Sari la conținut

Mattia Monttini, nemulțumit că intră în șomaj tehnic la Dinamo: ”Cluburile ne pun viața în primejdie!”


PraF De SteLe ;X

Postări Recomandate

FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-CFR CLUJ, LIGA 1 CASA PARIURILOR (10.11.2019)

 

 

Situația la Dinamo este critică în ultima vreme. Inclusiv Ionel Dănciulescu s-a oferit să împrumute clubul cu bani de la el de acasă.

”Toată lumea urăște fotbaliștii, considerând că ei câștigă prea mulți bani pentru ceea ce fac. Aceeași problema e și-n Italia, peste tot. Dar politicienii de ce nu-și micșorează salariile?! Pe bune acum, s-a pus undeva problema că și ei să aibă salariile suspendate? N-am citit sau auzit la TV asta.

N-am auzit să se taie din bani și oamenilor care sunt la conducerea fiecărei țări, poate n-am fost eu atent. Toată lumea zice că noi, fotbaliștii, câștigăm mult, de parcă noi nu muncim că oricare alt cetățean", a spus Montini pentru Gazetă.


Mattia Montini: ”Nimeni nu vrea război, dar să fim tratați corect!”
Apoi, Montini a avut un mesaj și pentru conducerea clubului Dinamo, pe care o acuză că-i pune viață în pericol.

"Nimeni nu vrea război, mai ales în vremurile astea. Doar că noi, jucătorii, vrem să fim tratați corect. Înțeleg că e o perioada grea, dar să ne înțeleagă și pe noi.

Putem să tăiem niște procente din salariu, asta da. Dar dacă rămânem pe acele sume de 500 de euro și după această luna, cluburile ne pun viață în primejdie.

Eu trebuie să plătesc chiria la apartament, de exemplu, altfel proprietarul mă da afară din casă. Dacă mai pun la socoteală că trebuie să și mănânc sau să plătesc diverse chestii prin casă, depășesc cu mult suma aceea de 500 de euro pe care înțeleg că o garantează statul, prin șomaj tehnic.

Sincer, mulțumim statului român că ne da acești bani, vorbesc serios, dar nu e un salariu mare pentru o familie normală. Nu mai zic că dacă ai și copii, te ia capul când calculezi", a adăugat Montini.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate