Arhivă cereri de schimbare a nickname-ului
Această arhivă conține toate cererile de schimbare a nickname-ului, aprobate, respinse sau închise. Secțiunea este destinată păstrării evidenței solicitărilor și consultării istoricului modificărilor efectuate.
859 topicuri în acest forum
-
- 1 răspuns
- 15 citiri
Nume actual: qsdd Numele pe care il doriti: PrAz4ceApA Motivul pentru care doriti sa il schimbati: my real nick Link de la ultima cerere: My first Request
-
- 1 răspuns
- 27 citiri
Nume actual: Diablozen Numele pe care il doriti: ajxs Motivul pentru care doriti sa il schimbati: nume vechi , cont vechi Link de la ultima cerere: -
-
- 1 urmăritor
- 1 răspuns
- 29 citiri
Nume actual: ca1nE Numele pe care il doriti: Danutz@LCS Motivul pentru care doriti sa il schimbati: sunt om nu animal Link de la ultima cerere: este prima cerere
-
- 4 răspunsuri
- 38 citiri
Postat Iulie 6 Nume actual: alg gG Numele pe care il doriti: Massi JSK * Motivul pentru care doriti sa il schimbati: e numele de pe server si vreau sa fie acelasi si pe forum Link de la ultima cerere: Nu am, este prima.
-
- 1 răspuns
- 46 citiri
Nume actual: LuCaS.dll Numele pe care il doriti: PranKk Motivul pentru care doriti sa il schimbati: is old nick Link de la ultima cerere: fist request!
-
- 1 răspuns
- 49 citiri
Nume actual: Alexissone Numele pe care il doriti: -semizeu- Alex,Motivul pentru care doriti sa il schimbati: joc pe un servar de zm si imi cere regulamentul sal schimb Link de la ultima cerere: ii prima data
-
- 1 răspuns
- 69 citiri
Nume actual: -Rq-MaRiuS-Numele pe care il doriti: -MaRusKy-Motivul pentru care doriti sa il schimbati: joc pe un servar de zm si imi cere regulamentul sal schimb Link de la ultima cerere: stiu ca mai am 5 zile pana la termenul legal de schimbare a numelui dar plec in deplasare cu munca și nu mai am acces la laptop,mulțumesc frumos
-
- 1 răspuns
- 54 citiri
Nume actual: RSQWD Numele pe care il doriti: Resqwad @ Anormalii Motivul pentru care doriti sa il schimbati: e numele de pe server si vreau sa fie acelasi si pe forum Link de la ultima cerere: Nu am, este prima.
-
- 1 răspuns
- 41 citiri
Nume actual: Ozgean. Numele pe care il doriti: oZgEaN ;x Motivul pentru care doriti sa il schimbati: cu asta ma joc pe sv anormalii Link de la ultima cerere: -
-
- 1 răspuns
- 55 citiri
Nume actual: RS6 Showtime Numele pe care il doriti: AMGShowtime Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Actualul este un acronim mai vechi, iar numele dorit este forma actuala pe care o utilizez prin toate colturile internetului. Link de la ultima cerere: -
-
- 3 răspunsuri
- 55 citiri
Nume actual: -Dark Numele pe care il doriti: D@rk Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Vreau să am același nume pe forum și pe serverul zm, mulțumesc. Link de la ultima cerere: -
-
- 1 răspuns
- 62 citiri
Nume actual: [BIO] Lautaru Numele pe care il doriti: ciucioprimo Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Nu ma mai reprezinta, in prezent avand imaginea de streamer pentru LGCS Link de la ultima cerere: e prima cerere.
-
- 1 răspuns
- 47 citiri
Nume actual: TonyLoveCats Numele pe care il doriti: Tonyzm Motivul pentru care doriti sa il schimbati: sa am acelasi pe server si joc, multumesc Link de la ultima cerere: -
-
- 1 răspuns
- 157 citiri
Nume actual: TonyLoveCats Numele pe care il doriti: Tony. Motivul pentru care doriti sa il schimbati: sa am acelasi pe server si joc, multumesc Link de la ultima cerere: -
-
- 1 răspuns
- 49 citiri
Nume actual: GoldEye Numele pe care il doriti: Microsoft JewPoint Motivul pentru care doriti sa il schimbati: sa am acelasi pe server si joc, multumesc Link de la ultima cerere: -
-
- 1 urmăritor
- 3 răspunsuri
- 72 citiri
Nume actual: SRG91 Numele pe care il doriti: Venom Motivul pentru care doriti sa il schimbati: joc pe un servar de zm si imi cere regulamentul sal schimb Link de la ultima cerere: ii prima data
-
- 1 răspuns
- 52 citiri
Nume actual: Rq_ExT3eMe Numele pe care il doriti: -Rq-MaRiuS-Motivul pentru care doriti sa il schimbati: joc pe un servar de zm si imi cere regulamentul sal schimb Link de la ultima cerere: ii prima data
-
- 1 răspuns
- 47 citiri
Nume actual: zennik Numele pe care il doriti: zennik @ZM Motivul pentru care doriti sa il schimbati: sa fie Link de la ultima cerere: https://leaguecs.ro/forum/topic/84686-schimbare-nume-zenn/#comment-425398
-
- 3 răspunsuri
- 86 citiri
Nume actual: Cyprian Numele pe care il doriti: axelxcapo Motivul pentru care doriti sa il schimbati: I changed my name because I'm playing on a server and I changed my name from there, is that okay Link de la ultima cerere: it's the first
-
- 1 urmăritor
- 1 răspuns
- 62 citiri
Nume actual: JustManiac Numele pe care il doriti: MrEveningtstar @ LCS Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Joc pe un sv de zm si am nevoie sa schimb numele ca sa l am si pe sv si aici Link de la ultima cerere: -
-
- 1 răspuns
- 51 citiri
Nume actual: V a l y # Numele pe care il doriti: x o x o ; / x o x o - / x o x o - 1337 oricare din aceste 3 care e permis si daca se poate schimba . Mersii Motivul pentru care doriti sa il schimbati: ca asa imi place Link de la ultima cerere: e prima
-
- 1 răspuns
- 50 citiri
Nume actual: oold.school Numele pe care il doriti: LioNNN Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Joc pe un sv de zm si am nevoie sa schimb numele ca sa l am si pe sv si aici Link de la ultima cerere: -
-
- 1 răspuns
- 46 citiri
Nume actual: kfb# Numele pe care il doriti: kisu Motivul pentru care doriti sa il schimbati: sa am acelasi atat pe steam cat si pe forum Link de la ultima cerere: este prima cerere
-
- 1 răspuns
- 58 citiri
Current name: ISLAM_SAMI The name you want: malsi I want to have New name
-
- 1 răspuns
- 50 citiri
Nume actual: STR Numele pe care il doriti: Medeelin Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Nickname-ul actual il foloseam cu mult timp in urma. Link de la ultima cerere: -