Sari la conținut

pere

Members
  • Număr conținut

    208
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui pere

SILVER III

SILVER III (9/25)

  • 3 ani de LeagueCS Rar
  • 2 ani de LeagueCS
  • 1 an de LeagueCS

Insigne recente

28

Reputație Comunitate

  1. Iti voi da contra pentru inactivitate si pentru niste lucruri pe care ai fost taxat in trecut si nu vreau sa le expun in acest topic, nu am nimic cu tine ca sa nu insinuiezi ceva dar, nu pot trece peste unele chestii pe care le-ai facut in trecut.
  2. Iti dau un pro tras de coada vazand ce a postat mojisky acolo, cu toate ca la afirmatiile lui ai fi meritat contra doar ca voi fi bun si iti voi da o sansa. Pro.
  3. La faza cu kick i-am explicat si eu sa nu mai dea ca nu este voie cu toate ca fost o gluma si eu nu m-am suparat cu nimic pe el, el a vrut sa scrie pe u@ la acea injuratura. In rest eu zic ca nu ar trebuii sa fie sanctionat cu nimic
  4. Contra reclamatiei, facuta degeaba. Cred ca ti a picat server-ul de samp si te-ai gandit sa faci reclamatii fara sens.
  5. Manule, este jenant sa faci reclamatie cand pe server ai un comportament de 2 lei si injuri adminii, thoda ti a dat gag pe drept pentru ca nu iti permiti sa ii spui tu unui admin sa taca, plus ca nu mi as dorii sa mentionez de cate ori te laudai cu server ul tau de samp si il jigneai pe al nostru, daca nu iti place server ul poti foarte frumos sa te duci la tine pe samp sau sa schimbi server ul. CONTRA RECLAMATIEI!
  6. pere

    cere de admin!

    Si daca completai corect formularul tot primeai contra cu parere de rau, doar ca ai level sub 7 si nu ai nici orele necesare, revino cand faci 30 de ore si inveti regulamentul.
  7. You are not ready for this step yet, you gotta learn to talk polite with the others and read the rules more. Against.
  8. Incearca sa maresti activitatea, iti voi da un PRO, dar incearca sa fi mai activ.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate