Aplicare grad Asistență
675 topicuri în acest forum
-
- 17 răspunsuri
- 285 citiri
Numele tău : stephwk Vârsta ta : 24 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Activitatea pe comunitate, raspunsurile la intrebari si buna dispozitie cu noile persoane. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : O sa ajut in continuu cu activitate, si sa ajut persoanele noi oferiundele un raspuns la fiecare intrebare in parte. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @ZMR @SmoKey Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):familia lcs
Ultimul răspuns de la Bombo | ftw., -
- 10 răspunsuri
- 351 citiri
Numele tău : zigger Vârsta ta : 16 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: activitate Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : implicare Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @FantomaXP Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): asistenta lcs UniqueID : 2ssz0ndv1wDwI3qre59jwTtJ5+s=
- 5 răspunsuri
- 338 citiri
Numele tău : George. Vârsta ta : 24 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Am o experienta destul de vasta in ceea ce priveste asistenta avand in vedere ca am fost si in trecut. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu orice este nevoie. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @ZMR Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): familia lcs UniqueID : y6mB8riw5RJywgZYrYK7lvVPNRY=
Ultimul răspuns de la KiNG ;, -
- 7 răspunsuri
- 347 citiri
Numele tău :BeLeI. Vârsta ta :24 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Cu activitate si cu oferirea bunei dispozitii membrilor de pe [ARENA]. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Voi ajuta cu oferirea bunei dispozitii membrilor noi ce activeaza comunitatea si sa ofer suport tehnic membrilor ce acceseaza la noi, si in continuare cu activitate Ești recomandat de cineva de pe comunitate? :ZMR,PlayZeeK Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): familia lcs UniqueID :pVfl5b18Ar7bs6xl1bK/BmdLLZo=
- 9 răspunsuri
- 206 citiri
Numele tău : Rares Tudor Vârsta ta : 24 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Activitate, adminat pe anormalii.leaguecs.ro Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Activitate, oferirea suportului tehnic necesar playerilor cu nevoile de rigoare. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @-.ƓσらѕƐη.- Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): familia lcs UniqueID : 6Zgzy6FihkZYnJ1U3jwA6jQWfi0=
Ultimul răspuns de la .GoSSen., -
- 11 răspunsuri
- 318 citiri
Numele tău :Alex Vârsta ta :25 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Cu activitate si cu oferirea bunei dispozitii membrilor de pe [ARENA]. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Voi ajuta cu oferirea bunei dispozitii membrilor noi ce activeaza comunitatea si sa ofer suport tehnic membrilor ce acceseaza la noi, si in continuare cu activitate Ești recomandat de cineva de pe comunitate? :ZMR,PlayZeeK Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): familia lcs UniqueID :pVfl5b18Ar7bs6xl1bK/BmdLLZo=
- 11 răspunsuri
- 158 citiri
Numele tău : Paul Vârsta ta : 17 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Doar cu activitate pana acum. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Voi ajuta cu activitate si cu administrarea server-ului de TeamSpeak 3 cu gradul avut si sustinand comunitatea financiar cat si cu oferirea suportului tehnic jucatorilor ce intra la noi pe comunitate. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @ZMR @CRO Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): familia lcs UniqueID : AoxF42qTQSELz6ysggfORfQNWLA=
- 8 răspunsuri
- 175 citiri
Numele tău :Badman. Vârsta ta :18 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:Doar cu activitate si am oferit o buna dispozitie celor ce intrau pe teamspeak. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :O sa ajut comunitatea cu activitate incontinuu si sa ofer o buna dizpozitie celor ce intra pe server-ul de TeamSpeak3 si sa le ofer support tehnic. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @ZMR @SmoKey Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):familia lcs UniqueID :fojl2xCnYZlleTfOhzaUsZPk8xo=
Ultimul răspuns de la Tavvy, -
- 9 răspunsuri
- 170 citiri
Numele tău : TheRed Vârsta ta : 35 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Pana acum doar cu activitate pe canalu World Of Tanks -NV-RO. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Voi ajuta in continuare cu activitate pe asistenta si pe categoria mea si sa ofer ajutor tuturor membrilor ce acceseaza teamspeak-ul si comunitatea noastra. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @ZMR @SmoKey Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): familia lcs UniqueID : Ma2ot+9aW6lui0Iq9hw7TTQLfbw=
- 13 răspunsuri
- 152 citiri
Numele tău :Benny Vârsta ta :22 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Doar cu activitate momentan Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Voi ajuta cu activitate in continuare cu bani comunitatea o sustinere mica si sa ofer confort membrilor ce intra pe comunitate. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @ZMR Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): lcs forever UniqueID :ju96dHpLa0UDtAJlhsRbHuUZvUU=
- 12 răspunsuri
- 221 citiri
Numele tău : Alexandru Nicu Vârsta ta : 24 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Activitatea mea + indrumarea nou venitilor de pe server pe teamspeak Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Activitate + financiar Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Mi-a spus mai multa lume sa aplica pentru ca sunteti in cautare Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): lcs forever UniqueID : 5bXdPAqc9G/lyn9stomJ8ERBcUI=
- 12 răspunsuri
- 366 citiri
Numele tău : sTeJar Vârsta ta : 32 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: membru activ pe ts implicat, in principal anormalii dar si alte canale Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : sanctionarea jucatorilor cu limbaj indecent si atribuire de graduri corespunzatoare Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @ZMR Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): lcs forever UniqueID : iGOh6qUV+6hkdEJY4UHN2mU2Tjs=
- 7 răspunsuri
- 191 citiri
Numele tău : Pușcasu Călin Vârsta ta : 17 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Momentan am ajutat doar cu activitatea deoarece sunt partial nou. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : De acum voi ajuta această comunitate cu activitatea si seriozitatea care o voi oferi acestei comunități + susținere financiară pe parcurs. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @ZMR Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): dau spaga UniqueID : biPzzA86TEw0hluH9PebxFiJ2bs=
- 8 răspunsuri
- 242 citiri
Numele tău : The Guardian Vârsta ta : 20 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Posturi, avatare (am avut un portofoliu), am mai postat cate un config. Activitate acum ca am revenit in lumea gaming-ului Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu orice se poate, activitate, asistenta pe ts3 in timpul liber, posturi pe forum in viitor. Ma gandesc sa ma reapuc si de design (avatare, bannere etc...) Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @ZMR Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): dau spaga UniqueID : dDJkXeO49i4ziJ88JqNzTx9Fhpo= (Am cont de ts3, asta este singura mea identitate, activ…
- 11 răspunsuri
- 221 citiri
Numele tău : Ace Vârsta ta : 34 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Activitate Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : De acum incolo voi ajuta cu activitate si administrarea server-ului de TeamSpeak si sa ofer un confort membrilor ce vor intra pe comunitate Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @ZMR Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): dau spaga UniqueID :CJTy9nH0jOL3GEVKMKxwPzl5cCc=
- 7 răspunsuri
- 195 citiri
Numele tău : Suruianu Valentin Vârsta ta : 25 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Momentan am ajutat doar cu activitatea Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Pot ajuta cu activitate, responsabilitate si ajutarea tuturor membrilor ce intra pe aceasta comunitate. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @ZMR Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): dau spaga
- 2 răspunsuri
- 288 citiri
Numele tău : Cristian Vârsta ta : 25 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Momentan cu nimic doar cu activitate Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Activitate posibile donatii,suport tehnic membrilor noi Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @ZMR Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): forta asistenta UniqueID : 53E8BxHt4qCFXupWIHnwrihPgPk=
- 10 răspunsuri
- 234 citiri
Numele tău : Numele meu este Matei Radu. Vârsta ta : Am 16 ani pe 15 decembrie fac 17 ani. Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Momentan am ajutat doar cu putina activitate deoarece sunt cam nou, nu am foarte mult timp aici. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Eu voi putea ajuta in continuare cu activitate si sa ofer tot suport-ul tehnic membrilor noi care activeaza comunitatea aceasta. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Da, de @Demon @LeagueCS @CRO Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Forta Asistenta UniqueID : /sYB3jCT8AJ68OJnAbHyP13Y3iI=
Ultimul răspuns de la Tarzy, -
- 11 răspunsuri
- 253 citiri
Numele tău :Marius Vârsta ta :19 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:cu activitate in trecut Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : activitate si inplicare Ești recomandat de cineva de pe comunitate? :Demon Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):Forta asistenta UniqueID :46UfyUqr5xFJJ3FJzbuiRoc3HAE=
- 12 răspunsuri
- 213 citiri
Numele tău : Ma numesc Mihai. Vârsta ta : Am varsta de 20 de ani. Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Pana acum nu am ajutat comunitatea cu nimic decat cu activitate. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Eu as putea sustine comunitatea financiar, pentru a o intretine cat mai bine si cu administrarea server-ului de TeamSpeak. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @PlayZeeK. # GFX Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Forta Asistenta Unique ID: f0VSamH8VDbObklHVOLo071mx4w=
Ultimul răspuns de la Demon, -
- 8 răspunsuri
- 246 citiri
Model aplicație grad Numele tău :Pewpew1337- Vârsta ta :20 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:activitate Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :activitate si ce mai e nevoie Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @Andt. @-.ƓσらѕƐη.- @devylinn Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):Forta asistenta UniqueID :dXSVvroIX4KwqccDIVSGdXTmD2c=
Ultimul răspuns de la Demon, -
- 12 răspunsuri
- 248 citiri
Numele tău : Ma numesc Zaharia Rares Mihai. Vârsta ta : Am varsta reala si frumoasa de 17 ani. Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Pana acum am ajutat comunitatea cu activitate. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Eu as putea ajuta in continuare comunitatea cu activitatea si seriozitatea mea si cu aducerea membrilor pe aceasta comunitate. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Da, de @-.ƓσらѕƐη.- Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Forta Asistenta. UniqueID : Acesta este UniqueID-ul meu qv+tmBmet3UrCXUrfS74BbDq0Hg= .
- 10 răspunsuri
- 252 citiri
Numele tău :David Vârsta ta :17 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:Am ajutat comunitatea prin activitatea mea. Sunt un fost admin care s-a retras din cauza ca nu aveam timp si pentru teamspeak si am spus sa ma reintorc avand timp acum. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :Cu activitate pe canalul de Asistenta si pot sa mai ajut pe forum prin crearea de posturi la anumite categorii. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Nu Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Forta asistenta UniqueID :K50l+jnK5cxDNnIsT6fir8JI5lU=
- 13 răspunsuri
- 286 citiri
Numele tău : Z1nNN Vârsta ta : 17 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Pana in momentul de fata cu activitatea mea, postarile zilnice la diferitele subcategorii pe care le moderez si suportul meu aproape 24/7 pe TeamSpeak. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Pai, as putea ajuta aceasta comunitate cu activitatea mea zilnica atat pe TeamSpeak, cat si pe server/forum daca este nevoie de orice, sa indrum membrii noi *sa le explic cum sta treaba cu Forumul/Teamspeak-ul*, si multe altele.. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Nu, nu sunt. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): "Forta …
- 13 răspunsuri
- 295 citiri
Numele tău : NTDO- / Teodor Vârsta ta :Am varsta de 19 ani. Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:Pentru moment nu am ajutat comunitatea cu nimic. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :As putea ajuta comunitatea prin prezenta mea pe ts, ajutarea oamenilor la nevoie. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? :Nu, am venit eu singur pe aceasta comunitate. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):Da, Forta asistenta UniqueID :l1qyK4aiLydZeNCvlR+y1TR81rc=
Ultimul răspuns de la Ares,
- Anterioară
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10