Sports News
You can open a maximum of 5 topics per day.
Topics that have NOT received an answer for more than 72 hours will be closed.
We do not accept obscene, offensive language brought to any member on the forum!
5,251 topics in this forum
-
- 1 reply
- 117 views
Înainte de a posta în această secțiune vă rog să citiți regulamentul pentru a nu fi sancționat. Regulamentul secțiunii: În această secțiune se postează doar Știri despre Sport, nimic altceva, riscați sa fiți sancționați, prima abatere o să primiți avertisment verbal și închiderea topic-ului, la a 2-a abatere o să vi se ascundă topic-ul + warn pe forum conform Regulamentului de pe Forum. Topic-urile vor fi inchise dupa 72 ore (3 zile) de cand s-a creat topicul. Folosiţi funcţia "Search" pentru a vă asigura că postarea nu a mai fost deja postată. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului (mesaj priva…
Last reply by Alexandru06 @ LCS, -
CS Dinamo, echipa de fotbal a clubului sportiv din Șoseaua Ștefan cel Mare, a câștigat cu 2-1 meciul disputat sâmbătă pe stadionul Dinamo cu Cetatea Turnu Măgurele, din etapa a șaptea din Liga 3. Mijlocașul Ionuț Zaharia, golgeterul echipei noastre în acest sezon, a marcat ambele goluri ale dinamoviștilor pregătiți de Florin Bratu (minutele 55 și 64). Bogdan Ionuț Călin, din penalty, în minutul 45+1, a deschis scorul pentru echipa din Teleoman pe stadionul din Ștefan cel Mare. CS Dinamo: Jercălău – Uleia, Cernamoriț, Brășfăleanu, Demici – B. Barbu (cpt), G. Apostol – I. Zaharia, Tudorache, Toarcaș – Mălăele. Au mai jucat: Zătreanu, Simon, Delciu. …
Last reply by dRama t i c a, -
-
- Manager Server
- 0 replies
- 129 views
Manchester City se confruntă cu mai multe probleme în plan administrativ, iar la finalul sezonului se va despărți de unul dintre cei mai vechi oameni din club. După ce Txiki Begiristain (60 de ani), actualul director al "Cetățenilor", a decis că se va retrage din funcție la finalul sezonului, oficialii de pe Etihad s-au mișcat rapid și au găsit un nou înlocuitor. Hugo Viana va fi noul director sportiv al celor de la Manchester City Manchester City s-a mișcat repede și a găsit un înlocuitor pentru postul de director sportiv și anume Hugo Viana, actualul oficial al celor de la Sporting Lisabona. Portughezul își va prelua funcția de la noua sa echipă în v…
Last reply by RĂDUCU, -
-
Laurențiu Reghecampf (49 de ani) este în continuare liber de contract, după despărțirea de Al-Tai, produsă în luna aprilie. Recent, antrenorul a dezvăluit cine este jucătorul său român preferat din fotbalul actual. Este vorba despre un jucător de la FCSB. Darius Olaru, fotbalistul român preferat al lui Reghecampf Darius Olaru (26 de ani) l-a impresionat pe Laurențiu Reghecampf prin calitățile sale, motiv pentru care antrenorul îl vede pe mijlocașul FCSB-ului jucând la un nivel ridicat, în străinătate. ”Acum îmi place foarte mult copilul ăsta de la FCSB, Olaru. Îmi place foarte mult de el. Îmi place felul lui, devotamentul pe care îl are și ceea ce face…
Last reply by Luxie, -
- 0 replies
- 8 views
Sâmbătă, 12 octombrie, în pauza destinată echipelor naționale, Rapid a avut programat un amical împotriva celor de la FC Voluntari. Giuleștenii nu au reușit să obțină un rezultat pozitiv nici în partida cu divizionara secundă, care a învins-o atât în turul, cât și în returul sezonului trecut, la capătului căruia a retrogradat din SuperLigă. FC Voluntari s-a impus în ambele meciuri cu scorul de 2-1. Rapid - FC Voluntari 0-1 În partida amicală au fost folosiți Clinton N'Jie și Boupendza, cei care nu au putut ajuta Rapidul în campionat până în acest moment, întrucât nu aveau drept de joc. Titularizați amândoi, niciunul n-a reușit să iasă în evidență …
Last reply by Luxie, -
[FOTBAL] Decizia luată de Gigi Becali după ce Octavian Popescu a marcat o ”dublă” în FCSB - Gloria Buzău
by RĂDUCU-
- Manager Server
- 0 replies
- 111 views
FCSB a reușit să o învingă pe Gloria Buzău, scor 3-2, într-un meci desfășurat în cadrul etapei a 12-a din SuperLiga României. Golurile partidei au fost marcate de Octavian Popescu (minutele 39 și 67) și Daniel Bîrligea (minutul 74), pentru gazde, respectiv Alexandru Jipa (minutul 5) și Mike Cestor (minutul 87), pentru oaspeți. Gigi Becali a decis ca Octavian Popescu să execute loviturile libere la FCSB În duelul desfășurat pe ”Arena Națională”, Octavian Popescu (21 de ani) a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. Autor al unei ”duble” în confruntarea cu buzoienii, fotbalistul a impresionat cu golul marcat din lovitură liberă, în minutul 39. …
Last reply by RĂDUCU, -
-
-
- Manager Server
- 0 replies
- 11 views
FCSB a făcut un anunț ”important” pentru suporteri în legătură cu meciul contra celor de la Rangers, din etapa a 3-a din Europa League. FCSB, anunț ”important” despre meciul cu Rangers FCSB le-a transmis suporterilor echipei modul în care își pot achiziționa bilete pentru meciul contra lui Rangers. ”Important. Având în vedere interesul foarte mare al suporterilor noștri din țară, dar mai ales din Diaspora, pentru partida din Europa League cu Rangers, pe care Campionii României o vor disputa pe 24 octombrie, începând cu ora 20:00 (22:00 ora României), la Glasgow, facem următoarele precizări: - biletele vor fi disponibile luni, 21 octombrie, în int…
Last reply by KING | ROBERT, -
-
- 0 replies
- 8 views
Echipa națională de fotbal a Republicii Moldova a repurtat a doua victorie în Liga Națiunilor UEFA. Într-un meci din grupa a 2-a a Ligii D disputat pe stadionul Zimbru, discipolii lui Sergiu Cleșcenco au învins cu 2:0 reprezentativa Andorrei, transmite radiomoldova. "Tricolorii" au deschis scorul în minutul 31 în urma unui contraatac. Mihail Caimacov i-a trimis excelent lui Artur Ioniță care a marcat cu un șut la colțul lung. În repriza secundă, echipa Republicii Moldova a jucat defensiv, însă a marcat al doilea gol în minutele adiționale. Maxim Cojocaru a profitat de viteza superioară, l-a depășit pe Max Llovera și a înscris cu o evoluție plasată. Discipol…
Last reply by Dexter. @ GOV.RO, -
- 0 replies
- 94 views
George Baldock, fundaş dreapta internaţional grec al echipei Panathinaikos Atena, a fost găsit mort, miercuri, în piscina sa, potrivit agenţiei oficiale de presă ANA, citată de lefigaro.fr. Trupul neînsufleţit al fostului jucător al echipei Sheffield United, în vârstă de 31 de ani, a fost găsit la domiciliul său din Glyfada, la periferia de sud a Atenei, potrivit aceleiaşi surse, care nu a oferit alte detalii cu privire la circumstanţele morţii sale. Născut în Buckingham, Anglia, Baldock avea dublă cetăţenie, greacă şi engleză. El a semnat un contract pe trei ani cu Panathinaikos în luna mai. El a avut douăsprezece selecţii pentru Grecia. Jucătorii naţ…
-
- Manager Server
- 0 replies
- 110 views
Rafael Nadal (38 de ani, locul 158 ATP) și-a anunțat retragerea din tenis miercuri, 10 octombrie. Anunțul a fost făcut de însuși tenismenul spaniol, prin intermediul unui videoclip postat pe Instagram. Rafael Nadal se retrage din tenis "Salut tuturor, vreau să vă spun că mă retrag din tenisul profesionist. Adevărul este că au fost niște ani dificili, în special ultimii doi. Nu cred c-am fost capabil să joc fară anumite limite. E, evident, o decizie grea, care mi-a luat mult timp. Dar, în viața asta, totul are un început și un sfârșit. Cred că e momentul potrivit să pun capăt unei cariere care a fost lungă și mult mai de succes decât mi-aș fi put…
Last reply by RĂDUCU, -
-
Unul dintre cele mai surprinzătoare aspecte statistice actualizate recent arată că, dintre jucătoarele de tenis din România care sunt active, la ora actuală, Simona Halep nu are cea mai mare experiență, în ce privește finalele de turneu jucate în circuitul WTA. Monica Niculescu, și nu Simona Halep se mândrește cu un număr impresionant de cincizeci de finale jucate în turnee WTA - atât în proba individuală, cât și în proba de dublu, conform Fanatik. Monica Niculescu a ajuns la 50 de finale de turneu WTA, în carieră De partea cealaltă, Simona Halep are 44 de finale în WTA, dintre care 42, în proba individuală. Din aceste 42 de finale, Halep a câștigat …
Sursa CSA Steaua a rezolvat problema cu neplata arbitrilor de la meciul cu Focșani. A fost doar o problemă cu trimiterea facturilor, rezolvată rapid, dar, inițial, Comisiile FRF au anunțat oficial că CSA Steaua a fost amendată cu 1.400 de lei și că meciul cu Csikszereda, care, în cele din urmă, s-a jucat, nu va fi programat. La două jocuri neprogramate, o echipă este retrogradată automat. FRF a anulat amenda dată Stelei După ce a fost făcută dovada plăților, FRF a revenit și, în ședința Comisiei de Disciplină a anulat amenda de 1.400 de lei dată în primă instanță. ”Admite cererea de revizuire. Anulează penalitatea sportivă de 1400 lei aplicată la …
Last reply by PlayZeeK. # GFX, -
- 0 replies
- 2.5k views
Dinamo, în calitate de gazdă, va juca împotriva celor de la FCSB, pe Arena Națională, în derby-ul etapei cu numărul 13 din SuperLigă. Partida dintre cele două formații este programată pe 20 octombrie (duminică), de la 21:00, în direct pe Digi Sport 1. De asemenea, abonații Digi România vor putea urmări partida pe aplicația Digi Sport și pe site-ul digisport.ro Cu mult timp înaintea acestui duel, Gigi Becali (66 de ani) a dat indicii despre cum va arăta formula de start a ”roș-albaștrilor” pentru derby. Gigi Becali: ”Cea mai bună echipă va fi cu Dinamo, Rapid, Universitatea Craiova”. Gigi Becali a dezvăluit că FCSB va juca cu cel mai bun prim 11 împot…
Last reply by Edwward., -
- 0 replies
- 3.1k views
Gigi Becali (66 de ani) e sigur că FCSB se va numi iar ”Steaua București” în viitorul apropiat. La 10 ani de când clubul său a pierdut dreptul de a folosi marca ”Steaua București”, proces în care instanța a dat o decizie definitivă, Gigi Becali susține că FCSB se va numi iar Steaua. Gigi Becali e sigur că FCSB va fi iar Steaua: ”E chestiune de timp” Gigi Becali se bazează pe un posibil câștig într-un proces pentru folosirea denumirii ”Steaua” de la Biroul European de Proprietate Intelectuală. ”Am spus în ultimul timp Steaua, pentru că oamenii și toate instituțiile trebuie să înțeleagă că nu ne batem joc de România. Avem o echipă Steaua, care a fă…
Last reply by Luxie, -
-
- Manager Server
- 0 replies
- 2.3k views
Rapid a pierdut la Botoșani, scor 0-2, iar finalul jocului Marius Șumudică (53 de ani) a avut un mesaj misterios și a anunțat că va spune mai multe în următoarele zile. Tehnicianul chiar ar fi amenințat cu demisia în vestiar. La aproximativ 24 de ore după meciul de la Botoșani, antrenorul Rapidului a intervenit telefonic în cadrul emisiunii Fotbal Club. Șumudică a declarat răspicat că nu se pune problema să plece de la gruparea giuleșteană. Marius Șumudică: ”Păi, cât de mult mi-am dorit eu să vin la Rapid, credeți că plec așa ușor?” ”Păi, cât de mult mi-am dorit eu să vin la Rapid, credeți că plec așa ușor? Nu se pune problema să plec de la Rapid. Sunt nișt…
Last reply by RĂDUCU, -
-
-
- Manager Server
- 0 replies
- 258 views
Gigi Becali (66 de ani) a susținut o conferință de presă, a doua zi după meciul FCSB - Gloria Buzău, scor 3-2, din etapa cu numărul 12 în SuperLiga României. Patronul campioanei a avut o mare nemulțumire, și anume prestația lui Ionuț Panțîru (28 de ani), care a fost scos de pe teren după doar 29 de minute, după ce runda trecută, cu Sepsi, fusese integralist. Gigi Becali a anunțat că Ionuț Panțîru va pleca de la FCSB în condițiile actuale Becali a anunțat că și-a pierdut răbdarea cu Panțîru, fotbalist care a suferit mai multe accidentări din 2021 încoace. La un moment dat, "Latifundiarul din Pipera" spunea că îl plătește degeaba, dar nu renunță la e…
-
Gigi Becali a dezvăluit, după ce FCSB a reușit să o învingă pe PAOK Salonic cu 1-0 în Europa League, faptul că, la un moment dat, a primit o ofertă pentru a vinde clubul. Ofertă de 50.000.000€ pentru FCSB?! Dezvăluirea lui Gigi Becali: ”M-au sunat americanii” Afaceristul a precizat că a fost apelat de americani, care erau dispuși să ofere 50 de milioane de euro pentru a cumpăra FCSB. Gigi Becali a precizat însă că, după o conversație pe care a purtat-o cu familia sa, a decis să refuze oferta și să închidă negocierile. ”Eu ziceam la mișto. Adică, eu am vrut să vând, dar nu ți-am zis ce s-a întâmplat. M-au sunat niște americani și m-au întrebat dacă dau echip…
[FOTBAL] ”Am vorbit! Îmi e frică să nu-l ceară”. Elias Charalambous a atras atenția după rezultatele de la FCSB
by RĂDUCU-
- Manager Server
- 0 replies
- 1.3k views
Elias Charalambous (44 de ani), antrenorul celor de la FCSB, pare că devine un nume atractiv pe piața antrenorilor. Cel puțin asta susține Mihai Stoichiță (70 de ani), directorul tehnic al Federației Române de Fotbal. Stoichiță, despre Charalambous: ”O să ajungă la cea mai bună echipă din Cipru” Cluburi de top din Cipru au fost impresionate de munca lui Charalambous și au cerut deja informații despre antrenorul campioanei din SuperLiga. Oficialul de la Casa Fotbalului susține că ciprioții vorbesc la superlativ despre Charalambous, care, ce-i drept, este și conaționalul lor. ”Îmi e frică să nu-l ceară ăștia din Cipru pe Charalambous. Am vorbit acum 10 …
Last reply by RĂDUCU, -
-
Cristiano Ronaldo (39 de ani) nu este doar jucător la Al-Nassr, ci și o persoană cu putere de decizie în interiorul clubului. De altfel, până acum, starul portughez a sunat mai mulți dintre foștii săi colegi să vină să semneze cu gruparea saudită. Printre aceștia s-au numărat Casemiro (32 de ani) sau Bruno Fernandes (30 de ani), dar cei doi au refuzat ofertele primite. Se pare că lusitanul nu vrea să se oprească aici și vrea să aducă la Al-Nassr, cu orice preț, un fotbalist de top al Europei. Cristiano Ronaldo le-a cerut șeicilor să-l convingă pe Kevin de Bruyne cu un salariu de un milion de euro / săptămână Potrivit Mirror, Cristiano Ronaldo le-a c…
Last reply by Luxie, -
Florin Niță (37 de ani) a impresionat în Arabia Saudită cu gestul pe care l-a făcut în finalul meciului Damac - Al-Shabab, scor 1-0, în etapa a 6-a. În prelungirile partidei Damac - Al-Shabab, Majed Abdullah, atacantul oaspeților, s-a prăbușit pe teren, în urma unui contact dur cu un adversar. Gestul lui Florin Niță, după ce a văzut că Majed Abdullah s-a prăbușit pe teren După ce văzut că atacantul de la Al-Shabab s-a prăbușit pe teren și și-a pierdut cunoștința, Florin Niță nu a stat pe gânduri. Internaționalul român s-a dus ”glonț” spre Majed Abdullah pentru a-i oferi primul ajutor. În timp ce îi acorda primul ajutor, Florin Niță le făcea semne …
Last reply by Luxie, -
Gigi Becali (66 de ani), patronul FCSB-ului, a anunțat jucătorii pe care vor miza ”roș-albaștrii” la duelul cu Gloria Buzău, din etapa a 12-a a SuperLigii. FCSB - Gloria Buzău se joacă duminică, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1. Meciul poate fi urmărit și pe site-ul digisport.ro, cât și în aplicația Digi Sport, de abonații Digi România. Echipa anunțată de Gigi Becali pentru meciul FCSB-ului cu Gloria Buzău: Vlad Chiricheș și Adrian Șut, în centrul apărării. Gigi Becali a anunțat schimbări în primul 11 al FCSB-ului pentru meciul cu Gloria Buzău, după ce joi ”roș-albaștrii” au învins-o pe PAOK, scor 1-0, în etapa a doua din Europa League. Omul …
Last reply by Edwward., -
Sursa: digisport.ro Gigi Becali (66 de ani) a avut o scurtă discuție cu Darius Olaru (26 de ani), căpitanul FCSB-ului eliminat la Salonic, unde campioana României a câștigat cu 1-0. Gigi Becali nu l-a certat pe Darius Olaru, nici măcar nu i-a reproșat eliminarea din minutul 55, ba chiar i-a spus ”bravo” și a continuat cu o serie de glume. Ce i-a spus Gigi Becali lui Darius Olaru, după PAOK - FCSB 0-1. ”Înainte de meci, i-am spus ‘Bă, dacă ai să pasezi, pentru ce?’… Exact asta a făcut, numai că acum a făcut-… După meci, când l-am văzut, i-am zis ‘Bravo, bă, tu știi și când să iei roșu și când să iei galben, la tine e totul calculat, bă, băiatule. D…
Last reply by Alexandru06 @ LCS, -
-
- Manager Server
- 0 replies
- 138 views
FCSB a câștigat meciul cu PAOK, de la Salonic, scor 0-1, din etapa a doua a UEFA Europa League și este clasată momentan pe locurile 3-4 în clasamentul general, la egalitate cu Tottenham, cu șase puncte. Marius Șumudică nu s-a uitat la PAOK - FCSB 0-1 Marius Șumudică (53 de ani) a fost întrebat, la conferința de presă de vineri, de dinaintea meciului cu Botoșani, care se va juca duminică, de la 18:15, în direct la Digi Sport 1, din etapa 12, și despre succesul roș-albaștrilor. ”E un subiect care nu mă interesează, eu nu m-am uitat la meci, pregăteam meciul cu Botoșani, era mai important pentru mine. Le transmit felicitări, bravo lor, sperăm să mergem și…
Last reply by RĂDUCU, -
-
-
- Manager Server
- 0 replies
- 104 views
Partida PAOK - FCSB, din runda a doua din Europa League, s-a încheiat cu victoria roș-albaștrilor. PAOK - FCSB 0-1. Campioana României se impune la Salonic! PAOK a început mai bine meciul și a ratat mai multe ocazii importante în prima repriză, dar Daniel Bîrligea reușit să deschidă scorul în prelungirile partidei din pasa lui Darius Olaru. Astfel, campioana României a intrat cu avantaj la cabine. Grecii au continuat să preseze în repriza secundă, când FCSB a rămas în inferioritate numerică. Olaru a primit al doilea cartonaș galben în minutul 56 pentru un henț comis la mijlocul terenului și a fost eliminat. Ștefan Târnovanu a fost cel mai i…
-
-
- Manager Server
- 0 replies
- 663 views
Darius Olaru (26 de ani), căpitanul FCSB-ului, a fost eliminat în partea a doua a meciului cu PAOK Salonic, la scorul de 1-0 pentru ”roș-albaștri”, în etapa a doua din Europa League. Darius Olaru a văzut al doilea cartonaș galben în minutul 55 și ulterior pe cel roșu, după ce a pus mâna pe minge, în urma unui duel pierdut cu Ozdoev la care a cerut fault. Reacția presei din Grecia, după eliminarea lui Darius Olaru din PAOK - FCSB Presa din Grecia a reacționat imediat, după ce Darius Olaru a fost eliminat în partea a doua a meciului cu PAOK. Aceștia au scos în evidență faptul că mijlocașul a contribuit decisiv la golul lui Daniel Bîrligea din prelu…