Diicot Postat Noiembrie 22, 2024 Postat Noiembrie 22, 2024 Numele tău :Diicot Vârsta ta :21 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:am adus playeri si am tinut comunitatea in liniste Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :sa aduc persoane noi si sa ajut comunitatea Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @Bombo | ftw. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):afaraploua UniqueID : Po/ebUVNzcimbWgbDgrShAfH4Bw=
RĂDUCU Postat Noiembrie 22, 2024 Postat Noiembrie 22, 2024 Eu unul nu prea te-am observat pe TeamSpeak3 sincer, dar avem nevoie de persoane în staff, pro pentru perioada de probă.
LCS PREMIUM Daimond Kane Postat Noiembrie 22, 2024 LCS PREMIUM Postat Noiembrie 22, 2024 Diicot a mai fost pe comunitate, a avut și grad în 2021-2022. Nu a primit remove pentru comportament inadecvat. A fost Moderator Assistant și și-a făcut treaba. De la mine ai un . Mult succes, maestre! Abia așteptam să mai revină cei din garda veche!!!
LemoN Postat Noiembrie 22, 2024 Postat Noiembrie 22, 2024 Te rog sa mă contactezi pe mine sau pe orice alt Support pentru a-ți putea acorda gradul.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.