Shark ;x Postat Decembrie 3, 2023 Postat Decembrie 3, 2023 Nume actual: rE1p Numele pe care il doriti: Titan Motivul pentru care doriti sa il schimbati:Mi-a plăcut noul nume Link de la ultima cerere:
Fondator X-Tream Postat Decembrie 3, 2023 Fondator Postat Decembrie 3, 2023 Chiar acum, rE1p a spus: Nume actual: rE1p Numele pe care il doriti: Titan Motivul pentru care doriti sa il schimbati:Mi-a plăcut noul nume Link de la ultima cerere: Numele "Titan" este folosit de alta persoana, alege alt nume si revino cu un mesaj.
Shark ;x Postat Decembrie 3, 2023 Autor Postat Decembrie 3, 2023 24 minutes ago, X-Tream said: Numele "Titan" este folosit de alta persoana, alege alt nume si revino cu un mesaj. Titan^ Titan ;x Puteți vedea numele disponibile?
LCS PREMIUM Demon Postat Decembrie 3, 2023 LCS PREMIUM Postat Decembrie 3, 2023 Acum 45 minute, rE1p a spus: Titan^ Titan ;x Puteți vedea numele disponibile? Primul nu il putem pune din cauza caracterului lipit de el, al doilea este deja folosit
Shark ;x Postat Decembrie 3, 2023 Autor Postat Decembrie 3, 2023 1 hour ago, Demon said: Primul nu il putem pune din cauza caracterului lipit de el, al doilea este deja folosit Am nevoie doar de Titan, adaug ceva la el și schimb
LCS PREMIUM .GoSSen. Postat Decembrie 3, 2023 LCS PREMIUM Postat Decembrie 3, 2023 Acum 2 minute, .Titan. ;x a spus: Am nevoie doar de Titan, adaug ceva la el și schimb done
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.