Arhivă cereri de schimbare a nickname-ului
Această arhivă conține toate cererile de schimbare a nickname-ului, aprobate, respinse sau închise. Secțiunea este destinată păstrării evidenței solicitărilor și consultării istoricului modificărilor efectuate.
859 topicuri în acest forum
-
- 1 răspuns
- 301 citiri
Nume actual:MarKuss. Numele pe care il doriti: Leonte [;x] Motivul pentru care doriti sa il schimbati: nu imi mai place nick asta chiar daca mi-e vechi contu..
-
Nume actual: [email protected] Numele pe care il doriti: vasy2003 Motivul pentru care doriti sa il schimbati: din greseala miam pus emailu:)
-
- 1 răspuns
- 363 citiri
Nume actual: crys Numele pe care il doriti: DGL Motivul pentru care doriti sa il schimbati: am de mult timp acest username .. doresc schimbarea lui detin un sv cs unde folosesc alt nickname
-
- 1 răspuns
- 491 citiri
Nume actual: ANXZEU Numele pe care il doriti: Giannis Antetokounmpo Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Vreau sa am numele ca pe teamspeak.
-
- 1 răspuns
- 285 citiri
Nume actual: SLOXY Numele pe care il doriti: FORWEEK' Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Nume nou!
-
- 1 răspuns
- 510 citiri
Nume actual: Maverik Arabu Numele pe care il doriti: Maverik. wk Motivul pentru care doriti sa il schimbati: E vechi celalalt
-
- 1 răspuns
- 298 citiri
Nume actual: biscuit3. Numele pe care il doriti: femeseu .eXe Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Asta e numele meu principal
-
- 1 răspuns
- 428 citiri
Nume actual: Adriannn Numele pe care il doriti: RedOne Motivul pentru care doriti sa il schimbati: este mai frumos RedOne multumesc mult
-
- 1 răspuns
- 398 citiri
Nume actual: Dr@GoNuL-Ak-47 Numele pe care il doriti: ZooM Motivul pentru care doriti sa il schimbati: am schimbat numele pe srv de cs si vreau sa fie la fel ca pe forum