Sari la conținut

Ev3nk

Members
  • Număr conținut

    104
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

4 Urmăritori

Despre Ev3nk

  • Dată Naștere 13.07.2001

Câmpuri de profil

  • Titlul de membru
    Ev3nk

Configurații server

  • Server & Games
    GOLD

Vizitatori Recenți Profil

476 citiri profil

Realizările lui Ev3nk

SILVER III

SILVER III (9/25)

  • 3 ani de LeagueCS Rar
  • 2 ani de LeagueCS
  • 1 an de LeagueCS

Insigne recente

44

Reputație Comunitate

  1. Nume: Ilie Vârsta:22 Județ: Botosani
  2. ( Sursa ) In general nu sunt fan laptop-uri de gaming compacte. Consider ca pentru a te juca pe un laptop trebuie sa fie cat mai mare in diagonala, motiv pentru care astazi avem si modele de 18 inch. Totusi, Nitro 14 este un laptop compact care mi-a placut foarte mult. Va explic mai jos de ce. Daca esti in cautarea unui laptop de gaming care sa nu-ti ocupe mult loc in rucsasc, urmareste mai departe review-ul. Introducere Nitro este seria principala de gaming a celor de la Acer. In aceasta serie o sa gasiti multe modele accesibile si cu dotari foarte interesante, cumva oferind strictul necesar pentru gaming casual. Sigur, cine doreste extra performanta, un design deosebit sau diagonale mai mari, poate opta pentru seriile superioare, gen Triton. Discutam aici despre Nitro 14, un laptop de gaming foarte bine echipat cu foarte multe calitati interesante. Mi-a placut inca de la primul contact. Din pacate nu am gasit nici un magazin care sa-l aiba in oferta si nici un pret nu am. Specificatii Ecran de 14 inch cu rezolutie 2.5K 120Hz Procesor AMD Ryzen 78840H Placa video Nvidia GeForce RTX 4060 32GB RAM la 6400MHz 1TB SSD PCie NVMe SK Hynix HFS001TEJ9X115N Wi-Fi6E si BT Baterie de 76Wh Windows 11 Pro Concluzie Pe cat este el de compact, Nitro 14 ofera o performanta foarte buna, un design reusit si sper si un pret bun. Sunt sigur ca cine isi doreste un laptop compact de gaming si va alege acest model nu o sa greseasca. Ar fi mers o placa video un pic mai performanta pentru rezolutia respectiva, asta este singurul repros al meu. Il recomand. Daca aflu si pretul o sa fac update la articol sau poate intre timp gasiti voi pe undeva.
  3. ( Sursa ) Declaraţia Comisiei va fi urmată de o dezbatere, după care va fi supusă la vot o rezoluţie conexă, conform agendei sesiunii plenare a Parlamentului European, reunit la Strasbourg. Eurodeputatul Eugen Tomac (PPE) declara săptămâna trecută pentru Agerpres că iniţiativa se înscrie în contextul în care Uniunea Europeană şi-a adoptat anul trecut strategia privind recuperarea bunurilor de patrimoniu traficate ilicit în Europa. ''Am participat la această dezbatere (privind strategia - n.r.) în calitate de eurodeputat membru al Subcomisiei pentru drepturile omului (DROI) şi am constatat cu acel prilej că situaţia tezaurului nostru aflat la Moscova este aproape complet necunoscută la nivelul instituţiilor europene. Atunci mi-am dat seama că este foarte greu să vii să prezinţi un subiect care este de maxim interes pentru noi, românii, dar este complet necunoscut pentru publicul european, pentru instituţiile europene", a spus preşedintele PMP.. "În acest context, am luat decizia de a propune o serie de acţiuni prin care să facem cunoscută chestiunea tezaurului Băncii Naţionale a României şi a întregului nostru tezaur aflat la Moscova. În momentul de faţă am reuşit să prezentăm tuturor europarlamentarilor două volume complete în limba engleză, publicate de Banca Naţională a României şi, mai mult decât atât, să iniţiem chiar o rezoluţie (...) prin care să creăm mecanismele necesare pentru ca dosarul tezaurului României, aflat la Moscova, să devină un subiect de interes european'', a explicat el. În timpul Primului Război Mondial, între 1916 şi 1917, România a trimis în Rusia ţaristă tezaurul naţional (ce a inclus cantităţi însemnate de aur, obiecte de partimoniu, colecţii de artă, bijuterii, arhive), pentru a fi protejate în cazul ocupaţiei teritoriului naţional. După instalarea la putere a regimului comunist, Rusia a sechestrat tezaurul şi a refuzat înapoierea acestuia, o mare parte din valori rămânând nerestituite până în ziua de astăzi, precizează PE pe site-ul său în prezentarea acestui punct de pe ordinea de zi a sesiunii plenare.
  4. ( Sursa ) Cătălin Oprișan: "Sportul nu înseamnă numai minutul și scorul, ci și recorduri incredibile sau cariere fabuloase ”Prima oară am colaborat cu cei din Departamentul Sport al PRO TV în 1996, așa că după... 27 de ani revin, cu bucurie, în Pache Protopopescu. Am acceptat propunerea deoarece cred că astăzi e nevoie de o emisiune care să trateze fenomenul sportiv într-un mod puțin diferit, pe înțelesul tuturor. Ne vom concentra nu numai pe fotbal, o mare pondere o vor avea materialele din celelalte domenii, dar și discuțiile cu invitații”, declară Cătălin Oprișan încântat de debutul noii emisii. Cătălin Moroșanu și Cătălin Oprișan au dezbătut timp de aproape o oră subiecte cât se poate de interesante despre cariera, dar și despre viața fostului mare kickboxer și pugilist român. ”Știi când s-a oprit foamea mea? În Final 16, în Tokyo. M-am luptat cu Paul Slowinksi, l-am învins, și m-am calificat în primii opt luptători din lume. M-am bătut pentru un milion de dolari. A fost pentru prima dată în viața mea când m-am gândit la bani! În loc să mă gândesc la glorie, mă gândeam la ce voi face cu banii ăia”, a spus Cătălin Moroșanu. După anii de experiență, acesta a mai punctat: ”astăzi, sportul nu înseamnă numai minutul și scorul, ci și recorduri incredibile, cariere fabuloase ori momente de voință înalte cât vârful Everest”.
  5. Ev3nk

    BanList Admini

    Nume: IP: SteamID: Timp: Motiv: Dovada: (print in colsola sau demo)
  6. Nickname : • Nickname-ul adminului reclamat : • Data si ora : • Motiv reclamatie : • Dovada ( print consola / demo ) :
  7. Ev3nk

    Cerere Slot

    Model Cerere : 1. Nick: 2. Varsta: 3. STEAM: [ON/OFF] 4. Te-ai conectat pe TeamSpeak? Da/Nu:
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate