Aplicare grad Asistență
695 topicuri în acest forum
-
-
- Manager Server
- 4 urmăritori
- 133 răspunsuri
- 8,7k citiri
Salutare tuturor, echipa LeagueCs isi mareste STAFF-ul pentru proiectul Asistenta Tehnica. Punem la bataie un numar nelimitat de accese, iar daca doresti sa faci parte dintr o echipa minunata alaturi de niste oameni cu mult caracter, tot ce trebuie sa faci este sa lasi un reply in acest topic urmand modelul prezentat, dar si micile observatii : ✔️ Perioada de proba este intre de 7-14 zile incepand de la gradul de Helper Assistent iar in fuctie de activitatea si implicarea fiecaruia veti primii +/- ✔️ Limbajul si comportamentul trebuie sa fie unul cel putin decent. ✔️ In cazul extrem in care sunteti respinsi puteti revenii cu o noua aplicare dupa un decurs d…
-
-
- 0 răspunsuri
- 1k citiri
Cerințe Pentru ca cererea să fie luată in considerare , trebuie să aveți în vedere următorii pași : Orice topic trebuie să aibă numele de genul "Cerere Grad - nume", altfel cererea nu se ia în considerare. În topic au voie să posteze doar cel care dorește gradul şi membrii care deţin acces pe serverul de teamspeak. (Restul care sunt în plus vor fii sancționați) Orice membru ce dorește să facă cerere pentru grad v-a fi nevoit să citească REGULAMENTUL Orice membru din staff care dă o părere doar să fie acolo, o să fie sancționat drastic. Dacă ai primit un răspuns negativ la o cerere, trebuie să aștepți 14 zile să poți face alta. …
-
-
- Manager Server
- 8 răspunsuri
- 185 citiri
Numele tău : Helena Vârsta ta : 20 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: I'm quite active on teamspeak and the forum regarding the Nestle server where I'm an administrator, as I will be now that I've been given the position of "junior moderator". I love this community and have brought many of my friends to TeamSpeak to be a part of this big family Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : I'm not from Romania, but I speak English very well. I'm constantly active on TeamSpeak, and especially at night, I've been to TeamSpeak many times when there was no admin to assign a server or game icon and talk to a new member or someone who ne…
-
-
-
- Manager Server
- 10 răspunsuri
- 166 citiri
Numele tău :Florin Alexandru Vârsta ta : 26 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Stiu multi numai trebuie sa zic eu Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : cu ce am ajutat si pana acum Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @jEko@Astarotth diliii mei . Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):PRIMĂVARA2025LCS UniqueID :1OfRiihq67k19MH0tBA9jJju92E=
-
-
-
- Manager Server
- 9 răspunsuri
- 173 citiri
Numele tău : Alexander. Vârsta ta : 21 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Este o întrebare foarte bună, dar aș putea începe cu informațiile oferite noilor playeri pe teamspeak, pe partea de canale, scripting și detalii legate de forum. Pe de o altă parte, am ajutat la buna gestionare a asitenței tehnice, iar când erau mulți, pe canalul de asistență tehnică mai interveneam și eu, fiindcă unde sunt mulți puterea crește. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Bineînțeles, mă pot implica în continuare în gestionarea noilor playeri pe serverul de teamspeak, menținerea unui cadru plăcut, liniștit și ambiental pe server și bineînțel…
-
-
-
- Manager Server
- 12 răspunsuri
- 179 citiri
Numele tău : Moroilo. Vârsta ta : 20. Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Timp de un 1 an am facut parte din Asistenta Tehnica si am ajutat foarte multe persoane. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu ceea ce am facut si in perioada cand am fost in asistenta. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : -. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): PRIMĂVARA2025LCS UniqueID : ElClVaa90b2GORTP0M0u6zfvlco=
-
-
- 4 răspunsuri
- 119 citiri
Model aplicație grad Numele tău :Valentin / flowleSSS Vârsta ta :22 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:momentan cu nimic Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte:cu activitatea mea pe ts3 si inclusiv pe forum si cu ce mai e nevoie Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : da @devylinn @ Leaguecs @Dexter. @ GOV.RO Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): “PRIMAVARA2025LCS” UniqueID : chG4kSR5ebAprq5JNSAgEUnMj4I=
-
-
- Manager Server
- 1 urmăritor
- 7 răspunsuri
- 151 citiri
Numele tău : 3Ffects Vârsta ta : 27 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Pe server-ul unde sunt admin GENERATII , am adus playeri pe teamspeak si am ajutat si voi ajuta in continuare. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu absolut orice este necesar. Voi ajuta membrii si voi mentine atmosfera frumoasa. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @Astarotth Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): PRIMAVARA2025LCS UniqueID : INI1j9UNW+ZIWBdePamPUk3h0eI=
-
-
-
- Manager Server
- 7 răspunsuri
- 174 citiri
Numele tău : Adrian Vârsta ta :21 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Am mai fost in asistenta Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : O sa fiu activ pe asistenta ca sa putem avea un server cat mai bun. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @hallen♥ @Daimond Kane Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): PRIMAVARA2025LCS UniqueID : Bb6PJE2Qb0Jd2+Sq+YvMnnr7vXI=
-
-
-
- Manager Server
- 10 răspunsuri
- 216 citiri
Numele tău :Prejban Mircea Vârsta ta :45 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: cu nimica Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : activitatea mea pe ts care va fii dupa ora 18:15 Ești recomandat de cineva de pe comunitate? :Nu Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): PRIMAVARA2025LCS UniqueID : HWHB+1shs6aea4rqZrSU9bf3jyg=
-
-
-
- Manager Server
- 7 răspunsuri
- 158 citiri
Numele tău : Popescu Flavius Vârsta ta : 26 ani Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Pana in momentul de fata cu nimic , abea ce am revenit in aceasta lumea a cs-ului 1.6 si a ts-ului am lipsit o perioada indelungata , dar m-am regandit sa ma intorc si sa dau o mana de ajutor de acum inainte acolo unde este nevoie ! Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Prin activitatea mea pe TS care va fii dupa ora 16:00 cat este nevoie pana seara , in weekend voi fii mereu prezent sa mentinem o buna ambiata pe TS Ești recomandat de cineva de pe comunitate? :Nu Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):LCS…
-
-
-
- Manager Server
- 7 răspunsuri
- 154 citiri
Numele tău : hallen Vârsta ta : 21 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: cutreier comunitatea de prin 2019-2020, am avut asistenta, servere, etc Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : activitate. am inceput recent sa folosesc din nou teamspeak si daca tot stau degeaba, macar sa dau o mana de ajutor. de obicei eu am fost scripter si support tehnic pentru cam orice e legat de php, css, python sau alte derivate, inclusiv amxmodx sau sourcepawn. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : nu. daca ma mai tine cineva minte, ma bucur tho Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): LCSBEST Unique…
-
-
-
- Manager Server
- 6 răspunsuri
- 161 citiri
Numele tău : Astaroth Vârsta ta : 28 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Aceasta comunitate nu am ajutat o deoarece sunt nou pe aicea, dar mi-a placut si as vrea sa fac parte din ea si am fost indrumat de John de la voi din staff! Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : ajutarea noilor membrii ai comunitatii si o atmosfera placuta ! Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @John @ Anormalii Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): lcsbest UniqueID : uPq/IgH/O042HwdQchq0rIcSt6o=
-
-
- 9 răspunsuri
- 179 citiri
Numele tău : Narcis Vârsta ta : 21 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: in trecut am mai fost in staff-ul asistentei, am ajutat cu publicitate pe canalul de youtube cat si pe tiktok, ceea ce voi face in continuare! Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : ajutarea noilor membrii ai comunitatii si o atmosfera placuta ! Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @Daimond Kane Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): lcsbest UniqueID : K1qzR670U5CT8Ez4LTm3fwBzxco=
-
- 2 răspunsuri
- 122 citiri
Numele tău : Marius Vârsta ta : 28 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: in trecut am ajutat catde mult am putut, cine m a prins stie de ce sunt in stare. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : activitate si intretinerea bunei atmosfere Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : nup Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): lcsbest UniqueID : y/BnjfCVKDqyA/poPgOOrMlZvew=
-
- 6 răspunsuri
- 164 citiri
Numele tău : Claudiu Vârsta ta : 29 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Pace si liniste si ordine in confort la sectiuni Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : ajutandui pe cei noi veniti Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @Stil si @LemoN Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): LCSBEST UniqueID : fCz6khBY41g3BNCUbXlNFui4mrQ=
-
-
- Manager Server
- 6 răspunsuri
- 164 citiri
Numele tău :ionut Vârsta ta :16 implinesc 17 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:momentan nimic deoarece am fost afk 1 un an si nu mai stiu ce am facut in primul,dar stiu ca am administrat ceva Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :aducand persoane pe ts,ajutandui pe cei noi veniti Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @Daimond Kane Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): staff2k25 UniqueID : oC386L6e5R0JB8AiMC8ICPPimyY=
-
-
-
- Manager Server
- 7 răspunsuri
- 172 citiri
Numele tău : Constantin Vârsta ta : 26 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: am adus playeri de pe sv de aka pe ts. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu activitate și cu aducerea playerilor pe comunitate. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @rezeck Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): staff2k25 UniqueID : NNISDqhLP0EcUJZR 95v4t/mF+xM=
-
-
- 5 răspunsuri
- 154 citiri
Numele tău :Jake. Vârsta ta :23 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:Pana acum eu am ajutat comunitatea cu activitatea mea si post-urile mele active pe forum la caterogiile de Moderator. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :Pai prin activitate, prin ajutor-ul playeriilor dupa forum/TS3. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? :Nu. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):staff2k25 UniqueID : Y974mWQ8N+GZAWCtvdPDqr6wWX0=
-
- 7 răspunsuri
- 307 citiri
Numele tau : Coman Gabriel Nick-ul tau : Coman Ai citit regulamentul ? : vineiarna UniqueID : eoViqFade/akEVpa/P8EK3dIt6E=
-
- 7 răspunsuri
- 266 citiri
Numele tău : wasd ( Madalin) Vârsta ta : 29 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:Activitate, si am mai facut parte din staf Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Acelasi lucruri, si sa am grija de oamani Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Nu Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): vineiarna UniqueID : jQKf6z+z7QpJH2YmRmTWj2DTNpk=
-
- 1 răspuns
- 128 citiri
Numele tau : Cosmin Nick-ul tau : Pușcărie Ai citit regulamentul ? afaraploua UniqueID : -
-
- 5 răspunsuri
- 236 citiri
Numele tău :Diicot Vârsta ta :21 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:am adus playeri si am tinut comunitatea in liniste Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :sa aduc persoane noi si sa ajut comunitatea Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @Bombo | ftw. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):afaraploua UniqueID : Po/ebUVNzcimbWgbDgrShAfH4Bw=
-
- 7 răspunsuri
- 300 citiri
Numele tău : The Boogeyman (Fabi) Vârsta ta : 19 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:Activitate, probabil buna stare, ordine.. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Acelasi lucruri, pe viitor probabil si niste idei de proiectare, depinde de accesul pe care il am.. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Nu Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): afaraploua UniqueID : C4N/CFoD0KYheMLTilfNChgBCOg=
-
- 1 răspuns
- 146 citiri
Numele tau : Lucian Nick-ul tau :L.S Ai citit regulamentul ? :da