Sari la conținut

Alexandru06 @ LCS

Administrator
  • Număr conținut

    1.751
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    47

Postări postat de Alexandru06 @ LCS

  1. Chiar acum, rudansky a spus:

    Nume utilizator : rudansky

     Vârsta dumneavoastră : 19

    Ce categorii doriți să moderați? : Stiri

     De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Deoarece as aduce un plus pe partea de stiri si doresc sa ajut comunitatea din ce in ce mai mult!

     De ce considerați că meritați această funcție? : Deoarece am mai avut grad administrativ pe forum (la sectiunea games daca nu ma insel) tot aici sub un alt nickname

     Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? :  Da!

     Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Desigur ca da!

     

    :acceptat: in probe 7 zile la categoria Stiri. Mult succes! ;) 

  2. c2g9NDMwNTU4MjgxODYyZGU2ZjJiZTQ5N2FjOGNh

    Sursa: digisport.ro

     

    Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB-ului, a spus de ce nu și-o dorește pe Universitatea Craiova în preliminariile cupelor europene.

    Universitatea Craiova o înfruntă ”U” Cluj de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1, în cadrul meciului de baraj pentru ultimul bilet care duce în preliminariile Conference Legue.

    Gigi Becali, ferm: de ce nu o vrea pe Universitatea Craiova în Europa.

    Gigi Becali a transmis că nu și-o dorește pe Universitatea Craiova în Europa, întrucât Mihai Rotaru ar începe să investească la gruparea din Bănie și astfel s-ar întări și pentru lupta din campionat.

    Părerea lui Gigi Becali este una diferită față de a celor din staff-ul tehnic.

    ”Eu nu îl vreau pe Rotaru în cupele europene, dar ei îl vor. Ei adică staff-ul. Ai mei de la FCSB spun altceva. Ei spun să fie Craiova în Conference League ca să obosească pentru campionat.

    Eu zic să nu fie ca să nu aibă Mihai Rotaru curaj să investească. Eu am alte opţiuni, ei au alte opţiuni. Eu aşa gândesc. Aşa mi se întâmplă mie. Nu mai am curaj dacă nu se întâmplă”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik. 

    Universitatea Craiova - ”U” Cluj, Live Video, 20:00, Digi Sport 1. ”Șepcile roșii” au trecut de Oțelul Galați în semifinala barajului

    Înainte de această partidă, ”U” Cluj a mai întâlnit-o și pe Oțelul Galați în semifinala barajului. Formația lui Ioan Ovidiu Sabău s-a impus cu scorul de 2-0 grație golurilor marcate de argentinianul Anselmo (minutele 62 și 72). 

    De cealaltă parte, Universitatea Craiova a ratat clasarea pe locul doi, care o ducea direct în preliminariile Conference League. Oltenii au terminat sezonul la două puncte în spatele celor de la CFR Cluj, care s-au clasat pe locul secund.

    Este important de precizat că ambele meciuri din acest sezon dintre cele două echipe s-au terminat la egalitate. A fost 1-1 pe ”Cluj Arena” și 2-2 în Bănie.

    Costel Gâlcă o vede favorită pe Universitatea Craiova în duelul cu Universitatea Cluj.

    Costel Gâlcă (52 de ani) a prefațat duelul cu ”Șepcile Roșii”, meci care contează pentru accederea în preliminariile Conference League. Antrenorul oltenilor așteaptă cât mai mulți suporteri la stadion, pentru a-i putea învinge pe clujeni.

    ”Este un moment important pentru noi. Este important ca suporterii noştri să vină la stadion într-un număr cât mai mare, pentru că avem nevoie de ei și de susținerea lor pe durata întregii partide.

    Îmi doresc să facem un meci cât mai bun, să existe o conexiune între noi şi suporteri. Este un meci capital pentru noi, pentru club, pentru toată lumea. Este un meci cât un campionat, pentru că este o finală, un meci care ne duce în cupele europene.

    Şi este foarte important, pentru că jucăm contra unei echipe care are un antrenor cu experiență, are jucători cu experiență. Nu mai contează dacă acest meci trebuia să se joace sau nu, trebuie să ne gândim la el, sper să ne bucurăm la sfârşit alături de suporterii noştri.

    Aştept ca suporterii să vină în număr cât mai mare, să umple stadionul, pentru că avem nevoie de ei.

    Teamă nu avem în niciun moment, ci respect trebuie să ai față de o echipă, de antrenor, de toți, dar dacă avem personalitate, noi trebuie să demonstrăm în teren că suntem mai buni. Sabău a demonstrat că este un antrenor foarte bun şi a format o echipă foarte bună.

    E important ceea ce vom juca noi şi ce vom reuşi să facem. Sper să facem un joc foarte bun, să marcăm goluri şi să ne bucurăm de victorie.

    ”U” Cluj este o echipă cu experiență. Trebuie să fim concentrați la începutul meciului, să fim compacți, să fim agresivi, să nu lăsăm spații, pentru că jucătorii pe care îi au sunt experimentați şi au calitate individuală.

    Pentru mine este o finală şi este foarte important să mergem în sezonul viitor în cupele europene. Având în vedere că jucăm acasă, în fața suporterilor cred că suntem favoriți. Ce să mai spunem, ăsta este adevărul, şi trebuie să câştigăm meciul”, a declarat Costel Gâlcă, înaintea meciului de baraj.

  3. Acum 2 ore, 1st_psicho a spus:

     reporter l 1st_psicho: Ce combinatie de mancaruri ar trebui interzisa?                                   Bombo l ftw. - fondator: Micii cu ketchup (Asta aflata recent si imi cer scuze la persoana respectiva pentru faptul ca am dat acest exemplu)

    OFF: Înseamnă că nu știți ce e bun. 🤣🤣

     

    ON: Frumos interviul, întrebările, mai ales răspunsurile. Felicitări amândurora pentru efortul depus, nota 10+. ❤️💪

    • Ador 2
  4. Înainte de a crea topic-ul pentru TAG trebuie să respecți modelul dat de mai jos, dacă nu îl respectați cererea o să fie automat ÎNCHISĂ!

     

    Model postare CERERE TAG:

    [RO]

     

    1. Numele de pe server: 
    2. Nume real: 
    3. Vârsta: 
    4. TAG-ul pe care îl dorești: 
    5. Link cu orele pe server (minim 3 ore pentru TAG): 
    6. Ai citit regulamentul?: 

     

     

    [EN]

    1. Nickname on server: 
    2. Real name: 
    3. Age: 
    4. The TAG you want: 
    5. Link with the hours on the server (minimum 3 hours for TAG): 
    6. Did you read the rules?: 

     

     

    • The title of the request must be --> Request TAG your name, Example: Request TAG Alexandru06 @ LCS
    • To know how many hours do you have on the server, you can find it here --> https://thegamestracker.com/server/883/players search your name here then link on the request so we can know that you are real and you didn't steal the other names!
    • If you don't respect the model above, your REQUEST will be automatically REJECTED!
  5.  Numele tău : Alexandru06 @ LCS

     Vârsta ta : 24

     Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Activitate pe TS, ajutarea si oferirea iconitelor oamenilor noi care intra pe TeamSpeak3.

     Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Activitate, sa ajut oamenii care cer ajutorul si sa le ofer suportul necesar.

     Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Da, @LemoN si domnisoara Stress @devylinn @ LCS. (Chiar daca am gresit ca m-am retras, dar pot sa zic ca el si ea m-au facut sa revin inapoi, a fost ceva temporar si vreau sa imi cer eu scuze pentru comportamentul meu)

     Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): la multi ani

     UniqueID : zWVgpvsiMGljNLBUdW08nuA9+AY=

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate