Aplicare grad Asistență
675 topicuri în acest forum
-
- 14 răspunsuri
- 277 citiri
Numele tău : Lazar Marian Vârsta ta : 22 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Activitate pe ts . Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Activitate, posturi pe forum Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Nu Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Forta asistenta UniqueID : ZPb+SUdRYaz2pGfiv5ah8HYS9AQ=
Ultimul răspuns de la Tarzy, -
- 12 răspunsuri
- 239 citiri
Numele tău : Z1nNN / Gabriel Vârsta ta : 17 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Momentan nu am ajutat-o cu nimic, insa de-acum as putea sa contribui cu activitate si mai multe chestii pe aceasta comunitate. Atat pe 'TeamSpeak', cat si pe Forum daca este nevoie. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Pai, as putea ajuta aceasta comunitate cu activitatea mea zilnica atat pe TeamSpeak, cat si pe server/forum daca este nevoie de orice, sa indrum membrii noi *sa le explic cum sta treaba cu Forumul/Teamspeak-ul*, si multe altele. Pentru inceput nu mai am nici o idee, insa pe parcurs voi dobandi o anumita experienta, intelegeti la ce ma …
Ultimul răspuns de la KiNG ;, -
- 5 răspunsuri
- 306 citiri
Numele tău : M. 'othx' Florin Vârsta ta : 22 (douăzecișidoi) Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Desgin, Configurare canal design, Ideei servere publice, support și implicare în diferite servere. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu cele de mai sus și chiar mai mult. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : - Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): "Aplic pentru asistenta" UniqueID : cEpz5GqCE32098kfeet+WvihdOI=
- 15 răspunsuri
- 234 citiri
Numele tău :mouse Vârsta ta :20 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:Cu activitate in mare parte , alterarea unor conflicte cat si cum am putut , indrumarea playerilor pe canalul ADD Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Extinderea comunitati , sa ajut si sa indrum playeri noi si mai multa activitate Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @b0rn0key Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):"Sunt omul lui X-tream" UniqueID :sL28/9EkZpSpkR0XHe8/Eb+M/1s=
- 14 răspunsuri
- 224 citiri
Numele tău : k1ck0r Vârsta ta : 17 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Activitate in fiecare zi pe ts3 si in rest cu nimic,dar de asta doresc sa iau gradul ca sa ajut cu ceva. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Indrumarea si ajutarea playerilor noi. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? @Griffon Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): "Sunt omul lui X-tream" UniqueID : /A2I7QApM+eP7U+hJWX/UhDW1tQ= ❤️
Ultimul răspuns de la Bombo | ftw., -
- 16 răspunsuri
- 491 citiri
Numele tău : CRO Vârsta ta : 19 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Pai cu activitate in mare parte Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu activitate in mare parte cu propuneri si sa fim o comunitate si mai stransa si cu ce ace pot in caz ca va interveni ceva important pentru ajutoru Teamspeak-uli cu Donati sau etc ma voi oferi sa ajut cu ce pot Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : practic da de @PlayZeeK. # GFX Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): "Sunt omul lui X-tream" UniqueID : WbeOq29AjrtI+RZ+pEAaX1emrVQ=
- 8 răspunsuri
- 442 citiri
Numele tău : Krajczar Alin Vârsta ta : 18 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Am fost mai demult pe aceasta comunitate ,recent nu am ajutat cu nimic dar as putea ajuta cu activitate ! Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Pai as putea sa ajut cu activitatea mea pe aceasta comunitate si recomandarea altor persoane leaguecs.ro Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @Pomarleanusa zicem ca el mi-a zis de lcs Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): "Vreau in asistenta LCS" UniqueID : Non-Steam
- 8 răspunsuri
- 280 citiri
Numele tău : SilentDef | AsuL Vârsta ta : 41 mai 1981 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: activitate , indrumare playeri care nu stiu sa foloseasca sau sa se puna la buton Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : activitate si cu mult mai multa implicare si o pastrare a linistii pe serverul de ts Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : drama - intr-un fel sau altul Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): "Sunt omul lui X-tream" UniqueID : krtQGIxcHXWAPLeKXa/iMEUuqnA
Ultimul răspuns de la Ares, -
- 1 răspuns
- 221 citiri
Numele tău : M. 'othx' Florin Vârsta ta : 22 (douăzecișidoi) Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Desgin, Configurare canal design, Ideei servere publice, support și implicare în diferite servere. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu cele de mai sus și chiar mai mult. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @Tarzy Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): "Asistență 2022" UniqueID : cEpz5GqCE32098kfeet+WvihdOI=
- 10 răspunsuri
- 300 citiri
Numele tău : Ramona Mondiala. Vârsta ta : 24 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Am incercat sa indrum persoanele noi, aplicarea gradelor pe canalul AMA, aplanarea situatiilor neplacute (cat si cum am putut). Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Extinderea comunitatii, indrumarea tuturor persoanele noi si ajutarea lor. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @SmoKey Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): "Vreau in asistenta LCS" UniqueID : ioiA59VJYwAwKEASeOn1zu+N4/4=
- 12 răspunsuri
- 219 citiri
Numele tău : Voloaca Alin-Alexandru Vârsta ta : 18 ani Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Donatii la caritate, iconite ts, ajutarea membrilor noi care intrau pe teamspeak Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu tot ce am ajutat si pana acum, ajut membrii noi, chiar si pe cei mai vechi daca nu stiu despre ce e vorba in unele cazuri Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Nu stiu, nu cred Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): "Vreau in asistenta LCS" UniqueID : G1zMLtM55zwUdnsMvE4e2NMDy7g=
Ultimul răspuns de la xxhevvoxx♔, -
- 13 răspunsuri
- 376 citiri
Numele tău :Puscasu Andrei-Ionut Vârsta ta :27 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:Activitate si sa ajut playeri noi Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :Cu activitate la asistenta si ajutor de canale si cu viata de zi cu zi sa fie mai buna Ești recomandat de cineva de pe comunitate? :BOMBOOOOOO SI POMMMMM Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):"Vreau in asistenta LCS" UniqueID :Z+5anDzC+FSLq5vcjsfHAT6JtB8=
Ultimul răspuns de la xxhevvoxx♔, -
- 5 răspunsuri
- 379 citiri
Numele tău : zigger. Vârsta ta : 16 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Activitate si playeri multumiti Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Activitate si implicare Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @Griffon Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Vreau in asistenta LCS UniqueID : 2ssz0ndv1wDwI3qre59jwTtJ5+s=
- 16 răspunsuri
- 399 citiri
Numele tău : CyanOne Vârsta ta : 20 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Populare/Mix-uri/Populare ts3/etc. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Ca sus! Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @unguru Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Vreau sa ajut asistenta UniqueID : CyanOne
- 15 răspunsuri
- 271 citiri
Numele tău : Catalin Vârsta ta : 23 , apr 24 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: activitate , indrumare playeri care nu stiu sa foloseasca sau sa se puna la buton Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : activitate si cu mult mai multa implicare si o pastrare a linistii pe serverul de ts Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : drama - intr-un fel sau altul Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Vreau sa ajut asistenta UniqueID : krtQGIxcHXWAPLeKXa/iMEUuqnA=
- 10 răspunsuri
- 327 citiri
Numele tău :Croitoru Cosmin Vârsta ta : 18 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Nu pot spune ca am ajutat, dar sunt activ si pot ajuta si indruma membrii noi. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Prin activitate si implicare Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Nu. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): "Vreau sa ajut asistenta" UniqueID : JxdCaZQNEmvJrYSvkE0QwjMcRJw=
Ultimul răspuns de la Ares, -
- 17 răspunsuri
- 436 citiri
Numele tău :Madalina Irina Vârsta ta : 24 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Nu stiu daca am ajutat prea mult pana acum, da incerc sa ajut cu activitate si membrii noi Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Activitate, implicare si cu orice este nevoie Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @PlayZeeK. # GFX, pup Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): "Vreau sa ajut" UniqueID : bQD7hoR5NMUFr1SnyhvsdHJ5KqM=
- 11 răspunsuri
- 255 citiri
Numele tău : r0bytzu Vârsta ta : 15 ani Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Sunt activ in fiecare zi Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Eu as ajuta comunitatea prin a fi activ de a ajuta la nevoie , si de a creste la un alt nivel Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : sincer nu cred Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Asistență 2022 UniqueID :AMqYOyvWv6O8GjCA0waabEFwCAw=
Ultimul răspuns de la John @ Anormalii, -
- 14 răspunsuri
- 284 citiri
Numele tău : Master_kill Vârsta ta : 20 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Activitate, indrumare si seriozitate Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Activitate Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Nu, nu sunt dar voi ideplini conditile !! Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):"Asistență 2022" UniqueID : lEcehEn0T2GWd4L5KR3Fd9NByag=
- 11 răspunsuri
- 208 citiri
Numele tău : Tom.! / David Vârsta ta : 15 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: activ Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : dezvoltare Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : nu Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): "Asistență 2022" UniqueID : nu stiu cum sa il aflu
- 14 răspunsuri
- 291 citiri
Numele tău : M. 'othx' Florin Vârsta ta : 22 (douăzecișidoi) Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Desgin, Configurare canal design, Ideei servere publice, support și implicare în diferite servere. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu cele de mai sus și chiar mai mult. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @Tarzy Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): "Asistență 2022" UniqueID : cEpz5GqCE32098kfeet+WvihdOI=
Ultimul răspuns de la Casper, -
- 13 răspunsuri
- 415 citiri
Numele tău : DreNK Vârsta ta : 21 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:Activitate, indrumare si seriozitate Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Activitate, de restul, vedem pe parcurs Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Nu chiar, dar presupun ca voi indeplinii conditiile. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):"Asistență 2022" UniqueID : 9wGoJZtYlSKTdrR+2xMT7Woc44g=
- 11 răspunsuri
- 368 citiri
Numele tau:Daniel Varsta ta:19 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:Sunt moderator de putin timp pe cs1.6 csgo mode si am fost si in iarna anului 2021 Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :Sunt activ pe teamspeak aproape in fiecare zi,si oricand sunt dispus sa ajut persoane noi Ești recomandat de cineva de pe comunitate? :SmoKey Ai citit regulamentul?: Asistenta 2022 UniqueID :W4F2UaFXebyuIYEoTh07jIS4cCI=
- 12 răspunsuri
- 242 citiri
Numele tău : Gabi Vârsta ta : 17 ani Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:Din punctu' meu de vedere , activitate. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :Activitate si implicare Ești recomandat de cineva de pe comunitate? :Nu. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): "Asistenta 2022" UniqueID : 0UU+eV2I0MyLnc1t1rAMq7QfRFs=
- 7 răspunsuri
- 234 citiri
Numele tău : zigger. Vârsta ta : 16 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Activitate Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Activitate ,devotament si playeri ajutati. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @unguru Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): VREAU IN ECHIPA LEAGUECS UniqueID : 2ssz0ndv1wDwI3qre59jwTtJ5+s=
Ultimul răspuns de la Tarzy,
- Anterioară
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11