Sari la conținut

Oregon

Moderators
  • Număr conținut

    160
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

4 Urmăritori

Despre Oregon

  • Dată Naștere 15.07.1998

Configurații server

  • Server & Games
    ZM

Vizitatori Recenți Profil

605 citiri profil

Realizările lui Oregon

GOLD III

GOLD III (12/25)

  • 1 an de LeagueCS
  • 2 ani de LeagueCS

Insigne recente

158

Reputație Comunitate

  1. Cei care ați dat pro, pe ce server jucați? Contra. Cum ai nevoie de acces la mai multe comenzi dacă nu ai mai jucat de peste o lună? ..
  2. Toata lumea începe să fie Avocatul Poporului aici. A dat kick unui coleg, ei glumesc nu se supără nimeni, nu te bagi. Limbaj vulgar pe chat, cum au spus și colegii, cel mai probabil a fost din greșeală, dar trebuie atenție mai mare. Ce nu înțeleg eu: De ce atâta tam-tam pentru o greseala de genul asta? Ce vrei sa demonstrezi cu asta?..
  3. Dacă ești “șmecher” asta pățești. Gag luat pe drept Contra reclamației. Făcută degeaba + Nu are rost să mai vorbim de pozele puse de zennik. Mai ai și tupeu pe deasupra să faci reclamații când în schimb ai merita ban.
  4. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  5. [1]. Nume: Marius [2]. Nick server: Oregon [3]. Varsta: 25 [4]. LeveL: 23 [5]. Gradul actual: Moderator [6]. Ore jucate [Apasa aici]: https://imgur.com/a/FbjI7qG [7]. Link de la ultima cerere: [8]. De ce doresti upgrade?: Sunt Moderator din Octombrie, sa am acces la mai multe comenzi.
  6. Oregon

    Admin Request

    Contra. Read the rules!
  7. Sursa: Click aici Dennis Man (25 de ani) se află la Parma din ianuarie 2021. Cotat la 6.5 milioane de euro de site-urile de specialitate, internaționalul român mai are contract cu echipa din eșalonul secund al Italiei până la finele stagiunii 2024/25. Victor Becali trage o concluzie despre Dennis Man: ”Sunt convins” Dennis Man a traversat până acum un sezon de vis în echipamentul Parmei. Mai mult, fotbalistul a avut evoluții solide și la echipa națională de fotbal a României. Așadar, Victor Becali, agentul jucătorului, a menționat că Man se simte excelent la Parma și a susținut că echipa va promova la finele actualei stagiuni în prima divizie. Dennis Man a înscris în sezonul în curs 11 goluri, în 28 de apariții în Serie B. Pe deasupra, internaționalul român și-a trecut în cont și cinci pase decisive. ”A spus că el se simte foarte bine la Parma. Sunt convins că vor promova. E important pentru el că a avut evoluții bune, joacă, are continuitate. Dacă face un an în Serie A lucrurile vor sta cu totul altfel. Man e deja matur, știe ce vrea, știe pe ce drum merge. Nu e neapărat gândul lui că vrea să plece la o altă echipă”, a spus Victor Becali
  8. Contra. 1/7 active days.
  9. Sursa: Click aici CFR Cluj a învins-o pe Rapid cu scorul de 4-1, în Giuleşti, într-un meci din etapa a treia din play-off-ul Superligii României. CFR Cluj a făcut o primă repriză perfectă, dovedind pragmatism şi marcând de patru ori, la doar câteva zile după despărţirea de antrenorul Adrian Mutu, în urma umilinţei suferite în sferturile Cupei României, 0-4 cu Corvinul Hunedoara. Oaspeţii au deschis scorul rapid (4), prin Daniel Bîrligea, după un corner executat de Ciprian Deac. CFR şi-a dublat avantajul la scurt timp (8), prin acelaşi Bîrligea, care a profitat de o ieşire greşită a portarului Marian Aioani, după o lansare a lui Deac. O gafă a lui Iulian Cristea i-a oferit mingea lui Durel Avounou, iar acesta l-a servit perfect pe Bîrligea (36), care a realizat hat-trick-ul. Ultimul gol al clujenilor a venit după o fază spectaculoasă: Philip Otele şi Deac au combinat în marginea careului, Otele a pătruns şi a centrat pentru Cristian Manea, care a făcut ca scorul să devină 4-0 pentru oaspeţi (45+1). Rapid a reuşit să pună mai multă presiune în ultimele zece minute şi a marcat golul de onoare, prin Albion Rrahmani (81), după ce Sava a respins mingea şutată de Florent Hasani. Ce a declarat Ciprian Deac după victoria cu Rapid "Mă bucur că am câștigat, a fost o săptămână grea. Ne-a fost rușine, am vorbit, ne-am adunat. Mă bucur că am dovedit că nu ne dăm bătuți. Ne bucurăm pentru Hobi și Dican, care au venit alături de noi cu sufletul. Vrem să dedicăm această victorie și fostului staff, în frunte cu Adi Mutu. Ne pare rău și pentru domnul președinte. Cei care trebuia să suferim eram noi, jucătorii. A fost o săptămână grea, nimeni nu a ieșit din casă, ne-a fost rușine. Mă bucur că am avut reacție. Dacă nu câștigam astăzi, o luam în jos. Am avut dorința mai mare, am și marcat rapid. Adi a avut o relație bună cu jucătorii, am practicat un joc bun, am avut și ghinion în meciurile trecute", a spus jucătorul, la finalul meciului.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate