Sari la conținut

Ionel Dănciulescu s-a oferit să ajute Dinamo cu bani: ”Fac asta pentru club și pentru suporteri”


PraF De SteLe ;X

Postări Recomandate

Ionel Dănciulescu

 

Dănciulescu spune că este dispus în continuare să ajute clubul.

Ionel Dănciulescu: ”Am și eu anumite întrebări”
”A fost acea ședință a clubului în care Bogdan a încercat să ne explice și a spus lucruri. Că sunt probleme cu luarea licenței, că lumea trebuie să înțeleagă. Pe moment chiar mi-a venit instinctiv că pot să ajut clubul ăsta care mi-a dat atâtea de-a lungul vremii. Am vorbit cu Vali Gheorghiță, avocatul clubului, i-am spus că pot să ajut cu ceva ca să luăm licența și să nu avem niciun fel de problemă.

Acum două săptămâni m-a sunat Bogdan (n.r. - Bogdan Bălănescu), am avut din nou o discuție cu Vali Gheorghiță. Sunt un om de cuvânt, dacă clubul are neapărat nevoie încerc să ajut cum pot dar am și eu anumite întrebări la care treubie să am niște răspunsuri. Cum ar fi când începe campionatul, ce sume de bani mai sunt de luat la televiziune. Să văd în ce măsură pot să-i recuperez. Dacă aș face lucrul ăsta, l-aș face numai pentru dragostea pentru Dinamo și pentru suporteri. Atât!”, a spus Dănciulescu, la Digi Sport.

Florin Prunea: ”Sunt în șomaj tehnic”
Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, este de aproape o săptămână în șomaj tehnic, la fel ca team managerul echipei, Ionel Dănciulescu.

”Eu sunt din data de 24 în șomaj tehnic. Și așa aveam cinci luni de restanță la salariu, nu e vorba de bani. E o amărăciune, mă așteptam să existe o solidaritate în familia fotbalului. Să fie la masă FRF, LPF și să gândim niște soluții. Așa o văd eu cel puțin, cu dialog”, a spus Prunea, la Digi Sport Special

 

sursa: digispor

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate