Sari la conținut

Spataphore

LCS PREMIUM
  • Număr conținut

    51
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre Spataphore

  • Dată Naștere 26.01.2000

Configurații server

  • Server & Games
    AMA

Vizitatori Recenți Profil

396 citiri profil

Realizările lui Spataphore

BRONZE II

BRONZE II (5/25)

  • 2 ani de LeagueCS
  • 1 an de LeagueCS

Insigne recente

125

Reputație Comunitate

  1. "sunt multumit cu ceea ce am si ce mi-a oferit Mr. God" bine zis @Ares. @devylinn @LeagueCSau fost construite bine intrebarile. Felicitari si multumiri pentru efortul depus. Sunteti bravo! 10/10 P.S @X-Treamnu-l mai stresa pe @Ares:d
  2. Buna ziua, As dori sa adaug descrieri la cateva subforumuri: La Sub-forum Ama Donatii, Descriere: Doresti sa achizitionezi un serviciu sau sa ajuti serverul? Intra aici. La Sub-forum Descarca counter strike 1.6 gratuit ,Descriere: Aici faci cunostinta cu partenerii nostri si poti descarca cel mai nou Counter Strike 1.6. La Sub-forum Cereri Admin, Descriere: Ai citit regulamentul? Indeplinesti toate cerintele? Te asteptam in echipa AMA. La Sub-forum Preturi, Descriere: Aici faci cunostinta cu preturile serviciilor noastre, multumim pentru colaborare! La sub forumul Conducerea Serverului sa fie scrisul cu majuscula: CONDUCEREA SERVERULUI. Va multumesc pentru suportul oferit! P.S Rog frumos sa fie respectate culorile la descriere cu rosu.
  3. Stimati jucatori, In acest topic voi expune informatii generale despre Donatii si va voi face cunostinta cu site-ul Ama Donations. - Site-ul dedicat donatiilor este https://amadonations.webnode.page/ . Pe acest site la sectiunea home, sunt descrise metodele de plata pentru achizitia unui serviciu, platile se accepta pe PayPal si Revolut. La fel la sectiunea home, aveti posibilitatea de a lua legatura cu un detinator pe adresa de email. - La sectiunea About sunt descrise informatiile generale a serverului. Iti garantam cea mai buna experienta de joc, fara codati, cu jucatori maturi. De asemenea sunt bineveniti si jucatorii ce se conecteaza pe serverul de Teamspeak 3, ts.leaguecs.ro sectiunea Ama. Tot la aceasta sectiune au fost integrate 4 site-uri principale: leaguecs.ro txx.ro proxycheck.io si site-ul de votare a serverului de Teamspeak Leaguecs. Aici la fel puteti sa faceti cunostinta cu fondatorii serverului: @Supreme NTM @SaRss @x-project @Spataphore . Fondatorii indeamna toti jucatorii cu o activitate buna pe server si cu respectarea tuturor cerintelor din regulament, sa depuna cereri pentru a adera la echipa Ama. - La sectiunea Servicii, veti observa serviciile ce le puteti procura lunar, cu o mica descriere la fiecare serviciu. Si desigur aici au incluse repetat metodele de plata care au fost specificate anterior. - La sectiunea Contacte, puteti lua legatura cu detinatorul prin adresa de email, la fel puteti face legatura cu echipa detinatorilor pe teamspeak. - De donatii se ocupa @Supreme NTM. Cei ce doresc sa procure un serviciu lunar, pot lua legatura cu el prin email, teamspeak.
  4. Numele tau : Artiom Nick-ul tau : Spataphore Ai citit regulamentul ? safieprimavara UniqueID : V0G2dzfZ3SDTmVFof57xHyP7J5Q=
  5. Fii sigur ca părinții tăi sunt mândri de tine. Îți doresc mult succes și multă sănătate!
  6. Nume actual: Artiom Numele pe care il doriti: Spataphore Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Numele de pe joc sa coincida cu cel de pe forum Link de la ultima cerere: Mentionez ca e prima cerere, va multumesc!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate