Sari la conținut

Vice

Members
  • Număr conținut

    134
  • Înregistrat

Orice postat de Vice

  1. Castiga FCSB, 2-1 scor final, marcheaza Coman pentru FCSB si Baieram pentru ceilalti.
  2. Nume actual: ViceCSR Numele pe care il doriti: Vice Motivul pentru care doriti sa il schimbati: - Link de la ultima cerere: -
  3. Vice

    [Vote] ViceCSR

    Nume: ViceCSR Voturi: 4
  4. 10! Imi place cum gandeste John, baiat bun! :))
  5. Vice

    Jocuri GRATUITE pe Steam

    "Dead Island: Riptide Definitive Edition" gratuit pana pe 15.02.2024, ora 18:00! https://store.steampowered.com/agecheck/app/383180/
  6. Data: joi, 15 februarie 2024 Ora de începere: 19:30 Ora de acces / deschidere porți: 19:00:00 Tip locație: Săli de concerte Loc: Casa de Cultură a Sindicatelor Galati, Galati Acces: Bilete in avans Organizat de: Sublime Holograf va susține un concert la Casa de Cultură a Sindicatelor din Galați pe 15 februarie 2024. Evenimentul face parte din turneul național "Cele mai frumoase". Publicul este invitat să se lase cuprins de farmecul melodiilor nemuritoare și de o memorabilă atmosferă live. Bilete concert Holograf la Galați VIP - 205,95 lei Categoria A - 179,95 lei Under 23 (earlybird) - 55,95 lei (Disponibile exclusiv pentru tinerii sub 23 ani. Sunteți rugați să prezentați cartea de identitate la acces. Biletele nu sunt valabile dacă nu îndepliniți acest criteriu.) Info acces: Toți participanții la spectacol cu vârsta peste 7 ani trebuie să dețină un bilet de acces. Copiii cu vârsta sub 7 ani care beneficiază de gratuitate nu trebuie să ocupe un loc (scaun) în sală. După începerea concertului, locurile afișate pe bilet nu mai pot fi garantate. Sunteți rugați să veniți din timp la eveniment pentru a nu îi deranja pe ceilalți spectatori. Din motive independente de voința organizatorilor, anumite detalii legate de eveniment pot suferi modificări (ora, locație). Aceștia vor anunța eventualele schimbări și vă mulțumesc pentru înțelegere. După 40 de ani de succes continuu, Holograf este una dintre cele mai longevive și mai valoroase trupe românești. Formația a reușit să țină mereu pasul cu schimbarea, dar în același timp să își păstreze intact ADN-ul rock ce o definește. Holograf mizează pe conținut de valoare și surse de inspirație autentice, care au câștigat inimile fanilor de-a lungul timpului.
  7. Data: joi, 15 februarie 2024 Ora de începere: 19:30 Ora de acces / deschidere porți: 19:00:00 Tip locație: Teatre Loc: Teatrul "Jean Bart" (Tulcea), Tulcea Acces: Bilete in avans Pe 15 februarie 2024, Direcția 5 va susține un concert la Teatrul "Jean Bart" din Tulcea. Evenimentul face parte din turneul de promovare a viitorului album - "Senzitiv". Trupa va cânta piese deja cunoscute, dar și cântece de pe discul "Senzitiv". Bilete concert Direcția 5 la Tulcea Categoria 1 - 140 lei Categoria 2 - 120 lei Info acces: Accesul copiilor cu vârsta de până la 12 ani însoțiți de părinți este gratuit. Cu mii de concerte la activ, Direcţia 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România. Trupa a lansat primul album din carieră în 1991, iar, de atunci, în fiecare an a lansat câte un material discografic ce îi poartă amprenta. Background-ul muzical colosal face ca trupa să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare, lansând peste 20 de albume și peste 400 de piese, printre care și colaborări cu nume de referință din muzica românească - Lidia Buble, Delia, Andra, Nicoleta Nucă, Loredana Groza și Paula Seling.
  8. Data: joi, 15 februarie 2024 - duminică, 18 februarie 2024 Ora de începere: 18:00 Ora de acces / deschidere porți: 17:00:00 Tip locație: Centre de divertisment Loc: Expo City Dubai, Dubai Acces: Bilete in avans Organizat de: Untold În perioada 15-18 februarie 2024, în cele patru zile de festival, UNTOLD va transforma Expo City Dubai într-un paradis al diversității muzicale și culturale. Prima rundă de 5.000 de abonamente pentru cele 4 zile și 4 nopți de magie vor fi puse în vânzare pe 3 octombrie și vor fi disponibile pentru toți cei care se înregistrează pe site-ul festivalului. Bilete UNTOLD Dubai 2024 Acces General - 184,17 euro VIP - 526,20 euro UNTOLD Dubai va avea loc în faimoasa locație Expo City Dubai, un paradis al diversității muzicale și culturale, un loc care atrage anual peste 24 de milioane de vizitatori din toată lumea, iar iubitorii de festivaluri o pot explora în 2024, alături de show-urile extraordinare ale DJ-ilor, momentele live memorabile cu mari artiști ai lumii și experiențele pregătite de organizatori. Dubai, un oraș cosmopolit și extravagant, va fi gazda ideală pentru UNTOLD, un festival care continuă să captiveze fanii din întreaga lume. Sprijinit de Departamentul de Economie și Turism din Emiratele Arabe Unite și în parteneriat cu Expo City Dubai, UNTOLD Dubai promite să fie momentul culminant al calendarului muzical din Orientul Mijlociu.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate