-uri si parerile "sincere" sau sincere de CONTRA,etc]. Red,ca idee desi nu are nici cea mai mica legatura cu cererea mea de grad ,este nemultumit de cand era jucator sau admin pe fostul IDG exemplu: ca ii dadeau baietii ban sau exterminate,destroy,gag,kick,mute si il luau la misto pe ts3,discord,acum se razbuna pe mine,desi eu nu am executat comenzi pe el la vremea respectiva,eram si sunt si voi echidistant. Red,sper totusi sa nu iei warn ,desi aici nu avea relevanta sa vii si sa postezi aici ,decat daca cei responsabili si abilitati pe aceasta sectiune sa isi dea cu parerea,etc. Scuze de spam,am facut asta cu un motiv,nu degeaba.
  5. Dati si voi flood inapoi catre LLG cu un web stresser ii tineti offline cateva zile si nu mai aveti probleme,bafta. :)) Edit: Am dat un exemplu,glumeam de aceea am dat si acele :)) la sfarsit,lol,sunt ok cei de pe LLG.
  6. - Nick: ZyReX - Varsta: 28 - Localitate: Bucuresti - Ocupatie: Tehnician NOC (Network Operations Center) STS-Coris (Serviciul de Telecomunicatii Speciale) - Steam: https://steamcommunity.com/id/zyrexcs/ / STEAM_0:1:46314519 - Ore jucate : - - Intervalul de activitate: 01:00 - 08:00 - Ai citit regulamentul? : Da -Cuvantul cheie : iliescupresedinte
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate