Sari la conținut

Aurelian

Members
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Aurelian

  • Dată Naștere Noiembrie 26

Configurații server

  • Server & Games
    ZM

Vizitatori Recenți Profil

287 citiri profil

Realizările lui Aurelian

SILVER I

SILVER I (7/25)

  • 1 an de LeagueCS
  • 2 ani de LeagueCS
  • 3 ani de LeagueCS Rar

Insigne recente

0

Reputație Comunitate

  1. Tot ce spun este stricat parerea mea. 1. Acest sistem este unul complex, si pentru unii greu de inteles. Multi vin sa se joace doar din nostalgie, sau for fun, ca mai au niste timp liber. Acest sistem ar face mai complex jocul, si de fiecare data va trebui sa ii explicam unui player. Acest server este pe cat se poate de simplu, simplu de inteles si jucat. 2. Pe partea de afk, nu poti profita foarte mult de ap-ul care il acumulez pe mapa, mai mult de 50 daca nu ma insel nu poti face. In caz ca acel afk isi face orele doar pentru a aplica pentru un grad pe server, majoritatea adminilor vor stii daca acea persoana a stat afk sau nu. 3. 165 armura este mai mult decat destul, facem jocul cat sa fie mai placut, si sa nu asteptam dupa playeri care detin vip. Dupa spusele tale, am face jocul mult mai lung si ar trebui sa stam unul dupa altu. 4. Despre acel unlimtited ammo si no recoil, ar face ca human-ul sa fie prea op si greu de invins, daca acea persoana ar avea si vip, ar fi greu spre imposibil de a infecta acel player. Despre P.S.: Aici depinde si de client ul pe care il folosesti, sau configurarea jocului. Recoil ul difera de la client la client, cel putin client ul Cs 1.6 Steam, este unul bun, cu cateva comenzi omori cu ak 47 din 2 cartuse, sau 1 cartus si ceva. Iar pe partea de jetpack, daca l ai stii sa il folosesti cum trebuie, ar fi greu de oprit, doar un smoker te ar putea opri. 5. Ak 47 Gold il poti cumpara doar odata pe mapa. Iar celelalte arme sunt gandite incat sa nu dea dmg, sau sa fie limitate ca si gloan 6. Thanatos este arma OP pe server, care doar cei cu vip o pot cumpara, si tot poti sa omori acel player chiar daca detine acea arma. Dupa spusele mai in sus, repet, server ul este facut sa fie cat mai rapid de jucat, sa nu prea stam unul dupa altu. 7. Ar fi prea clasic server ul. Daca am face doar o clasa de zm, atunci care ar mai fi scopul. Scopul acestui server este sa cresti cat mai mult in lvl, unde sa poti avea clase de zombie cu mai multe avantaje, unde si la human este aceiasi chestie. 8. Sunt destule clase si asa, poate pe viitor se vor modifica, sau schimba, aici nu pot sa mi dau cu parerea. 9. Cat timp esti in meniu si cineva cumpara antidot/grenada, nu te lasa cs ul in sine sa dispara vreo informatie de pe meniu instant. Doar sa te scoata din el si sa ai un mesaj pe chat cu acea informatie, dar asa nu ai mai putea lua madness direct . 10. Exista deja in prezent un sistem de register. 11. Exista deja acest gen de misiuni, dar unul mai simplu. Poate pe viitor vor fi readaptate, nu pot sa mi dau cu parerea aici. 12. Nu zic nimic 13. A existat asa ceva, dupa cum a spus si Stas. Incercam cumva sa fie o balanta intre limba romana si engleza. Pana la urma, la baza, server ul apartine unei comunitatii romanesti. Se va rezolva aceasta problema in viitor.
  2. Bunbun, cred ca se poate inchide topicu
  3. [1]. Nume: Aurelian [2]. Nick server: Aurelianu [3]. Varsta: 18 [4]. LeveL: 15 [5]. Ore jucate[Apasa Aici]: https://www.gametracker.com/player/Aurelianu/zm.leaguecs.ro:27015/ [6]. Ai citit regulamentul?: Zm#LeagueCS [7]. De ce doresti admin?: Prind astia tupeu cand nu e admin pe server. Se injura, omoara, razboi direct, si asa vin eu, pac pac, si e curat serveru
  4. Acuma il editam, am apasat din greseala enter.
  5. [1]. Nume: Aurelian [2]. Nick server: Aurelianu [3]. Varsta: 18 [4]. LeveL: 14 [5]. Ore jucate[Apasa Aici]: https://www.gametracker.com/player/Aurelianu/zm.leaguecs.ro:27015/ [6]. Ai citit regulamentul?: Zm#LeagueCS [7]. De ce doresti admin?: Pai imi place sa administrez server ul, imi place sa fac toti playeri sa se simta bine in timp ce se joaca, sa nu ii impiedice vre un long lm, sau mai stiu eu ce. Pur si simplu, vreau sa fac ceva frumos, sa fiu util.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate