Sari la conținut

VenuS

Members
  • Număr conținut

    59
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de VenuS

  1. Helperul n-are acces la ban si daca mergea spart n are voie sa te sanctioneze. Si respecta modelul impus Nume reclamant: Nume admin reclamat: Motiv: Durata Ban (Daca este cazul): Dovada(video/poza/demo):
  2. Un om care nu stie ce inseamna munca, implicare, rabdare in cladirea unei comunitati. Dar cum a spus si BandB mai sus, nu vreau sa te amenint cu chestia asta, dar iti spun ca in maxim 10 minute aflu totate datele tale. Asa ca nu cred ca ti-ar placea ca oamenii sa-si dedice munca in aceasta comunitate si sa vina altii sa o strice.
  3. Contra, ai mai fost staff aici si nu ti ai facut treaba bine. + ca ai admin si pe alte servere!
  4. Echipa câștigătoare: FCSB Marcatori: Andrea Compagno
  5. Topicul ce nu prezinta un interes,dupa doua saptamani este inchis. @dRama t i c a @BandB
  6. Cel puțin una din zece femei spun că încearcă cu greu să creeze o legătură emoțională cu bebelușul lor, iar majoritatea susțin că nu li se oferă un astfel de ajutor din partea personalului medical. Asta arată datele unui sondaj recent, la care au participat peste 1.000 de tinere mămici. Aproape trei sferturi (73%) dintre femeile care au participat la cercetare spun că nu au primit nicio informație sau sfat despre modul cum să interacționeze cu bebelușul lor în primele săptămâni de la naștere. „Nu mi-am iubit fiul instantaneu” Procentul este ridicat, în ciuda faptului că medicii și asistentele sunt sfătuite să sprijine tinerele mămici să creeze o legătură emoțională cu nou-născuții, pentru a încuraja o dezvoltare sănătoasă a acestora. Mămicile au mai subliniat că se confruntă și cu presiunea socială de a se bucura de sarcină, iar oamenii din jur presupun că legătura cu sugarul este creată automat. Astfel, participantele la sondajul realizat de Parent Infant Foundation au mărturisit că se simt vinovate și au remușcări atunci când nu reușesc să atingă aceste așteptări, potrivit The Guardian. „Am crezut că era ceva în neregulă cu mine, pentru că nu mi-am iubit fiul instantaneu, deși toată lumea spunea în jurul meu că este un moment magic”, a scris una dintre mămici. Cum demontăm mitul „părintelui perfect”? „Înțelegem faptul că personalul medical este sub presiunea timpului, dar a se asigura că sunt întrunite și aspectele emoționale, la fel ca nevoile fizice (ale mamei și bebelușului, n.r.) trebuie, de asemenea, să facă parte din normă. Prin instruire, o categorie și mai mare de profesioniști medicali ar trebui să poată purta conversații despre atașamentul emoțional și despre crearea legăturilor. Părinții care întâmpină dificultăți pot avea nevoie de un specialist în relația părinte – copil, însă pot primi ajutor doar dacă sunt încrezători și vorbesc despre asta. Trebuie să demontăm mitul părintelui perfect”, a spus Tamora Langley, manager în cadrul Parent Infant Foundation. De cealaltă parte a taberei, reprezentații corpului medical susțin că solicitările sunt îndreptățite, însă este nevoie de o strategie la nivel național. Directorul The Royal College of Midwives (Colegiul de Moașe), Gill Walton, a explicat că, din cauza lipsei de resurse umane, angajații nu au timp să ofere și sprijin din sfera emoțională. Sursa
  7. Nume utilizator : VenuS Vârsta dumneavoastră : 20 Ce categorii doriți să moderați? : Stiri sau Multimedia De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Imi place comunitatea si vreau sa ajut cu experienta mea sporita pe forumuri. De ce considerați că meritați această funcție? : Cred ca sunt capabil sa moderez o comunitate, stiu cum sta treaba cu chestiile acestea. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da. Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Sigur ca da.
  8. Uniunea Europeană trebuie să se pregătească de aderarea Ucrainei şi să abordeze tema sensibilă a reformelor necesare pentru a putea integra acest gigant agricol, a avertizat joi preşedintele Consiliului European, Charles Michel. "Dezbaterea va fi dificilă", a recunoscut el într-un interviu acordat AFP înaintea deschiderii unui summit al Celor 27 la Bruxelles. "Dar nu trebuie să aşteptăm până în ultimul moment dacă, în decembrie, raportul Comisiei Europene va recomanda deschiderea negocierilor de aderare cu Ucraina", a subliniat el. "Trebuie să vedem cum finanţăm şi organizăm solidaritatea financiară şi cum evităm să descoperim că avem o problemă de absorbţie", a insistat el. Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, care va participa joi prin videoconferinţă la discuţiile cu liderii europeni, cere deschiderea negocierilor de aderare până la sfârşitul anului 2023. Această decizie necesită aprobarea tuturor celor 27 de state membre ale UE. În iunie 2022, UE a acordat Ucrainei statutul de candidat la aderare într-un gest foarte simbolic în urma invaziei ruse în această ţară. Alte nouă ţări, printre care Republica Moldova, Serbia, Kosovo şi Turcia, bat şi ele la uşa UE, notează AFP. Candidaţii au "îndatoriri", dar "Cei 27 nu trebuie să închidă ochii şi să se prefacă că nu văd că şi ei au obligaţii", insistă preşedintele Consiliului. Chiar dacă nu se aşteaptă să se ia nicio decizie pe această temă la actualul summit de două zile, Charles Michel doreşte "lansarea unui proces" şi "pregătirea următoarelor întâlniri". Extinderea se va afla în centrul discuţiilor în cadrul summiturilor de la Granada (Spania) şi Bruxelles de la sfârşitul anului, cu recomandările Comisiei pentru cererile de aderare ale Ucrainei, Republicii Moldova şi ale ţărilor din Balcanii de Vest care au statutul de candidat. "Rolul meu este de a stabili o metodă", subliniază preşedintele Consiliului European. "Dacă Comisia propune demararea negocierilor, trebuie să vedem ce impact va avea aceasta pentru procesul decizional, politicile comune şi de finanţare", explică el. "Europa nu trebuie să se teamă de dezbateri", a insistat el, subliniind că extinderea "va avea un impact asupra agriculturii, coeziunii şi bugetului". "Avem nevoie de o imagine exactă a mijloacelor disponibile, de a şti cum au fost utilizaţi banii, ce schimbări de direcţie sunt necesare", a mai spus Charles Michel. Sursa
  9. @dRama t i c a un T/C aici, addons-ul asta este vandut deja de @BandB& @ALi.. Edit# 250 euro for an addons that you can find it in google/other forums. Max 50euro for your addons, no one will buy your addons for 250 euro
  10. Salut, ne puteti pune niste poze/videouri? Asa membrii LeagueCS vor fii mai tentati de skin-urile dvs. decat sa va contacteze sa stea sa raspundeti.
  11. Din video-urile tale si imaginile tale, plugin-ul integral nu pare facut de tine, motiv: plugin-ul asta daca nu ma insel, l-am mai vazut pe alt server prin 2021. Daca chiar este plugin-ul tau, felicitari! Succes cu vanzarea.
  12. Contra, activitate foarte slaba in ultimele 20 zile.
  13. Nume : VenuS Vârstă : 20 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Doresc sa ajut serverele din comunitate la probleme tehnice. Ce sectiune dorești spre moderare? : Scripting 1.6 Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Ajutor, Implicare, Devotament Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Sunt nou dar o sa încep pe parcurs sa ajut serverele și sa postez. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da Ești recomandat de cineva din comunitate? : nu Alte precizări : nu Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Sigur ca da.
  14. VenuS

    Prezentare VenuS

    Prenume » Ionut Vârsta » 20 Locația » Arad Ocupație » Scripting 1.6 și Go Hobby-uri și pasiuni » Cs:GO, Cs 1.6 Modalitate de contact » Aici, discord De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » De pe gametracker O poză cu tine (opţional) » - Acordă o notă comunității » 10., + ca e recomandata Alte detalii » Va salut
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate