Aplicare grad Asistență
695 topicuri în acest forum
-
- 9 răspunsuri
- 272 citiri
Numele tău : Samy Vârsta ta : 24 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Pana acum cu nimic. Am fost doar activ ca si admin pe un server de CS 1.6. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Activitatea de pe TS pe care o am. Lucrand de acasa, pot sa fiu destul de mult online. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Bombo | ftw. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): join technical support UniqueID : lmzDKnRbLKjQa19iyQn1Z6ugZKY=
-
- 7 răspunsuri
- 291 citiri
Numele tău :Mihail Vârsta ta :18 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:Sincer cu nimic cred la moment. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :Prin experienta pe care o am de cativa ani buni+un om in plus nu strica niciodata,mai ales cand cunoaste meserie vorba aia. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? :Nop,nu cred ca ma cunoaste lumea. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):vreau sa-mi faceti loc UniqueID :1AvtbtcqP1zhTFJR7m/8MazLVKc=
-
- 11 răspunsuri
- 334 citiri
Numele tău : Iulian Vârsta ta : 26 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Momentan cu nimic Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Activitate, implicare. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Nu Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): vreau sa-mi faceti loc UniqueID : iKIyMFi+THJ/nMMIcEfnLBAKCtY=
-
- 10 răspunsuri
- 313 citiri
Numele tău : Cristian Vârsta ta : 17 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: cu nimic ,in prezent Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : probabil cu multe lucruri , in orice moment poate sa fie cineva pe serverul de ts care face galagie si poate nu este vreun fondator cu grad, asa voi putea actiona asupra lui , cu un reason plauzibil Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : jEko @ Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): "vreau sa-mi faceti loc" UniqueID : G6M+gyVtIt9wdbbHMblLKv9FfWE=
-
- 13 răspunsuri
- 420 citiri
Numele tău :Andrei Vârsta ta :25 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:Reclama,activitate,si bineinteles cu ce a fost necesar. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :In continuare cu reclama,membrii,poate si financiar,dupa posibilitati. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? :nu Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Vreau putere pe LCS UniqueID: F3i7oRRvj43m87Oi7hm/PRLPjy4=
-
- 14 răspunsuri
- 456 citiri
Numele tău : Marian. Vârsta ta : 21 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Avand in vedere ca am avut o pauza de la ts3, momentan cu activitatea. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :Aducerea Membrilor(putin cam greu in ziua de azi.), comunitatea financiar, activitate, asistenta membrilor/ts3. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? :Nu. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): ultima sansa. UniqueID : ltWpNa2aIiKmBYLFMDY+9ro2EN4=
-
- 7 răspunsuri
- 281 citiri
Numele tău : CLauuuu # 1924 Vârsta ta : 28 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Prezenta , playeri , activiitate ! Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Playeri , Dezvoltare , Support Tehnic MIX si TS ! Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Octavian ! Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Da UniqueID :
-
- 13 răspunsuri
- 372 citiri
Numele tău : Andrei Vârsta ta : 20 de ani Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Am intrat cu prietenii, am incercat sa-i aduc pe toti pe serverul de teamspeak, si nu doar pe cel de teamspeak, si pe cele publice. Dupa cum am spus si in cererea de acum 2 saptamani, activitatea veche s-a sters.. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu activitatea mea, cu experienta mea, am mai fost Administrator pe unele servere de teamspeak ce s-au inchis. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Nu.. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): prima sansa UniqueID : QZYMuKmGQW96CXTjsdOsOVylwRU=
-
- 12 răspunsuri
- 339 citiri
Numele tău : CaTa. Vârsta ta : 24 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: prin activitate, experienta Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : cu ce este nevoie a-s putea sa ajut, activitate, ajutor etc Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : nu Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Prima Sansa UniqueID : f50JWNVd14IxxQ6odPNsz2+CTUs=
-
- 9 răspunsuri
- 356 citiri
Numele tău : Seneka Vârsta ta : 17 ani. Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: In trecut am ajutat-o cu aducerea de servere, 2 servere. Am ajutat persoanele care veneau pe asistenta cu diferite probleme si contribuiam la aducerea de persoane. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Dupa cum am spus mai sus, pot ajuta persoanele care vin la asistenta, aducerea de persoane chiar si de servere. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : nu. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): shaormeria lcs UniqueID : KLDVUNkFJY/tLf51DeEcEb9ERsQ=
-
- 9 răspunsuri
- 513 citiri
Numele tău: Santiago. Vârsta ta : 23 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Devotament, loialitate fata de comunitate si implicare in diferite activitati. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte: Cu tot ce e nevoie. Ești recomandat de cineva de pe comunitate?: Nu Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): shaormeria lcs UniqueID: bFJt9ovU9nMSWjnrRP+6dC0A/to=
-
- 9 răspunsuri
- 356 citiri
Numele tău : Lazar Darius Vârsta ta : 17 ani Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Deocamdata cu o mica reclama la prieteni. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu tot ce ar fii necesar. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? :Da, Bombo. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): shaormeria lcs UniqueID : yqxWbnqOvF+A5nbpZK22ReQYPks=
-
- 1 răspuns
- 184 citiri
Numele tău : Kaneki Vârsta ta : 18 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Am mai fost in proiectul de asistenta tehnica si am ajutat playeri noi care au intrat pe comunitate Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : pot ajuta comunitatea pe proiectul de asistenta tehnica si design Ești recomandat de cineva de pe comunitate? :(c) PlayZeeK. # ❤ GFX Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): shaormeria lcs UniqueID : K1qzR670U5CT8Ez4LTm3fwBzxco=
-
- 9 răspunsuri
- 257 citiri
Numele tău : Alexandru Vârsta ta : 19 ani Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Consider ca am avut o implicare destul de buna pentru aceasta comunitate, prin posturile facute de catre mine, indrumarea noilor membri si de ce a mai fost nevoie. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Activitate, implicare & seriozitate. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Nu Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): shaormeria lcs UniqueID : 8rySuy/aqTQMEnwqV8HjpT/LEbw=
-
- 8 răspunsuri
- 297 citiri
Numele tău : Andrei Vârsta ta : 20 de ani Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Am intrat cu prietenii, am incercat sa-i aduc pe toti pe serverul de teamspeak, si nu doar pe cel de teamspeak, si pe cele publice. In acest momen nu am multe intrari, deoarece doar ce mi-am cumparat ieri acest pc Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu activitatea mea, cu experienta mea, am mai fost Administrator pe unele servere de teamspeak ce s-au inchis. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Nu.. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): ia shaorma UniqueID : QZYMuKmGQW96CXTjsdOsOVylwRU=
-
- 5 răspunsuri
- 301 citiri
Numele tău :Antonof Mihai Cosmin Vârsta ta :17 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:Activitate Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :Activitate si Implicare foarte multa Ești recomandat de cineva de pe comunitate? :Da,De Smokey Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):asistenta lcs UniqueID :WCTjd3lEn45FfOuisJAzHR4/E0g=
-
- 9 răspunsuri
- 252 citiri
Numele tău : Daniel Vârsta ta : 25 de ani. Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Nu am avut ocazia, încă. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Dezvoltare, impunerea respectării regulamentului, suport informații. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : ZMR, PlayZeeK. # ❤ GFX si SmoKey Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): asistenta lcs UniqueID : Spc5Z5h4CJBLhiLsllOvUeEA940=
-
- 10 răspunsuri
- 383 citiri
Numele tău : Kanabys Vârsta ta : 21 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Am ajutat cu activitate pe [NESTLE] in acelasi timp si pe Ts3 Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Pot ajuta in continuare cu activitate pe canalul [NESTLE] cat si pe Asistenta Tehnica si sa ofer suportul necesar membrilor. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @ZMR @SmoKey @PlayZeeK. # GFX Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): asistenta lcs UniqueID : NYMtGq34Sxl6Gx7ajAb8KHPV0A8=
-
- 8 răspunsuri
- 340 citiri
Numele tău : Moga Ionut. Vârsta ta : 17 ani. Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Pana acum doar cu activitate pe categoria Surf de pe TS. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Voi ajuta cu activitatate pe asistenta cat si sa ofer ajutor membrilor ce intra pe comunitatea noastră. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : ZMR, PlayZeek , SmoKey ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): asistenta lcs UniqueID : QXpszO1yDf2HMUiO6rVXKr2k7Zg=
-
- 15 răspunsuri
- 591 citiri
Numele tău : Adrian. Vârsta ta : 45. Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Pana acum doar cu activitate pe [NV-RO]. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Voi ajuta in continuare cu activitate pe [NV-RO] respectiv si pe Asistenta Tehnica, pentru a oferi suport tehnic si o sedere placuta noilor membrii ce activeaza la noi. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @ZMR ; @SmoKey ; @ (c) PlayZeeK. # ❤ GFX Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): familia lcs UniqueID :L9nd1Ule2ZRAQ5ttVBiGGsN6/AU=
-
- 17 răspunsuri
- 326 citiri
Numele tău : stephwk Vârsta ta : 24 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Activitatea pe comunitate, raspunsurile la intrebari si buna dispozitie cu noile persoane. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : O sa ajut in continuu cu activitate, si sa ajut persoanele noi oferiundele un raspuns la fiecare intrebare in parte. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @ZMR @SmoKey Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):familia lcs
-
- 10 răspunsuri
- 395 citiri
Numele tău : zigger Vârsta ta : 16 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: activitate Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : implicare Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @FantomaXP Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): asistenta lcs UniqueID : 2ssz0ndv1wDwI3qre59jwTtJ5+s=
-
- 5 răspunsuri
- 367 citiri
Numele tău : George. Vârsta ta : 24 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Am o experienta destul de vasta in ceea ce priveste asistenta avand in vedere ca am fost si in trecut. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu orice este nevoie. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @ZMR Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): familia lcs UniqueID : y6mB8riw5RJywgZYrYK7lvVPNRY=
-
- 7 răspunsuri
- 386 citiri
Numele tău :BeLeI. Vârsta ta :24 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Cu activitate si cu oferirea bunei dispozitii membrilor de pe [ARENA]. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Voi ajuta cu oferirea bunei dispozitii membrilor noi ce activeaza comunitatea si sa ofer suport tehnic membrilor ce acceseaza la noi, si in continuare cu activitate Ești recomandat de cineva de pe comunitate? :ZMR,PlayZeeK Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): familia lcs UniqueID :pVfl5b18Ar7bs6xl1bK/BmdLLZo=
-
- 9 răspunsuri
- 237 citiri
Numele tău : Rares Tudor Vârsta ta : 24 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Activitate, adminat pe anormalii.leaguecs.ro Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Activitate, oferirea suportului tehnic necesar playerilor cu nevoile de rigoare. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @-.ƓσらѕƐη.- Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): familia lcs UniqueID : 6Zgzy6FihkZYnJ1U3jwA6jQWfi0=
- Anterioară
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11