Forum games
Guaranteed fun! Join interactive forum games with other community members.
14 topics in this forum
-
- 0 replies
- 114 views
Limbajul vulgar folosit in raspunsul unui joc este interzis (se sanctioneaza cu warn/suspend in fuctie de gravitate). Respectati regulile jocului propus. Limbajul vulgar, atitudinea sfidătoare şi orice răspunsuri în bătaie de joc vor fi sancţionate cu avertisment verbal, sau chiar warning points, în funcţie de gravitatea faptei.
-
-
- Manager Server
- 194 replies
- 2.5k views
Jocul este simplu ..trebuie sa ghicesti cine va posta dupa tine. @Răzvan @ LCS ?
-
-
[Joc] Aruncă 1 2 3
by Răzvan @ LCS-
- Manager Server
- 53 replies
- 478 views
Hai sa vedem cu ce obiecte ati arunca in cel de sus.
-
-
-
- Manager Server
- 133 replies
- 1.4k views
Jocul este simplu dupa cum spune si titlul. Incepem de la 1 si cine ajunge la 10 este Rege / Queen dupa caz. Daca se ajunge la 10 jocul incepe din nou si etc. Incep eu: 1
-
-
-
- Manager Server
- 2 followers
- 94 replies
- 957 views
Incep eu : 13:04
-
-
-
- Manager Server
- 65 replies
- 594 views
Jocul este simplu, trebuie doar sa raspundeti in procente. Fiecare dupa ce raspunde va pune cate o intrebare. Ex: A: Cat la % esti pasionat de CSGO? B: 90% Incep eu: Cat la % iti place tenisul?
-
-
-
- Manager Server
- 75 replies
- 772 views
Ideea e simpla, raspunzi la intrebarea de mai sus cu "Cu" sau cu "Fara" in functie de ce crezi ca ti se potriveste cel mai bine, in cea mai mare perioada de timp, iar apoi adresezi o intrebare de genul "Cu sau Fara X", si tot asa, eu incep direct cu intrebarea pentru ca sunt primul. Cu sau Fara iubita ?
-
-
-
- Manager Server
- 92 replies
- 913 views
Un joc simplu Ce incape intr-o valiza? de ex: Carte/Laptop/etc
-
-
-
- Manager Server
- 1 follower
- 114 replies
- 1.1k views
Cred ca stiti jocul . Incep eu : 1
-
-
-
- Manager Server
- 40 replies
- 390 views
Jocul este simplu, tot ce trebuie sa faceti este sa scrieti 3 cuvinte iar urmatorul trebuie sa adauge alte 3 cuvinte si etc. Ex: A: Am fost cu... B: Ion la un... Incep eu: A fost odata...
-
-
-
- Manager Server
- 17 replies
- 141 views
Ma culc !
-
-
-
- Manager Server
- 45 replies
- 616 views
Fiecare jucator va trebui sa scrie ce i-ar dona unui user din aceasta comunitate. Incep eu primul: I-aș dona lui @X-Tream o ladă de bere.
-
-
-
- Manager Server
- 10 replies
- 131 views
Avand in vedere ca server-ul atlantis a fost inchis, m-am gandit sa continuam distractia aici 🤭 @bia A sau P? 😊
-
-
-
- Manager Server
- 40 replies
- 444 views
Un jucator isi scrie dorinta iar urmatorul va trebui sa i-o strice . Exemplu : 1: as vrea o bere . 2: e inchis la magazin . Urmatorul va trebui sa posteze si el o dorinta ca la randul lui sa fie dezamagit . Start : As vrea sa imi deschid o firma .
-