Sari la conținut

[FOTBAL] Elias Charalambous, lăudat de FRF: ”Caracter frumos”


Postări Recomandate

se-antreneaza-ca-nebunii-elias-charalamb

SURSA: CLICK

Elias Charalambous (43 de ani) a preluat-o pe FCSB în martie 2023 și mai are contract valabil cu gruparea roș-albastră până la finele actualei stagiuni. Cel mai probabil, însă, tehnicianul va rămâne la club și în următorul sezon.

Elias Charalambous, lăudat de FRF: ”Caracter frumos”

Mihai Stoichiță, director tehnic în cadrul Federației Române de Fotbal (FRF), a vorbit despre Elias Charalambous și l-a lăudat pe antrenorul celor de la FCSB. 

Oficialul FRF a menționat că Charalambous are ”caracter frumos” și că de când a fost instalat la cârma roș-albaștrilor a comunicat de mai multe ori cu el.

”Charalambous e un băiat foarte educat. Eu îl știu din Cipru, când juca acolo și când am stat eu 4 ani pe acolo. A fost un jucător excepțional la nivelul Ciprului. Pentru Cipru a fost unul dintre cei mai buni jucători.

Are și un caracter frumos. De când a venit FCSB am vorbit de mai multe ori cu el. El îmi zice mie ‘Mister 3-4-3’. Când m-am dus în Cipru eu am implementat acest sistem și a fost o noutate pentru ei.

Aseară am stat de vorbă cu un prieten de-al lui din Cipru, un agent care a venit special pentru acest meci. Un foarte bun prieten de-al lui Elias. Și acolo m-am întâlnit cu el. Vine cu Pintilii la toate meciurile de la naționalele de juniori”, a spus Mihai Stoichiță.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate