Sari la conținut

Daimond Kane

Asistență Tehnică TS3
  • Număr conținut

    337
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Daimond Kane a câștigat ziua ultima dată pe Decembrie 13 2023

Daimond Kane a avut cel mai apreciat conținut!

9 Urmăritori

Despre Daimond Kane

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui Daimond Kane

GOLD I

GOLD I (10/25)

  • 2 ani de LeagueCS
  • 1 an de LeagueCS

Insigne recente

344

Reputație Comunitate

  1. În sfârșit te-ai răzgândit! Mult succes!
  2. Te-am mai văzut pe TeamSpeak. Ai canal jos în secțiunea LEAGUECS - CANALE PERMANENTE. Sunt sigur că te vei descurca și că te vei integra. Mult succes, miss!
  3. De încurajare. Ești de treabă. Mult succes!
  4. O să îți dau și eu un . Motivele sunt mai sus. Dacă vrei să revii cu o cerere, așteaptă numărul de zile specificat în regulament/topic, respectă modelul și citește cu atenție!...
  5. Vine în Asistență un om de bază al Forumului! Îmi place! Mult succes, omule!
  6. Proiectul Asistenței Tehnice este foarte important! E nevoie de oameni serioși, dedicați și deschiși, cu un vibe bun și fără stres. Sper că vei ajuta comunitatea LEAGUECS cu activitatea și cu implicarea ta! Mult succes!
  7. Ai un comportment bun și un istoric mediocru spre bun, fără evenimente negative(ai mai fost în staff și ți s-a dat remove din pricina inactivității). Sper să ajuți comunitatea cu ce poți. Mult succes!
  8. Te așteptăm și pe aplicația TeamSpeak pe ts.leaguecs.ro!
  9. Sfântul Ioan Gură de Aur este una din personalitățile proeminente ce au marcat veacul al IV-lea creștin. S-a născut în frumosul și populatul oraș al Antiohiei în anul 347. După moartea mamei sale, s-a nevoit 4 ani de zile în munții Antiohiei, unde s-a adâncit în rugăciune și în studierea Sfintei Scripturi. În anul 381 a fost hirotonit diacon de câtre Episcopul Meletie, iar apoi preot predicator de către Episcopul Flavian pe seama Catedralei din Antiohia. În anul 398, împotriva voinței sale, a fost numit Patriarh al Constantinopolului. Acesta a murit la vârsta de 53 de ani. După numele acestuia a fost alcătuită Sfânta Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur, care se săvârșește, după Tipic, în fiecare zi, cu excepția: - zilelor aliturgice - perioada Postului Mare(în afara sâmbetelor, când se săvârșește a Sfântului Ioan Gură de Aur) - când se săvârșește Liturghia Sfântului Vasile cel Mare(de 10 ori pe an) Sursă: extras din "Cuvântare de laudă creștină în secolul al IV-lea".
  10. Nu știu dacă va mai fi cineva care să posteze, dar, în opinia mea, se poate face măcar ceva de probă. Este ceva constructiv, ceva de suflet. Oricum, decizia este a voastră. Eu doar încerc să îmi susțin punctul de vedere.
  11. Dacă spui că LEAGUECS este "comunitate de Gaming, nu de Biserică", atunci de ce există secțiunile de World News, IT News, Movies & TV Series, Music, Mysteries & Crimes și Crypto & NFT? Se promovează și altceva în afară de gaming. NIHIL SINE DEO! Alte păreri? (Încerc să răspund la contraargumentele voastre, deoarece consider că, dacă se acceptă și alte lucruri în afară de ce ține de "gaming", așa poate fi inclusă și o secțiune specială strict legată de lucrurile religioase.)
  12. Nu am menționat nimic despre știri. Consider că nu ai cum să postezi informații istorice despre IBOR(Istoria Bisericii Ortodoxe Române), IBU(Istoria Bisericii Universale), Dogmatică, Liturgică, Teoria Muzicii Psaltice etc. la News. Nici măcar viețile Sfinților din calendar sau povești cu învățături ortodoxe sau informații despre filialele Asociațiilor din fiecare oraș sau regiune! Nici măcar informațiile din punct de vedere istoric despre o anumită Biserică, Mănăstire sau Catedrală(care pot fi catalogate ca monumente istorice, bineînțeles)! Sunt de părere că la știri trebuie postate, bineînțeles, știri. Din punct de vedere religios pot da următoarele exemple: agenda slujirii Arhiereilor Bisericii Ortodoxe Române la diferite duminici și sărbători, fapte social-filantropice, cateheze, sfințiri de Bisericii, Mănăstiri și alte slujiri arhierești, întruniri ale Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române și hotărârile luate în cadrul acestora, etc.
  13. Nume: Daimond Kane Care este sugestia/propunerea dumneavoastră?: Propun să fie adăugată o nouă categorie sau o nouă secțiune în cadrul Multimedia, pe care să se posteze lucruri religioase(ortodoxe) de natură generală, istorică, muzicală, tipiconală și povățuitoare. Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea?: Prin această secțiune ne putem dezvolta cunoștințele legate de credința ortodoxă și unele persoane poate vor găsi anumite răspunsuri la unele întrebări pe care și le pun. Poate există iubitori de muzică psaltică dornici să aprofundeze acest tip de muzică. Dacă este în regulă, mă pot ocupa personal de administrarea acestei categorii/secțiuni sau, măcar, să dau anumite sugestii cu privire la organizarea acesteia.
  14. Observ că tot încerci de vreo 2 zile să intrii în staff ba pe server, ba pe Forum, ba aici... Încearcă, mai întâi, să te afirmi puțin, ca să te observe și cei din jur, nu să faci așa, dintr-odată, cereri peste tot. Hai pe la Asistență să ne cunoaștem!
  15. Mie îmi plac oamenii loiali comunității, nu cei plimbăreți/migratori. Îți urez mult succes în continuare! Doamne ajută!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate