Sari la conținut

Cerere Grad - JustRobertoo


JustRoberto

Postări Recomandate

 Numele tău : JustRobertoo

 Vârsta ta : 20

 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Consider ca am ajutat aceasta comunitate cu activitatea mea, devotamentul meu, implicarea, chiar daca am facut si greseli cred ca nu am gresit atat de tare incat sa fi deranjat comunitatea cu ceva chiar daca am plecat fara ca nimeni sa stie din motive personale.

 Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Nu ma consider cel mai bun la asistenta dar cred ca inca un om in echipa leaguecs nu va strica niciodata, mai ales ca nu toata lumea are timp sa stea doar pe ts la anumite ore, anumite persoane stiu ceea ce pot si ceea ce pot oferi ca asistent in aceasta echipa, iar alegerea ramane in mana staff-ului daca merit sau nu aceasta sansa, multumesc si o seara frumoasa va doresc!

 Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @DEVICE

 Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): LeagueCS e top

 UniqueID : ORN1ktf2wEh8REVlQIa1veCbkVc=

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Roberto, sunt de părere că mai meriți o șansă atata timp cât ești decis că o să te ții de treabă și o să stai în banca ta. Valabil și pentru cei care vor să facă cereri pe viitor, le faceți atâta  timp cât doriți să vă țineți de treabă, că de oameni trecători suntem sătuli. Nu creați probleme și fiți fideli comunității, reflectați-vă educația în ceea ce faceți pentru comunitate. Mult succes. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din partea mea ai un :pros:Te stiu de mult timp si te implici mult ,ai activitate si sti in mare partee cum si ce trebuie sa faci

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate