Arhivă cereri de schimbare a nickname-ului
Această arhivă conține toate cererile de schimbare a nickname-ului, aprobate, respinse sau închise. Secțiunea este destinată păstrării evidenței solicitărilor și consultării istoricului modificărilor efectuate.
859 topicuri în acest forum
-
- 1 răspuns
- 288 citiri
Nume actual: 1babydevvvvv1 Numele pe care il doriti: J U S T Motivul pentru care doriti sa il schimbati: joc cu alt nume
-
- 1 răspuns
- 430 citiri
Nume actual: Cristy9 Numele pe care il doriti: DrAmEr Motivul pentru care doriti sa il schimbati: imi place mai mult
-
- 1 răspuns
- 287 citiri
Nume actual: SMAZ Numele pe care il doriti: neverMIND Motivul pentru care doriti sa il schimbati: nume vechi
-
- 1 răspuns
- 489 citiri
Nume actual: Giannis Antetokounmpo Numele pe care il doriti: mojito♥ Motivul pentru care doriti sa il schimbati: m-am saturat de numele asta lung..
-
- 1 răspuns
- 592 citiri
Nume actual: n1ckz0rr Numele pe care il doriti: HaDes™ Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Ca Asa Il Am Peste Tot
-
- 1 răspuns
- 510 citiri
Nume actual: ControlulDeCalitate Numele pe care il doriti: Savage. Motivul pentru care doriti sa il schimbati: M am plictisit de cel vechi
-
- 1 răspuns
- 280 citiri
Nume actual: ๖ۣۣۜLaurenţiu Numele pe care il doriti: ๖ۣۣۜLaurenţiu 😈 Motivul pentru care doriti sa il schimbati:
-
acceptat [Acceptat] » [Schimbare Nume] Mikey
de Vizitator Trunks- 1 răspuns
- 310 citiri
Nume actual: Mikey Numele pe care il doriti: Trunks Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Nu ma mai reprezinta numele menționat în prima parte
-
- 1 răspuns
- 297 citiri
Nume actual: ella Numele pe care il doriti: fistique. Motivul pentru care doriti sa il schimbati: -
-
- 1 răspuns
- 374 citiri
Nume actual: dragozera - Numele pe care il doriti: Pintilie D. Motivul pentru care doriti sa il schimbati: acesta e numele meu actual , pe cam toate forumurile
-
- 1 răspuns
- 364 citiri
Nume actual: rDc. [x] Numele pe care il doriti: răducuuu!? Motivul pentru care doriti sa il schimbati: prea multe hate-uri cica ma dau drept alta persoana cu acest nume
-
- 1 răspuns
- 386 citiri
Nume actual: Vali C. Numele pe care il doriti: valentinch-.wKz Motivul pentru care doriti sa il schimbati: ca m am plictisit de numele asta si in vreau pe asta care il folosesc cam peste tot
-
- 0 răspunsuri
- 283 citiri
Nume actual : Masac Antonio Nume dorit : AlexandRu Motiv : Mi am facut contul repede si nu am completat bine datele !!!! Rog frumos moderatorii sa imi schimbe numele sau sa imi stearga definitiv contul de pe league cs ... Sarbatori fericite ... Paste fericit !!!
-
- 1 răspuns
- 332 citiri
Nume actual: Maverik. wk Numele pe care il doriti: Maverik Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Nu maisunt in clanul wk si nu mai vreau sa-l am asa..
-
- 1 răspuns
- 512 citiri
Nume actual: eclipse. Numele pe care il doriti: devault. Motivul pentru care doriti sa il schimbati: -
-
- 1 răspuns
- 343 citiri
Nume actual: EXTBN - MOW3D Numele pe care il doriti: Fzr Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Imi place asta
-
- 1 răspuns
- 322 citiri
Nume actual: VenoM Numele pe care il doriti: IorgutZ Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Sa fie lfl ca si pe cs 😆
-
- 1 răspuns
- 294 citiri
Nume actual: Rio Numele pe care il doriti: Rio420 Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Becaus its my nick from 2015
-
- 1 răspuns
- 370 citiri
Nume actual: alinuuut Numele pe care il doriti: alinuuț Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Imi place asa mai mult...
-
- 1 răspuns
- 567 citiri
Actual nick:lusifer New nick:KamasutrA Reason:i think some1 has found my password and i dont what him to steal my things
-
- 1 răspuns
- 296 citiri
Nume actual: bihoreanu Numele pe care il doriti: rDc. [x] Motivul pentru care doriti sa il schimbati: o schimbare noua dupa atata timp
-
- 1 răspuns
- 300 citiri
Nume actual: LosT Numele pe care il doriti: PuRe LucKy Motivul pentru care doriti sa il schimbati: m-am plictisit de el . mersi .
-
- 1 răspuns
- 270 citiri
Nume actual: Illusion. Numele pe care il doriti: cyx Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Acest nickname il am de foarte mult timp si vreau sa fac o schimbare.
-
- 1 răspuns
- 275 citiri
Nume actual: EXACT Numele pe care il doriti: Nyox Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Fiindca am numele pe servere Nyox
-
- 1 răspuns
- 313 citiri
Nume actual: 666doLLars Numele pe care il doriti: GabrielAg Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Ii mai easy pentru mine.