Mr.1TAP Postat Mai 2, 2024 Postat Mai 2, 2024 [1]. Nume: Robert [2]. Nick server: Mr.1TAP [3]. Varsta: 22 [4]. LeveL: 14 [5]. Ore jucate [Apasa aici]: https://www.gametracker.com/player/Mr.1TAP/zm.leaguecs.ro:27015/ [6]. Ai citit regulamentul?: Normal Zm#LeagueCS [7]. De ce doresti admin?: Stiu ca poate este cam devreme pentru aceasta cerere, am experienta din trecut cu adminat si stiu ce responsabilitati am , imi doresc sa ajut playerii ce intra pe acest server sa se simta cat mai bine ,sa se respecte regulamentul si sa ajut staff-ul .
Yuno Postat Mai 2, 2024 Postat Mai 2, 2024 Contra , nu a existat noapte sa nu te vad cerșind ap-uri și fix azi ai primit câteva slay pe motiv ca ai încălcat regulamentul. 1
THODA BG TTTTTTTTTT Postat Mai 2, 2024 Postat Mai 2, 2024 i gave u contra bcs i show u 1 player is vip gaving u vip gun bcs u begining it
zennik Postat Mai 3, 2024 Postat Mai 3, 2024 Contra , nu ești pregătit , încalci regulamentul , dacă citeai regulamentul erai sa știi ca Cerșitul de AP , este o încălcare a regulamentului care se sancționează
Mr.1TAP Postat Mai 3, 2024 Autor Postat Mai 3, 2024 Nu am cersit niciodata ap , daca am facut o gluma ceva asta nu inseamna cersit dar nu toata lumea intelege in fine , parerile voastre
zennik Postat Mai 3, 2024 Postat Mai 3, 2024 23 minutes ago, Mr.1TAP said: Nu am cersit niciodata ap , daca am facut o gluma ceva asta nu inseamna cersit dar nu toata lumea intelege in fine , parerile voastre noi respectam regulamentul ,nu citim ganduri ,a fost o gluma sau nu ,nu avem de unde sa stim asta 1
Mr.1TAP Postat Mai 3, 2024 Autor Postat Mai 3, 2024 Acum 22 ore, Yuno a spus: Contra , nu a existat noapte sa nu te vad cerșind ap-uri și fix azi ai primit câteva slay pe motiv ca ai încălcat regulamentul. Nu am primit niciodata slay pentru asta , ma confundati si nici macar nu am intrat in ziua respectiva nu stiu despre ce vorbesti
Mr.1TAP Postat Mai 3, 2024 Autor Postat Mai 3, 2024 Acum 22 ore, THODA BG TTTTTTTTTT a spus: i gave u contra bcs i show u 1 player is vip gaving u vip gun bcs u begining it why did u lie ? u never saw me begining for nothing , i play very fair everytime
THODA BG TTTTTTTTTT Postat Mai 3, 2024 Postat Mai 3, 2024 (editat) 3 minutes ago, Mr.1TAP said: why did u lie ? u never saw me begining for nothing , i play very fair everytime its not a lie and if u im lying so i show u braking rules much time and if i dhont see so mojisky see it and slasher too Editat Mai 3, 2024 de THODA BG TTTTTTTTTT .
Mr.1TAP Postat Mai 3, 2024 Autor Postat Mai 3, 2024 Doresc a se inchide topicul si o sa revin peste ceva timp , am aflat ca cineva a intrat cu numele meu si si-a facut de cap pe cont deoarece nu era securizat , imi cer scuze. 1
J0K3RuL ;X Postat Mai 3, 2024 Postat Mai 3, 2024 (editat) 2 hours ago, Mr.1TAP said: Doresc a se inchide topicul si o sa revin peste ceva timp , am aflat ca cineva a intrat cu numele meu si si-a facut de cap pe cont deoarece nu era securizat , imi cer scuze. Nu mai fa post hunt, lasă admini sa își dea cu părerea, și așteaptă decizia unui deținător, el dacă vrea te accepta sau nu. Editat Mai 3, 2024 de J0K3RuL ;X
pere Postat Mai 3, 2024 Postat Mai 3, 2024 Eu unul nu te am vazut facand ceva cat am fost eu pe server, deci de la mine ai un Pro. 1
Oregon Postat Mai 4, 2024 Postat Mai 4, 2024 Faptul ca ți-ai cerut scuze deși nu tu ai făcut greșelile ci persoana care ți-a intrat pe cont arată ceva. PRO
V.l.a.d Postat Mai 4, 2024 Postat Mai 4, 2024 Cand ești cu mine pe server ești normal acu nush cum ești la ceilalti ,ai un pro de la mine 1
LCS PREMIUM Cizmă Bă @ Zm Postat Mai 4, 2024 LCS PREMIUM Postat Mai 4, 2024 Acceptat pentru probe timp de o saptamana ! Aviz adminilor , nu mai faceti post hunt ! Este devoie de decizia voastra + parerea pe care o aveti despre aceasta cerere si despre player-ul respectiv care a facut cererea ! Thoda , next time you will recieve warn on forum for POST HUNT ! Only one reply on this section ! T/C 1
Postări Recomandate