Sari la conținut

[KICKBOX] Cătălin Moroșanu e invitatul lui Cătălin Oprișan la Arena SPORT.RO


Ev3nk

Postări Recomandate

                                                                              catalin-morosanu-e-invitatul-lui-catalin-oprisan-la-arena-sport-ro_size6.png

Sursa )

 

Cătălin Oprișan: "Sportul nu înseamnă numai minutul și scorul, ci și recorduri incredibile sau cariere fabuloase

”Prima oară am colaborat cu cei din Departamentul Sport al PRO TV în 1996, așa că după... 27 de ani revin, cu bucurie, în Pache Protopopescu. Am acceptat propunerea deoarece cred că astăzi e nevoie de o emisiune care să trateze fenomenul sportiv într-un mod puțin diferit, pe înțelesul tuturor. Ne vom concentra nu numai pe fotbal, o mare pondere o vor avea materialele din celelalte domenii, dar și discuțiile cu invitații”, declară Cătălin Oprișan încântat de debutul noii emisii. 

 

Cătălin Moroșanu și Cătălin Oprișan au dezbătut timp de aproape o oră subiecte cât se poate de interesante despre cariera, dar și despre viața fostului mare kickboxer și pugilist român. 

”Știi când s-a oprit foamea mea? În Final 16, în Tokyo. M-am luptat cu Paul Slowinksi, l-am învins, și m-am calificat în primii opt luptători din lume. M-am bătut pentru un milion de dolari. A fost pentru prima dată în viața mea când m-am gândit la bani! În loc să mă gândesc la glorie, mă gândeam la ce voi face cu banii ăia”, a spus Cătălin Moroșanu.

După anii de experiență, acesta a mai punctat: ”astăzi, sportul nu înseamnă numai minutul și scorul, ci și recorduri incredibile, cariere fabuloase ori momente de voință înalte cât vârful Everest”.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate