Sari la conținut

VenuS

Members
  • Număr conținut

    59
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Câmpuri de profil

  • Titlul de membru
    Scripter 1.6

Configurații server

  • Server & Games
    ANORMALII

Vizitatori Recenți Profil

511 citiri profil

Realizările lui VenuS

BRONZE I

BRONZE I (4/25)

17

Reputație Comunitate

  1. Helperul n-are acces la ban si daca mergea spart n are voie sa te sanctioneze. Si respecta modelul impus Nume reclamant: Nume admin reclamat: Motiv: Durata Ban (Daca este cazul): Dovada(video/poza/demo):
  2. Un om care nu stie ce inseamna munca, implicare, rabdare in cladirea unei comunitati. Dar cum a spus si BandB mai sus, nu vreau sa te amenint cu chestia asta, dar iti spun ca in maxim 10 minute aflu totate datele tale. Asa ca nu cred ca ti-ar placea ca oamenii sa-si dedice munca in aceasta comunitate si sa vina altii sa o strice.
  3. Contra, ai mai fost staff aici si nu ti ai facut treaba bine. + ca ai admin si pe alte servere!
  4. Echipa câștigătoare: FCSB Marcatori: Andrea Compagno
  5. Topicul ce nu prezinta un interes,dupa doua saptamani este inchis. @dRama t i c a @BandB
  6. Cel puțin una din zece femei spun că încearcă cu greu să creeze o legătură emoțională cu bebelușul lor, iar majoritatea susțin că nu li se oferă un astfel de ajutor din partea personalului medical. Asta arată datele unui sondaj recent, la care au participat peste 1.000 de tinere mămici. Aproape trei sferturi (73%) dintre femeile care au participat la cercetare spun că nu au primit nicio informație sau sfat despre modul cum să interacționeze cu bebelușul lor în primele săptămâni de la naștere. „Nu mi-am iubit fiul instantaneu” Procentul este ridicat, în ciuda faptului că medicii și asistentele sunt sfătuite să sprijine tinerele mămici să creeze o legătură emoțională cu nou-născuții, pentru a încuraja o dezvoltare sănătoasă a acestora. Mămicile au mai subliniat că se confruntă și cu presiunea socială de a se bucura de sarcină, iar oamenii din jur presupun că legătura cu sugarul este creată automat. Astfel, participantele la sondajul realizat de Parent Infant Foundation au mărturisit că se simt vinovate și au remușcări atunci când nu reușesc să atingă aceste așteptări, potrivit The Guardian. „Am crezut că era ceva în neregulă cu mine, pentru că nu mi-am iubit fiul instantaneu, deși toată lumea spunea în jurul meu că este un moment magic”, a scris una dintre mămici. Cum demontăm mitul „părintelui perfect”? „Înțelegem faptul că personalul medical este sub presiunea timpului, dar a se asigura că sunt întrunite și aspectele emoționale, la fel ca nevoile fizice (ale mamei și bebelușului, n.r.) trebuie, de asemenea, să facă parte din normă. Prin instruire, o categorie și mai mare de profesioniști medicali ar trebui să poată purta conversații despre atașamentul emoțional și despre crearea legăturilor. Părinții care întâmpină dificultăți pot avea nevoie de un specialist în relația părinte – copil, însă pot primi ajutor doar dacă sunt încrezători și vorbesc despre asta. Trebuie să demontăm mitul părintelui perfect”, a spus Tamora Langley, manager în cadrul Parent Infant Foundation. De cealaltă parte a taberei, reprezentații corpului medical susțin că solicitările sunt îndreptățite, însă este nevoie de o strategie la nivel național. Directorul The Royal College of Midwives (Colegiul de Moașe), Gill Walton, a explicat că, din cauza lipsei de resurse umane, angajații nu au timp să ofere și sprijin din sfera emoțională. Sursa
  7. Nume utilizator : VenuS Vârsta dumneavoastră : 20 Ce categorii doriți să moderați? : Stiri sau Multimedia De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Imi place comunitatea si vreau sa ajut cu experienta mea sporita pe forumuri. De ce considerați că meritați această funcție? : Cred ca sunt capabil sa moderez o comunitate, stiu cum sta treaba cu chestiile acestea. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da. Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Sigur ca da.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate