ValentinVz Postat Martie 18 Postat Martie 18 Nume actual:valu Numele pe care il doriti: ValentinVz Motivul pentru care doriti sa il schimbati:Aș dori să schimb numele din „valu” în „ValentinVz” deoarece contul a fost creat cu mult timp în urmă, pe când foloseam numele „valu” în jocuri. Între timp, am început să folosesc constant numele „ValentinVz”, iar acesta a devenit identitatea mea principală în mediul online. Din acest motiv, aș vrea ca și pe forum să fie același nume, pentru a păstra coerența și pentru a fi mai ușor de recunoscut. Link de la ultima cerere: este prima cerere
Fondator John @ Anormalii Postat Martie 18 Fondator Postat Martie 18 29 minutes ago, valu said: Nume actual:valu Numele pe care il doriti: ValentinVz Motivul pentru care doriti sa il schimbati:Aș dori să schimb numele din „valu” în „ValentinVz” deoarece contul a fost creat cu mult timp în urmă, pe când foloseam numele „valu” în jocuri. Între timp, am început să folosesc constant numele „ValentinVz”, iar acesta a devenit identitatea mea principală în mediul online. Din acest motiv, aș vrea ca și pe forum să fie același nume, pentru a păstra coerența și pentru a fi mai ușor de recunoscut. Link de la ultima cerere: este prima cerere Done. 1
Postări Recomandate