Sari la conținut

[FOTBAL] Edi Iordănescu a fost întrebat direct dacă își prelungește contractul


Oregon

Postări Recomandate

edi-iordanescu-a-fost-intrebat-direct-da

Sursa: Click aici

 

Iordănescu Jr. mai are un contract valabil până la finalul Campionatului European cu FRF și a fost întrebat direct dacă își va prelungi înțelegerea cu forul condus de Răzvan Burleanu.

Oficialii FRF ar vrea să-i ofere un nou contract selecționerului care a calificat România la primul turneu final după opt ani, iar o discuție ar urma să aibă loc imediat după meciurile amicale de la finalul lunii martie.

Edi Iordănescu a ținut să precizeze, al conferința de presă, că naționala României are prioritate în decizia pe care o va lua.

Edi Iordănescu: ”Pentru mine, asta e important”

„Pentru mine, personal, asta nu este o problemă și o prioritate. După cum președintele v-a transmis, după această acțiune e posibil să avem o discuție în sensul ăsta. 

Pentru mine a fost mai important să gestionez cu staff-ul meu această performanță, să ne gândim la ce avem de făcut în continuare, să pregătim cât mai bine aceste două acțiuni și cantonamentul centralizat din Germania, vă garantez că totul va fi la cel mai bun nivel. Eu vă asigur de un singur lucru, echipa națională, România, are prioritate în sufletul meu. Vom vedea noua propunere, noua ofertă, vedem care sunt pașii care trebuie făcuți pentru îndeplinirea noilor obiective.

Nu știu cum pot evolua lucrurile, nu știu cum vede FRF continuitatea, eu sunt un antrenor care își asumă responsabilități. Ar fi indicat să fie un răspuns până în turneul final, dar consider că orice este posibil”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate