Sari la conținut

Claudiu95

Moderators
  • Număr conținut

    87
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Claudiu95

  1. Ady iti dau un din partea mea, dar cum vezi si colegii mei din asistenta zic sa stai mai mult pe asistenta. Nu zice nimeni sa stai toata ziua, dar cand intra un utilizator nou si cere un ajutor ajuta si vorbeste frumos fara caterinca si fara cearta ca nu suntem la bar sau la chef si nu te retrage si dupa revii inapoi. Acuma sa vedem ce zic si colegii mei daca dau pro.
  2. Bine ai revenit. PS: Am uitat sa scriu nu trebe sa te enervezi de toate prostii altora lasa sa zica si gata fati treaba ce trebe.
  3. Asta mi-a placut cel mai tare de la intrebarea pusa si raspuns pentru asta dau nota 10-10
  4. Anul Aparitiei: 2024 Gen: Dragoste,Comedie Sursa: LInk pentru vizionare Parere personala: 10-10 Trailer:
  5. Anul Aparitiei : 2016 Gen: Dragoste Sursa: LInk pentru vizionare Trailer:
  6. Anul Aparitiei : 2016 Gen: Action Descriere: O familie cu un tată care se luptă și o soră cu dizabilități. Cu toate acestea, când toată lumea poate avea un singur element major, Mo Fan poate face mult mai mult Sursa: Link pentru vizionare Imagine: Trailer:
  7. Anul Aparitiei: 2023 Gen: Drama,Action,Trailer Sursa: Link pentru vizionare Parere personala: In opinia mea este foarte fain ca si film si merita vazut nota de la scara la 1-10 il dau 10 Trailer:
  8. Anul Aparitiei : 2024 Gen: Romance, Drama Sursa:Link pentru vizionare Imagine: Trailer:
  9. Anul Aparitiei : 2023 Gen: China, Drama, Magda, Non-BL, Rodi, Romance Sursa: LInk pentru vizionare Imagine: Trailer:
  10. Anul Aparitiei : 2021 Gen:Drama Sursa:Link pentru vizionare Imagine: Trailer:
  11. Prenume » Claudiu Vârsta » 28 Locația » Targu-Mures Ocupație » Gestionar Depozit Hobby-uri și pasiuni » Ascult muzica,jocuri, Modalitate de contact » pm De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » Tomita ma chemat O poză cu tine (opţional) » Acordă o notă comunității » 10 Alte detalii » Nimic
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate