Sari la conținut

Alexandru06 @ LCS

Administrator
  • Număr conținut

    1.620
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    40

Orice postat de Alexandru06 @ LCS

  1. Numele tău : @Alexandru06 @ LCS NickName TS3 : Alexandru06 @ LCS Vechime TS3 : 583 zile (conform matematicii mele 1 an, 7 luni si 10 zile). UniqueID : zWVgpvsiMGljNLBUdW08nuA9+AY=
  2. Maine iar e Luni, iar la munca.... :( 

    1. Ares

      Ares

      La munca putoare ce esti 🤣

    2. Alexandru06 @ LCS

      Alexandru06 @ LCS

      Era fain daca se făceau angajări la tine acolo, eu oricum vreau să-mi schimb locul de muncă… Tu ești mare boss acolo… 💪

  3. https://leaguecs.ro/forum/forum/9805-classic-prahova/ Done. Daca mai doresti modificari la sectiune te rog frumos sa dai reply in acest topic.
  4. Cererea dumneavoastră a fost acceptată, DNS-ul va fi activat în cel mai scurt timp posibil, mai jos aveți o listă de pași pe care să-i urmați după acceptarea cererii. Creați un topic în categoria „Forum Management” ( click ), pentru crearea categoriilor dumneavoastră. Asigurați-vă că numele serverului este identic cu cel din cererea de DNS. Serverul dumneavoastră nu trebuie să conțină mai mult de 3 boți, în caz contrar serverul va fi exclus din comunitate.
  5. https://leaguecs.ro/forum/forum/9783-roleplay-gta/ Done. Dacă mai dorești modificări la secțiune te rog să lași un reply în acest topic.
  6. Cererea dumneavoastră a fost acceptată, DNS-ul va fi activat în cel mai scurt timp posibil, mai jos aveți o listă de pași pe care să-i urmați după acceptarea cererii. Creați un topic în categoria „Forum Management” ( click ), pentru crearea categoriilor dumneavoastră. Asigurați-vă că numele serverului este identic cu cel din cererea de DNS. Serverul dumneavoastră nu trebuie să conțină mai mult de 3 boți, în caz contrar serverul va fi exclus din comunitate.
  7. Salut si bine ai venit pe comunitatea LeagueCS Romania. Iti dorim sedere placuta alaturi de noi.
  8. De la mine primești pentru perioada de probă. Mult succes!
  9. Asa de incurajare. OFF: se pare ca mi-a luat cineva locul.
  10. SURSA: digisport.ro După ce FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 2-0, și a făcut un pas extrem de important spre titlu, Gigi Becali a intrat în direct la Digi Sport și a oferit mai multe declarații. Prezent în studio, Ilie Dumitrescu a avut un dialog savuros cu Gigi Becali. Expertul Digi Sport i-a spus patronului de la FCSB că îi va oferi o diplomă dacă echipa sa va cuceri titlul, eveniment care este tot mai aproape. Ionuț Lupescu, replică pentru Dumitrescu: ”Dacă Ilie îi da diploma lui Gigi, eu o să i-o iau lui Ilie” Ionuț Lupescu a avut o intervenție la Digi Sport, iar fostul mare internațional a abordat mai multe subiecte, atât pe plan intern, cât și pe plan extern, întrucât fosta sa echipă, Bayer Leverkusen, a reușit o performanță extraordinară și a cucerit primul titlu din istoria sa. Întrebat și de play-off-ul din SuperLiga României, Ionuț Lupescu i-a felicitat pe cei de la FCSB pentru constanța de care au dat dovadă în acest sezon și a glumit cu Ilie Dumitrescu, fostul său coleg din ”Generația de Aur”, după ce analistul Digi Sport a afirmat că îi va acorda o diplomă lui Gigi Becali. ”Felicitări, au fost constanți și au meritat până la urmă. Dacă Ilie îi da diploma lui Gigi, eu o să i-o iau lui Ilie. Îi retrag diploma”, a afirmat Ionuț Lupescu, la Digi Sport. Dialog Ilie Dumitrescu - Gigi Becali, în direct la Digi Sport Special: Ilie Dumitrescu: Cine dă OK-ul final? Gigi Becali: Eu îl dau! Dar ei o fac (n.r. echipa). Ilie Dumitrescu: Eu asta spun. Este o muncă de ceva timp, de câțiva ani, ai pierdut 4-5 campionate, anul trecut în ultimul meci. Dar, repet, onorific îți fac o diplomă. Ți-am spus-o de când a început play-off-ul. Dacă iei campionatul, o diplomă ți-o acord în direct, aici. Gigi Becali: Măi, Ilie, mulțumesc de diplomă, dar să-ți spun ceva: pe mine mă interesează un cec de la Liga Campionilor, de mai multe zeci de milioane (n.r. hohote de râs ale invitaților din platou). Aia vrau eu. Ilie Dumitrescu: Dacă faci 5-6 transferuri, poate ai și tu șansa ta să ajungi acolo. Gigi Becali: Dacă nu faci, nu ai cum. Văd eu unde suntem mai slăbuți, adică unde nu suntem așa periculoși. Partea dreaptă nu e periculoasă și vârful nu e periculos.
  11. Felicitari amandurora pentru interviu si munca depusa, nota 10.
  12. Frumos interviu, felicitari amandurora pentru munca depusa, ca si nota? Logic ca 10+!!
  13. https://leaguecs.ro/forum/forum/9617-classic-iasi/ Done. Dacă mai dorești modificări la secțiune te rog să lași un reply în acest topic.
  14. Mâine la muncă dinou, urăsc Lunea… :(

    1. Ares

      Ares

      Nu te mai 😭, la munca putoare🤣

    2. Alexandru06 @ LCS

      Alexandru06 @ LCS

      Sunt deja la muncă, și nu, nu mă plâng. 🤣🤣

  15. https://leaguecs.ro/forum/forum/9733-classic-freecs/ (Te rog sa schimbi numele la server pentru ati adauga Banner-ul la sectiune). Done. Daca mai doresti modificari la sectiune te rog frumos sa dai reply in acest topic.
  16. Saturday with a beautiful "sun day". 🤣

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate