Sari la conținut

KingofLion

GFX Designers
  • Număr conținut

    257
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    3

KingofLion a câștigat ziua ultima dată pe Ianuarie 10

KingofLion a avut cel mai apreciat conținut!

Configurații server

  • Server & Games
    AMA

Vizitatori Recenți Profil

2.606 citiri profil

Realizările lui KingofLion

GOLD I

GOLD I (10/25)

  • 1 an de LeagueCS
  • Membru Laudat Rar

Insigne recente

463

Reputație Comunitate

  1. Where are you from 

  2. Cu Xavi eliminat de arbitrul Jose Maria Sanchez Martinez la finalul primei reprize, catalanii s-au impus cu scor de forfait la Madrid, în faţa formaţiei lui Diego Simeone.Robert Lewansowski i-a pasat decisiv lui Joao Felix în minutul 38 şi acesta a deschis scorul. Polonezul şi-a trecut apoi numele pe tabela de marcaj, majorând diferenţa în minutul 47, pentru ca în minutul 65 tot Robert Lewandowski să paseze la golul de 3-0 al Barcelonei, înscris de Fermin Lopez, cu o lovitură de cap.Nahuel Molina a fost eliminat în minutul 90+2 şi FC Barcelona s-a impus cu 3-0. Portarul român Horaţiu Moldovan a fost rezervă neutilizată la Atletico Madrid.FC Barcelona a urcat pe locul secund, cu 64 de puncte, la opt puncte distanţă de lider, Real Madrid. Atletico Madrid rămâne pe locul 5, cu 55 de puncte.FC Barcelona a învins duminică seara, în deplasare, scor 3-0, pe Atletico Madrid, în etapa a 29-a din La Liga. Împrumutul lui Joao Felix (24 de ani) la FC Barcelona expiră la finalul sezonului, iar catalanii încearcă să găsească o modalitate pentru a-l păstra.Înainte de a ajunge pe Camp Nou, Joao Felix și-a prelungit contractul cu Atletico Madrid până în 2029, iar situația starului portughez este una destul de complicată. Madrilenii cer în jur de 70-80 de milioane de euro pentru vânzarea jucătorului, o sumă peste posibilități pentru gruparea catalană, ținând cont de problemele financiare cu care se confruntă. În aceste condiții, FC Barcelona ar vrea să prelungească prerioada de împrumut pentru încă un sezon, cu mențiune că vor introduce o clauză pentru cumpărarea definitiv, anunță Marca. Sursa: fotbal
  3. Sursă: digi24.ro Preşedintele rus Vladimir Putin susține că victoria sa în alegeri va permite Rusiei să devină mai puternică şi mai eficientă. Putin a vorbit şi despre protestul „fără efect” faţă de el şi a adăugat că Rusia trebuie să îşi întărească armata, informează Reuters şi BBC. Vorbind la sediul său de campanie, Putin a spus: „Prin fiecare voce, construim o voinţă comună a poporului Federaţiei Ruse”. El le-a mulţumit cetăţenilor care au venit la secţiile de votare şi şi-a exprimat „recunoştinţa specială faţă de luptătorii de pe linia de contact”, referindu-se la linia întâi a războiului din Ucraina, potrivit News,ro. „Indiferent cât de mult au încercat să ne sperie, să ne suprime voinţa, conştiinţa, nimeni nu a reuşit vreodată în istorie. Au eşuat acum şi vor eşua şi în viitor”, a adăugat Putin. Vladimir Putin a declarat că Rusia trebuie să-şi întărească armata şi că va face tot ce-i stă în putinţă pentru a rezolva misiunile legate de ceea ce el a numit „operaţiunea militară specială” a Rusiei în Ucraina. El a menţionat că protestul „prânz împotriva lui Putin”, în care ruşii au răspuns la apelul văduvei liderului opoziţiei decedat Alexei Navalnîi de a merge la vot la prânz, nu a avut niciun efect. Cei care şi-au stricat buletinele de vot ar trebui să fie urmăriţi în justiţie, a spus preşedintele rus. Spunând că moartea lui Navalnîi a fost tristă, Putin a precizat că politicianul de opoziţie nu ar fi trebuit să se întoarcă în Rusia din Germania. Putin a declarat că înainte de moartea lui Navalnîi, Rusia a fost de acord cu un schimb de prizonieri. Alegerile din Rusia au fost descrise ca fiind nici libere, nici corecte de către unii dintre liderii planetei. Fostul şef al KGB, care se află la putere din 1999, Putin va conduce ţara pentru un al cincilea mandat. Dar rezultatele de duminică nu reprezintă o surpriză, deoarece orice opoziţie credibilă faţă de Vladimir Putin este fie în închisoare, fie în exil, fie moartă. Vladimir Putin se află deja la putere de 24 de ani, într-un fel sau altul, iar acum este pe cale să rămână la putere pentru încă şase ani. În timp ce se îndreaptă spre un al cincilea mandat, el a fost deja 20 de ani preşedinte şi patru ca prim-ministru, când oricum era considerat în general ca fiind la cârmă. La 71 de ani, el a condus deja Rusia mai mult timp decât orice alt lider de după dictatorul sovietic Iosif Stalin, care a fost la putere timp de aproape 31 de ani. Constituţia Rusiei a fost modificată în 2020, mărind mandatul prezidenţial de la patru la şase ani şi oferindu-i lui Putin posibilitatea de a candida din nou, prin anularea mandatelor sale anterioare. Teoretic, el ar putea să candideze pentru un al şaselea mandat şi să continue până în 2036, ceea ce i-ar da o perioadă mai lungă la putere decât Ecaterina cea Mare în secolul al XVIII-lea. Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.
  4. Sursă: digi24.ro Senatoarea Diana Şoşoacă a rămas fără permis de conducere şi fost amendată după ce a fost depistată conducând cu 110 km/oră pe un tronson de drum pe care viteza maximă admisă era de 40 de km/oră. Diana Şoşoacă a avut o dispută cu poliţiştii care au oprit-o în trafic, pe care i-a insultat şi ameninţat, punând întreaga situaţie pe seama sistemului care vrea să o oprească din campania electorală. „La data de 10 martie a.c., în jurul orei 11:59, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi acţionau cu aparatul radar pe DN7- km16+600, poliţiştii rutieri din Buftea au depistat un autoturism, condus de o femeie, care circula cu viteza de 110 km/h, pe un tronson de drum pentru care limita maximă de viteză este de 40 km/h. Potrivit normelor legale în vigoare, poliţiştii au amendat femeia cu 1.485 lei şi i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile”, anunţă IPJ Ilfov. Femeia oprită de poliţişti este senatorul Diana Şoşoacă. De altfel, ca de obicei, aceasta a filmat şi postat pe Facebook întreaga discuţie cu agenţii de poliţie. Senatorul Şoşoacă a insultat poliţiştii şi i-a amenintat că le va face plângere penală, negând că ar fi mers cu viteză şi refuzând să semneze procesul verbal. Reacția S.O.S. România Partidul S.O.S. România, condus de senatoare, reclamă „o tentativă clară” de a împiedica desfășurarea campaniei electorală a Dianei Șoșoacă pe teritoriul României. „Astăzi, în jurul orei 12:00, Brigada Rutieră a recurs la o acțiune abuzivă și fără precedent, suspendând permisul de conducere al senatorului Diana Iovanovici-Șoșoacă, lider al Partidului S.O.S. România pe motiv de depășire a vitezei, deși autovehicolul condus de senator se afla într-o coloană de mașini care se deplasa cu viteză redusă. Această mișcare este o tentativă clară de a-l împiedica pe președintele S.O.S. România să-și desfășoare campania electorală pe teritoriul României. Decizia Brigăzii Rutiere este bazată pe considerente politice și reprezintă un act abuziv, menit să blocheze participarea activă a senatorului Diana Iovanovici-Șoșoacă în cadrul procesului democratic. Este inacceptabil ca instituțiile statului să fie folosite în mod abuziv pentru a influența negativ procesele electorale și pentru a submina democrația. Partidul S.O.S. România condamnă ferm această acțiune și solicită o investigație transparentă de urgență asupra circumstanțelor în care a avut loc suspendarea permisului de conducere. Cerem ca responsabilii să fie trași la răspundere conform legii și să fie asigurată respectarea drepturilor democratice ale fiecărui cetățean. Ne exprimăm speranța că acest abuz va fi corectat în spiritul justiției și al respectului pentru lege și valori democratice”, arată un comunicat de presă.
  5. Sursa: digisport.ro Denis Drăguș (24 de ani) poate prinde în vară transferul carierei. Internaționalul român ”strălucește” în acest sezon în Turcia, la Gaziantep, unde a ajuns, după reușita din victoria cu Beșiktaș, la 11 goluri în 24 de meciuri de campionat, iar în vară poate veni recompensa. Denis Drăguș, la cel mai bun sezon din carieră: cum l-a descris pe Marius Șumudică, de ce a refuzat Rapidul și două predicții. Denis Drăguș este dorit de două cluburi din Bundesliga. Denis Drăguș este dorit de două cluburi importante din prima ligă germană, Eintracht Frankfurt, locul 6 după 25 de etape, și Stuttgart, ocupanta poziției a treia, scrie Fanatik. Atacatul român este împrumutat de Standard Liege la Gaziantep și șansele să joace în Belgia sau în Turcia sezonul viitor ar fi nule. Standard Liege nu își dorește să-l mai împrumute pe Denis Drăguș sezonul viitor. Belgienii vor să profite de forma remarcabilă a atacantului român și să încaseze o sumă importantă, mai mare decât cea plătită când l-au cumpărat de la Farul în 2019, 1,8 milioane de euro. Florinel Coman este și el urmărit de Stuttgart. Stuttgart ar urmă și un alt fotbalist român care traversează cel mai bun sezon din carieră, pe Florinel Coman. Dacă în cazul lui Denis Drăguș prețul va fi stabilit de Standard Liege în vară, la Florinel Coman lucrurile sunt simple: pleacă de la FCSB doar dacă este achitată clauza de 5 milioane de euro.
  6. wow Darling xD

  7. Nume utilizator : King_of_lion Vârsta dumneavoastră : 19 Ce categorii doriți să moderați? : As you wish, I am ready! De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : To help and I really have time for settling here De ce considerați că meritați această funcție? : I have enough experience for this rank! Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Yes. Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Yes.
  8. If you have time you can vote there ; 

     

  9. lets sleep some days !

  10. Good bye guys, i hope if we meet again here

  11. If you've time for vote, show us your answer ❤️

  12. really roselina ❤️

     

    1. Arată comentarii anterioare  6 alții
    2. KingofLion
    3. KingofLion
    4. Alexandru06 @ LCS

      Alexandru06 @ LCS

      Mindsphere. waves you! ;) Nice to see you there. Hope you changed since last time we talked @KingofLion!

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate