Sari la conținut

G-F0rC3

Members
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Configurații server

  • Server & Games
    AMA

Vizitatori Recenți Profil

414 citiri profil

Realizările lui G-F0rC3

BRONZE III

BRONZE III (6/25)

52

Reputație Comunitate

  1. Un polițist oprește o mașină. Soferul uimit întreabă: - De ce m-ați oprit? Nu mergeam decât cu 20 km/oră. - Si de ce te furișai așa!?
  2. O femeie merge cu soțul ei la doctor: - Domnule doctor, nu stiu ce se întâmplă cu soțul meu, că vorbeste noaptea în somn. - Stimată doamnă, dacă ziua nu apucă, vorbește și el când poate.
  3. Alinuţa era în curte cu o cutie de cuie şi un ciocan. Maică-sa o întreabă: - Ce faci, Alinuţo? - Mă reasamblez!
  4. Ascultă la mine, soldat! Dacă n-ai bea atâta, ai fi ajuns sigur caporal, sau chiar sergent. - Ahhh... Nu-mi pasă. Când beau mă simt colonel.
  5. Într-o seară un tăran se plimbă prin cimitir și cade într-o groapă! Omul începe să strige: - Ajutor! Ajutor! Îmi este frig! La care apare un bețiv, și care, acoperind groapa spune: - Păi dacă te-ai dezvelit!
  6. Cum te numesti? Andrei Ce nick folosesti in prezent pe servere? G-F0rC3 Ce nick-uri ai mai folosit in trecut? Bunica# Cati ani ai? 25 Din ce oras esti? Bucuresti Care sunt jocurile tale preferate? cs Cum te intelegi cu apropiatii tai? binisor Ce ai schimba la tine? multe.. Cum ai aflat de serverul CSGO.LEAGUECS.RO? Am aflat despre aceasta comunitatea de la un prieten+am mai jucat acum cativa ani pe ea. Ce ocupatie ai in prezent? munca,publicitate,cazionuri,colantari Ne poti lasa profilul tau de instagram / facebook? nu Acorda o nota serverului CSGO.LEAGUECS.RO: Inca nu am jucat pe acest server!
  7. Cine castiga medalia de bronz? Croatia Care va fi scorul corect dintre Croatia si Maroc? 2-0 Croatia
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate