Sari la conținut

[FOTBAL] A ”strălucit” și poate prinde transferul carierei! Un fotbalist român este dorit de două cluburi din Bundesliga


Postări Recomandate

ODI2M2UxOWY2ZjFjNzAxZTQyMjA0MjA2ZmM3.thu
Sursa: digisport.ro

Denis Drăguș (24 de ani) poate prinde în vară transferul carierei.
Internaționalul român ”strălucește” în acest sezon în Turcia, la Gaziantep, unde a ajuns, după reușita din victoria cu Beșiktaș, la 11 goluri în 24 de meciuri de campionat, iar în vară poate veni recompensa.

Denis Drăguș, la cel mai bun sezon din carieră: cum l-a descris pe Marius Șumudică, de ce a refuzat Rapidul și două predicții.

Denis Drăguș este dorit de două cluburi din Bundesliga.

Denis Drăguș este dorit de două cluburi importante din prima ligă germană, Eintracht Frankfurt, locul 6 după 25 de etape, și Stuttgart, ocupanta poziției a treia, scrie Fanatik.

Atacatul român este împrumutat de Standard Liege la Gaziantep și șansele să joace în Belgia sau în Turcia sezonul viitor ar fi nule.

Standard Liege nu își dorește să-l mai împrumute pe Denis Drăguș sezonul viitor. Belgienii vor să profite de forma remarcabilă a atacantului român și să încaseze o sumă importantă, mai mare decât cea plătită când l-au cumpărat de la Farul în 2019, 1,8 milioane de euro.

Florinel Coman este și el urmărit de Stuttgart.

Stuttgart ar urmă și un alt fotbalist român care traversează cel mai bun sezon din carieră, pe Florinel Coman.

Dacă în cazul lui Denis Drăguș prețul va fi stabilit de Standard Liege în vară, la Florinel Coman lucrurile sunt simple: pleacă de la FCSB doar dacă este achitată clauza de 5 milioane de euro.

  • UP 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate