Assistance Requests
673 topics in this forum
-
- 10 replies
- 259 views
Numele tău : Marius Vârsta ta : 27 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Activitate, implicare Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu tot ce voi putea, mai mult ca ultima data . Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : - Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Nu mergem la vot. UniqueID : QnO6FR4N0ttphTSl8uHvngpmgSs=
Last reply by .GoSSen., -
- 8 replies
- 225 views
Numele tău : La Regina* Vârsta ta : 25 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: ACTIVITATE Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : ACTIVITATE DISPONIBILITATE LA ORICE ORA Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Lemon Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): MERGEM LA VOT (eu aici nu votez:))))) UniqueID : vuQgeH9/rgyhr+V6bvhlMUwBpX8=Inserează imagine din URL
Last reply by Claudikes, -
- 6 replies
- 199 views
Numele tău : Cosmina Vârsta ta : 20 ( luna care vine ) Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Am stat aproximativ non-stop pe ts3 jucandu-ma cs 1.6 cu anumite persoane, am adus la randul meu anumite persoane in trecut pe comunitate si voi aduce si acum daca voi gasi pe cine , nu ezit sa fac asta si bineinteles in 2020, cand m-am alaturat acestei comunitati alaturi de niste amici (va stiti voi majoritatea) , ma alaturasem si categoriei de Jocuri Online ca Moderatoare pe forum , am stat o perioada nu mai stiu exact sincer cat dar, apoi ma retrasesem dar nu mai stiu exact motivul , pot spune doar ca ma lasasem de cs si tot ce tine de comunitati si posibil din …
Last reply by Stil, -
- 8 replies
- 231 views
Numele tău : moldova Vârsta ta : 19 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: am invitat prieteni de a petrece timp si de a ne juca pe serverele comunitatii. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : cu implicare si ajutor pe asistenta tehnica. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : - Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): revine iarna UniqueID : oszCLRjEtVz8yv1Wehq9II6XgiM=
- 7 replies
- 222 views
Numele tău : Rusneac Florin Paul Vârsta ta : 19 ani, aproape 20 (5040611) Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Am ajutat comunitatea prin activitatea pe teamspeack Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : As ajuta in contiuare comunitatea prin activitate zilnica, propuneri si sugesii sau solutii pentru imbunatatirea serverului/remedierea unei probleme si prin mentinerea unei atmosfere placute, scapand de utilizatorii toxici Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @1st_psicho @Bombo | ftw. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Am citit regulamentul UniqueID : hy4b0TOIOmXq27ADUgDRM9…
Last reply by Stil, -
- 1 reply
- 98 views
Numele tău : Andrei Petrescu. Vârsta ta : 17. Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Prin experienta mea ca moderator al serverelor de MIX . Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Prin ajutarea noiilor membrii si prin aducerea prietenilor pe server. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Ady Beleaua [SUPERVIZOR] Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Da staffleaguecs UniqueID :MtTGjTMlHYkZJPxlvPpLq4Kmc40=
- 7 replies
- 187 views
Numele tau : Andrei Petrescu Nick-ul tau : gtr.exe Ai citit regulamentul ? : desigur UniqueID :LFP6By8WI0S1Xg8RWVEXdgdxxs8=
- 1 reply
- 99 views
Numele tău : Florin Vârsta ta : 19 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: cu activitatea mea si sa aduc prieteni aici pe comunitate. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu activitatea mea, sa ajut membrii noi si pe viitor cu donatii. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Nu. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): bombocrocodila UniqueID : N/trvL2Qri1x8SEKJXjSER77tf4=
Last reply by Stil, -
-
- Manager Server
- 2 followers
- 8 replies
- 309 views
Numele tău : Alexandru Vârsta ta : 24. Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Doar pe Forum am ajutat până acum, pe TS3 nu am ajutat cu absolut nimic. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : activitate, ajutarea membrilor noi care vin pe TS3. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @devylinn @ LCS, @LemoN. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): primăvară-vară UniqueID : zWVgpvsiMGljNLBUdW08nuA9+AY= P.S: Acum nu mai e cererea la mișto / batjocură. Vă salut.
Last reply by Stil, -
-
-
- Manager Server
- 10 replies
- 271 views
Numele tău : Sorin Vârsta ta : 22 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Pe partea de Disign Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu tot ce este nevoie. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @devylinn @ LCS Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): primavara-vara UniqueID : n3E1Zze3QTD7FJE/WhJ5lQtiG+8=
Last reply by Bombo | ftw., -
-
-
- Manager Server
- 8 replies
- 247 views
Numele tău : Madalin Vârsta ta : 21 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Pana acum consider ca am ajutat comunitatea cu organizarea zilnica de mix-uri, totodata facandu-mi placere sa fac cunostita cu niste oameni superbi. Tin sa precizez ca am fost Helper chiar si aici pe comunitate. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : De acum inainte, sper sa cunosc din ce in ce mai multa lume noua si sa pot aduce cat mai multi jucatori noi pe server. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : X-Tream. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): "X-Tream Crocodil" UniqueID : qTWrJLHm0zMRdKEApSi7U+…
Last reply by Demon, -
-
-
- Manager Server
- 14 replies
- 307 views
Numele tău : .S!ckBoY^ AxBxNxHaLaB Vârsta ta : 28 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: m mai ajutat lume cu probleme care le aveau legate de joc sau teamspeak. cu prezentra Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : activitate ts3 Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Nu Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):Februarie2024 UniqueID : HBuqbr+VUp1y9WNVYq/8WaWpQeM=
Last reply by Demon, -
-
- 9 replies
- 238 views
Numele tău : Anonime Vârsta ta : 24 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Nu am ajutat foarte mult/sunt watcher/cu verificari! Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : activitate ts3 Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Nu Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):Februarie2024 UniqueID : uu76my8XP031XJA7Xc45wmVhEos=
- 1 reply
- 113 views
Numele tău : MILKA Vârsta ta :26 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: SUNT NOU IN COMUNITATE Cu ce ai putea să il ajuți în continuare de acum înainte : Sa scap comunitatea de codati si cei care nu isi vad de joaca . Voi incerca sa mai fac donatii pentru TS . Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Nu Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Februarie2024 Postul vizat : Admin Qwery
- 8 replies
- 273 views
Numele tău : LukiDuki Vârsta ta :21 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:de-a lungul timpului si in asistenta si ca watcher. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : activitate ts3 Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : acum nu, in trecut de Bombo Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):Februarie2024 UniqueID : 9H6QbMR+JsjRZtNLhCa2DBL6lWY=
Last reply by Demon, -
-
- Manager Server
- 10 replies
- 253 views
Numele tău : Răzvan Vârsta ta : 26 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Datorită faptului că activez de mult timp in comunitați de gaming și cu servere de teamspeak, pun la dispoziție toate informatiile ce le detin pentru comunitatea in care mă implic. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Consider că raspunsul de la întrebarea precedentă este suficient cat si pentru asta . Sunt si designer pot ajuta cu iconite / avatar inclusiv forum / teamspeak . Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Unii baieți mă cunosc, prefer sa nu le zic eu să mă recomande ci să o facă ei din proprie inițiativă . Ai citit regulamentul…
-
-
- Manager Server
- 12 replies
- 203 views
Numele tău : ady beleaua Vârsta ta : 17 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:Doar cu prezentra Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :timp pentru asistenta Intampinarea si ajutarea jucatorilor noi care vor intra pe comunitate! Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : mtk-angel Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): leaguecsromania2024 UniqueID :JcF9j8aT68rIaUxRp6sjHBQDGPU=
Last reply by mãdãlinZX, -
-
-
- Manager Server
- 12 replies
- 229 views
Numele tău : Seneka Vârsta ta : 19. Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Sunt de foarte mult timp aici pe comunitate, am ajutat cu aducerea unor servere, cu mix-urile pe cand se faceau, cu oferirea de grade celor noi aici si diferite probleme + creearea canalelor. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : cu tot ce aveti nevoie. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : cine e posibil sa ma mai stie din asistenta e @eAgLe EyE HARDCORE si demon dar nu sunt sigur deoarece am avut o inactivitate super mare tinand cont ca am fost plecat pe dinafara. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): nebuni…
-
-
- Manager Server
- 7 replies
- 182 views
Numele tău : Tuppeu Vârsta ta :26 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Am fost si acum 3-4 ani si cu mix-urile si cu verificari Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu ce este nevoie absolut orice Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @eAgLe EyE HARDCORE Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): nebunialeaguecs UniqueID : EfIZgjvdlQHvpbN+6/8l/00EI/A=
-
- 1 follower
- 13 replies
- 410 views
Nume :Tudor Varsta:51 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Doar cu prezentra Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum încontinuare: timp pentru asistenta Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Lemon Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):"LCSWinter" Unic Id: iKCaXbKWjhK9+ayY13hOr0TdfyE=
-
- Manager Server
- 11 replies
- 301 views
Numele tău : Lazaschevici Andrei Vârsta ta : 20 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: cu multe,nu vreau sa zic Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : sa ajut persoanele in asistenta Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : nu Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Plugusor UniqueID : EycUhRKs/slLdoWrqOq9MwBu+kg=
-
-
- Manager Server
- 11 replies
- 252 views
Numele tău :*LcS^Kobra* Vârsta ta :35 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: " cu toate nebuniile " :)) Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :supraveghere pe ts Ești recomandat de cineva de pe comunitate? :oarecum.... am ceva vechime pe comunitate.. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):vine 2024 UniqueID :ynWeMWX8C+LORtLyojVmmfMXloc=
-
-
- Manager Server
- 13 replies
- 285 views
Numele tău : Cosmin Vârsta ta :26 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:Am venit impreuna cu clanul L-M-N Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :Vreau sa ajut comunitatea cum pot Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : LemoN Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Am citit regulamentul cuvantul cheie: "vine 2024" UniqueID : tSzbghH2OkJK+m6fnSCICgcLoP4=
-
-
- Manager Server
- 12 replies
- 310 views
Numele tău : Kaneki(Narcis) Vârsta ta : 20 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Am fost inainte in asistenta teamspeak si am ajutat utilizatorii noi! Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Intampinarea si ajutarea jucatorilor noi care vor intra pe comunitate! Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Daimond Kane Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): santa claus UniqueID : K1qzR670U5CT8Ez4LTm3fwBzxco=
Last reply by eAgLe EyE HARDCORE, -
-
-
- Manager Server
- 11 replies
- 262 views
Numele tău : unguru (Dani) Vârsta ta : 21 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: cu tot ce am putut, am mai facut parte din acest proiect. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : In primul rand cu ordine si disciplina pe teamspeak, dezvoltarea proiectelor curente si viitoare. In rest, ajut cu orice oricand ❤️ Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : tpp @Daimond Kane Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): sa vina iarna 🥶 UniqueID : ZuKh+9qUjNJZHQL2ClcSDY8HARk=
Last reply by Bombo | ftw., -